Wilt u uw huis verhuren via onze website? Wij zoeken altijd mooie nieuwe huizen.

Waarom bij ons?

We zijn de grootste verhuurder van Nederland en zorgen voor veel boekingen. We zijn een jong vriendelijk team en groeien nog steeds hard. We geven persoonlijke service aan onze klanten dus die weten wat voor huis ze krijgen. We beantwoorden uw mails dezelfde dag nog, vaak zelfs binnen een uur. We hebben meer en meer tevreden eigenaren die weten wat ze aan ons hebben.

HuisHurenIbiza is in Nederland uitgegroeid tot de grootste verhuurder van Ibiza, en zijn momenteel ook actief in Duitsland / Zwitserland met onze website www.onevillasibiza.de en in Engeland / Scandinavië met www.onevillasibiza.co.uk.

Wat kunt u van ons verwachten?

We vermarkten uw huis op onze eigen sites en desgewenst ook op andere websites om meer boekingen te genereren. We mailen en bellen met onze klanten, zodat we weten wie de klant is, en wat hij wil. Geen groepen jongeren die uw huis afbreken. Wij zorgen ervoor dat onze klanten ervan op de hoogte zijn dat ze door u of uw beheerder ontvangen worden op het vliegveld of bij het huis. Alle betalingen verlopen via ons en u ontvangt gewoon uw netto bedrag.

Wat vragen wij van u?

Een huis* met licentie. Heeft u die nog niet dan kunnen wij u hierin adviseren. Een beheerder voor t geval er dingen aan het huis kapot gaan. Heeft u die niet dan kunnen wij u hierin adviseren. Een agenda die up-to-date is, zodat wij onze klanten niet hoeven teleur te stellen. Wij kunnen desgewenst de agenda beheren (graag zelfs!). Een huis wat goed onderhouden is. We zullen inspectie doen en beoordelen of het huis verhuurwaardig is. Maar dit komt met uw huis vast goed!

* geen appartementen, die krijgen namelijk geen licentie van de Spaanse overheid.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 47817 mensen aan 7983 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.