Datum: 07-04-2017

Sporten op Ibiza

Feesten en cocktails drinken? Dat kan op Ibiza! Maar wist je dat het ook een geweldige plek is voor sportieve activiteiten? Lees hieronder hoe gevarieerd het aanbod op Ibiza is qua sporten op dit prachtige eiland.

Mountainbiken
Één van de sporten waar veel sportievelingen voor naar het eiland komen: mountainbiken. Door de vele glooiende bergen van Ibiza is het mountainbiken hier perfect voor zowel beginner als professioneel fietser. De routes zijn goed zichtbaar door middel van bordjes met routenummers maar ook een fietstocht kun je georganiseerd doen.

Klimmen
Hou jij wel van avontuur en een flinke uitdaging? Probeer dan zeker eens te gaan muurklimmen op Ibiza. Er zijn verschillende plekken beschikbaar waar je zelfstandig of met een organisatie kan klimmen.

Padel tennis
Een typisch Spaanse sport willen uitvoeren onder het motto cultuur? Probeer dan zeker een keer padel! Padel is een racket- en balsport voor twee spelers (enkelspel) of voor paren (dubbelspel). Het is een leuke mix van tennis en squash. Je ziet op Ibiza veel van deze ‘kooien’ waar dit gespeeld wordt. Loop gerust eens bij eentje binnen om een baan te reserveren en voor een uitleg.

Wandelen
Een activiteit voor jong en oud! Ibiza te voet ontdekken is een prachtige manier om je steeds weer te laten verbazen hoe mooi het eiland is. Neem een route langs de kust, ga flink de bergen in of maak een mooie wandeling door de kleine dorpjes. Welke je ook kiest, iedere wandeling zorgt voor een bijzondere kijk op de flora en fauna van het eiland. Ook staan wandelingen goed aangegeven met bordjes. Maar mocht je het leuk vinden om allerlei informatie over het eiland te horen van een gids is dit zeker een aanrader.

Cliff diving
Ben je een echte durfal? Dan is dit zeker een activiteit voor jou! Spring van hoge cliffs de zee in onder begeleiding van een professioneel team. Van zichzelf al spannend, maar mogelijk met een zojuist geleerde backflip nog wel spannender.

Kajakken
Op ontdekkingsreis vanaf een kajak is echt een must do voor diegene die niet bang zijn de grote zee op te gaan. Het maakt eigenlijk niet uit waar je begint, er is zoveel te zien langs de kust van Ibiza. Of je nu verborgen grotten gaat opzoeken of van strandje naar strandje kajakt. De natuur en de rust van het water zal je een ultiem gevoel van vrijheid geven.

Golfen
Wat veel mensen niet weten of waar mensen niet aan denken, is dat er op Ibiza sinds 1992 ook heerlijk gegolft kan worden. Een voordeel hiervan is dat de baan niet druk bezet is. Er wordt niet veel promotie gemaakt en de eilandbewoners zelf spelen niet veel.

Personal trainer
Je vakantiedag beginnen met een flinke fitnesstraining op het strand of gewoon thuis in je vakantiehuis. Alleen of in een groep, dat bepaal je helemaal zelf. En als je meer hebt met yoga of Pilates dan kan een personal trainer je hier ook mee helpen.

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40413 mensen aan 6563 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.