Klik hier om de exacte locatie te zien

Cipriani

Cipriani heeft zijn roots liggen in Venetië en is al lange tijd favoriet bij de jetset in o.a.: Monte Carlo, New York, Miami, Abu Dhabi en Hongkong. Nu is er dan eindelijk ook een in Ibiza! Het restaurant / lounge-bar trekt voornamelijk decadente mensen met grote boten, grote auto's en mooie vrouwen. Het is er chic, sexy en entertaining.

Cipriani beslaat twee verdiepingen van het 5 sterren Ibiza Gran Hotel van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over de haven. Op het terras boven worden er grill-specialiteiten geserveerd op de buitengrill en kun je genieten van een mooie zonsondergang! Ook is er een poolside-area. Vanaf 01.00 uur veranderd hier de setting in een lounge-club.

In het hoofdrestaurant kun je genieten van hoogstaande, met name Italiaanse, specialiteiten. Het bekende drankje van Cipriani is natuurlijk de Bellini die je hier geproefd moet hebben! In het seizoen zijn er flamboyante shows op vrijdag, zaterdag en zondag. Neem wel een dikke portomenee mee want Cipriani is één van de duurste restaurants op het eiland.  Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 47168 mensen aan 7875 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.