Disclaimer

Huis Huren Ibiza heeft de op deze website getoonde informatie, tarieven en foto's met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Huis Huren Ibiza aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het foutloos of ononderbroken functioneren van de website of door derden aangebrachte veranderingen in de inhoud van de website. Niets uit deze website mag worden gekopieerd of gepubliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming van Huis Huren Ibiza.

Alle tarieven en prijzen zijn vermeld in Euro's.

Privacy

1. Indien u via deze website per e-mail vragen stelt aan Huis Huren Ibiza (via info@huishurenibiza.nl) gebruikt Huis Huren Ibiza uw gegevens slechts ter beantwoording van uw vraag.

2. Indien u boekingen via deze website verricht vraagt Huis huren Ibiza hierbij naar naam, geboortedatum, geslacht, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummers, en e-mailadres van u en uw reisgenoten. Door het maken van een reservering, bent u automatisch opgenomen in ons adressenbestand. Deze persoonsgegevens gebruikt Huis Huren Ibiza voor de afhandeling van het door u geboekte appartement of villa. Uw naam, geboortedatum, adres postcode en woonplaats zullen aan de eigenaar van het betreffende huis dat u heeft geboekt worden doorgegeven voor het huurcontract. Deze gegevens zullen na uw huurperiode door de eigenaar vernietigd worden.

Daarnaast zal Huis Huren Ibiza de gegevens van de personen die eerder een accomodatie bij Huis Huren Ibiza hebben geboekt, gebruiken om die personen bij de aanvang van het nieuwe zomerseizoen een paar keer per jaar een e-mailbericht toe te zenden.

Huis Huren Ibiza geeft uw gegevens in geen geval door aan derden, bijvoorbeeld voor reclame- en/of andere doeleinden.

3. Huis huren Ibiza houdt bij welke hosts de site bezoeken. Huis Huren Ibiza analyseert deze gegevens voor statistische informatie, hierna worden ze verwijderd. Huis Huren Ibiza gebruikt de verkregen informatie om de site te verbeteren en als informatie voor adverteerders en potentiële adverteerders teneinde de inzetbaarheid van de site voor hun advertentiecampagnes te beoordelen.

4. Op de website van Huis Huren Ibiza wordt een aantal links naar andere websites vermeld. Huis Huren Ibiza draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites alsmede voor het privacy-beleid van de betreffende bedrijven of instellingen

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 30647 mensen aan 4880 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.

0