Klik hier om de exacte locatie te zien

HEART

Prijs:
Menu: Verschillende restaurants

Sinds mei 2015 is HEART geopend op Ibiza. Dit is het resultaat van de samenwerking tussen Cirque du Soleil en de Adria broeders (topchefs). Een eerder concept van de broers was El Bulli dat een tijd beschouwd werd als beste restaurant ter wereld. HEART is mix van kunst, muziek, en eten op het hoogste niveau gevestigd in Marina Botafoch. Het hele pand is bijzonder sfeervol ingericht met een grote diversiteit aan kunst, elektronische beelden en artiesten. Het restaurant is opgedeeld in 3 gedeeltes:

Het gedeeltelijk overdekte terras is de standplaats voor marktkraampjes met snacks, artiesten en een variëteit van circusfiguren. Echt een surrealistische wereld op zich! Het terras is elke dag geopend van 21:00 tot 01:00 uur.

De supperclub is het restaurant / toneelgedeelte. Hier geniet je van een topkwaliteit diner onder het genot van toneel of audiovisuele beelden op de muren. Een echte beleving. Het doet ons een beetje denken aan een mix tussen Sublimotion en Lio. U kunt hier vanaf 21:00 terecht voor een diner.

In de HEART club is dagelijks live muziek te vinden. Dit is zowel elektronische muziek als live muziek.

HEART is een relatief dure plek. Zo kun je een tafel krijgen op het terras vanaf €80,-, Dit is exclusief drankjes. In de supperclub ligt dit bedrag op €215,-.

Tel: +34 971 93 37 77Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 45278 mensen aan 7532 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.