Lange termijn huur Ibiza.

Long term rental Ibiza

Wilt u voor de lange termijn een huis huren op Ibiza? Wij hebben enkele huizen in de aanbieding die voor minimaal 6 maanden tot een jaar gehuurd kunnen worden. Gezien ons grote, steeds groeiende netwerk op het eiland en de vele vragen voor lange termijn verhuur, hebben wij besloten ook hier een sectie voor te maken op onze website. Zit er niet tussen wat u zoekt, houdt deze pagina in de gaten, want er zullen geregeld nieuwe huizen op verschijnen.

Wanneer zoeken?

De meeste woningen komen het einde van het zomerseizoen vrij, maar ook gedurende het hele jaar maakt u kans een mooie huurwoning te vinden. De beste tijd om een woning te zoeken en te vinden is vanaf oktober tot maart.

Bezichtigingen

Wij raden aan naar het eiland te komen en wat woningen te bezichtigen. Dit kunt u met ons kortsluiten. Zoekt u echter eerst in het aanbod of er iets tussen zit.

Kosten

Vaak willen eigenaren minimaal 6 maanden verhuren. Wilt u korter huren, dan zijn de kosten vaak relatief erg hoog en het is de vraag of eigenaren het ├╝berhaupt accepteren. De maand of seizoensprijzen staan bij het huis vermeld. Wij rekenen dan ook nog een commissie. Deze komt er bovenop. Dit komt vaak neer op 1 maand huur.

Inclusief/exclusief

Gas, water en elektra worden vaak apart betaald, per maand. Tv en internet is soms aanwezig; anders kunnen wij adviseren waar dit af te sluiten.

Onderverhuren

Dit kan is sommige gevallen, maar altijd in overeenstemming met de eigenaar. Daarnaast heeft u een vergunning nodig als u het huis commercieel aan gaat bieden (dus niet alleen aan vrienden en familie).

NIE nummer

Wilt u langer dan 3 maanden op het eiland verblijven dan heeft u een NIE nummer nodig, een soort van ID voor buitenlanders. Deze kunt u via een gestoria aanvragen. Een gestoria fungeert als schakel tussen u en de Spaanse autoriteiten. Wij kunnen u een gestoria aanbevelen.

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Wilt u een huis kopen?

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 25197 mensen aan 3981 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.

0