...

Duurzaamheid

Een welverdiende vakantie, de meeste mensen kijken er het hele jaar naar uit! Heerlijk genieten van het Spaanse zonnetje, in een prachtige villa met geliefden. Maar een ticket naar de zon, en het verkoelen van een huis met airco’s is natuurlijk niet goed voor het milieu. Wij zijn ons hiervan bewust, en hebben daarom besloten een steentje bij te dragen aan het behoudt van ons geliefde eiland Ibiza. 

Lokaal Groen Project

Als je bij Huis Huren Ibiza een vakantie boekt, dan doneren wij €10 aan een lokaal groen project. Samen met een coöperatie van 5 boeren, planten wij (in eerste instantie) olijfbomen. Naast dat deze bomen de lucht zuiveren, produceren ze ook uitstekende olijfolie. Wij hopen dat generaties van ons nog mogen genieten van de bomen die wij planten. Hopelijk met jou hulp! Wij vragen elke gast, en elke huiseigenaar om ook €10 te doneren bij elke boeking. Op deze manier dragen we allemaal ons steentje bij om te mogen blijven genieten van het prachtige Ibiza.

Duurzaamheid

Zonnepanelen & Water Filters

Maar er is natuurlijk meer wat we kunnen doen. Gezien wij al meer dan 10 jaar huizen verhuren op Ibiza, hebben we een groot netwerk. Wij zetten ons in om huiseigenaren te motiveren om huizen te verduurzamen. Denk hierbij aan zonnepanelen voor energie, maar ook warm water. Daarnaast installeren steeds meer huiseigenaren een waterfilter. Je kent het vast wel, het slepen van waterflessen op vakantie.. Ook nog eens erg slecht voor het milieu! Een waterfilter is een duurzame oplossing. 

Duurzaamheid

Sociaal Ondernemerschap

Ook zetten wij ons ook graag sociaal in. Ieder jaar willen wij een familie die het wat minder heeft gelukkig maken met een zorgeloze vakantie op Ibiza. In samenwerking met elke keer een andere huiseigenaar kunnen we een villa organiseren. We boeken tickets en zorgen ervoor dat er een goed gevulde koelkast op ze wacht bij aankomst. We hopen dat deze families op deze manier een onvergetelijke vakantie zullen beleven om nooit te vergeten.

Scroll naar boven

San Miguel Ibiza