Datum: 03-02-2017

Vakantie vieren kun je op allerlei manieren. Kamperen in een tent, je laten verwennen in een all inclusive resort, een pitoresk hotelletje in de stad of, zoals wij verzorgen, een mooi vakantiehuis huren. Heb jij het wel eens ervaren? Een week lang met familie of vrienden in het bezit van een parel van een huis dat voorzien is van alle gemakken? Om je een beeld te geven schetsen wij hieronder alle voordelen.

Wat kun je verwachten bij het huren van een villa?
Kies jouw droomhuis vanuit je luie stoel en zodra de deal rond is kan de voorpret beginnen.
Wij zullen ervoor zorgen dat het huis er spik en span uitziet, de route en verdere gegevens je bekend zijn en er iemand op je staat te wachten om je te verwelkomen en alles over het huis uit te leggen.
Voor vragen en verdere benodigdheden kun je ons iedere dag benaderen.

Maar dat is toch enorm duur?
Je denkt waarschijnlijk meteen: dat gaat ver boven mijn budget! Maar wist je dat de meeste huizen veel slaapplaatsen aanbieden? Het totaal bedrag is mogelijk wat groot, maar als je het door het aantal personen splits kom je tot een dagprijs die lang niet zo ver afwijkt van een gemiddelde hotelovernachting.

En hoe heerlijk is het om niet iedere dag alle maaltijden buiten de deur te moeten nuttigen maar gewoon de koelkast open te kunnen trekken. Of wat dacht je van een dagje zwembad aan huis? Geen gedoe met verslepen van strandspullen en koelboxen. Maar gewoon alles om handen en gegarandeerd een ontspannen loungebed in de zon voor jezelf. In dat soort details bespaar je toch al snel een hoop kosten.

Quality time
Wanneer was het voor het laatst dat je met je ouders, broer/zus en (klein)kinderen in één huis woonden? En wie droomt er niet van om met een groep vrienden een prachtvilla te delen onder de stralende Spaanse zon. Een unieke en intieme ervaring om weer eens onbeperkt tijd en plezier met elkaar te delen.

Services
Om het geheel nog aangenamer te maken, hebben wij met zorg services uitgezocht die op het eiland opereren. Zo kun je als boeker exclusief gebruik maken van onze aangeboden services. Wat dacht je bijvoorbeeld van boodschappen die al in de koelkast staan bij aankomst? Of dankzij een professionele babysitter een avondje zonder de kinderen op pad kunnen?

Unieke ervaring
Het feit dat het huis volledig jouw bezit is tijdens de vakantie geeft de ruimte om al het wenselijke mogelijk te maken. Altijd al eens een uitgebreide barbecue willen hebben met vrienden? Of onder de sterrenhemel een bioscoop avond houden? De hele dag luieren aan het zwembad met je favoriete muziek door de speakers? Ga je gang, het is jouw vakantie!

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40435 mensen aan 6568 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.