Boekingsformulier

Als u een huis wilt boeken vult u dit boekingsformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk het huis bij de eigenaar vastleggen en u, als dit is gelukt, de reserveringsbevestiging en de factuur toesturen. Wij raden aan nog even te wachten met het bestellen van de vliegtickets voordat u van ons de bevestiging heeft ontvangen. (Onze agenda is namelijk meestal up to date, maar niet 'real time'). De wisseldagen zijn over het algemeen op zaterdag, maar voor boekingen buiten het hoogseizoen zijn soms, in overleg, andere aankomst- en vertrekdata mogelijk. U zult binnen 2 dagen de aanbetaling (30%) aan ons moeten overmaken. De restantbetaling kan 6 weken voor vertrek bijgeschreven worden op onze rekening.

Vanaf 1 juli 2016 zult u toeristenbelasting moeten gaan betalen van de Spaanse overheid. Dit bedraagt €1,10 per dag per persoon 16 jaar of ouder.

Let op: wanneer u dit formulier invult, is uw boeking een feit en verklaart u kennis te hebben genomen van de relevante punten in de beschrijving van de te reserveren woning, de prijs zoals vermeld op de pagina van de woning en van onze algemene voorwaarden. De huur van de auto doen we in overleg met u nadat u de woning heeft geboekt. Wilt u eerst wat meer informatie aanvragen alvorens u tot de boeking over wilt gaan, vul dan eerst ons aanvraagformulier in.

Heeft u problemen met het boekingsformulier? Bel ons dan op nummer 020-6825421.

Velden met een * zijn verplicht.

Auto gegevens

Een auto is op Ibiza vrijwel onmisbaar. Bij ons huurt u zorgeloos een auto zonder eigen risico (bij schade dus geen kosten), zonder lange wachtrijen, met gratis babyzitjes en max 3 bestuurders. U kunt ons aanbod op deze pagina bekijken. Heeft u speciale wensen m.b.t. de auto, vul dit dan in in het opmerkingenveld onderaan deze pagina.

De gegevens hieronder kunt u ons ook op een later tijdstipsturen.

Gegevens medereizigers

Extra gegevens voor check-in en check-out

Extra informatie / Opmerkingen

Heeft u een afwijkende aankomstdatum of arriveert u niet per vliegtuig? Geef dat hieronder alstublieft aan

*

Overzicht

-Overzicht kosten

-


* De prijzen hierboven genoemd zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat u aparte afspraken heeft gemaakt, die hier niet automatisch in verwerkt zijn.

0