Wandelen op Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland om te wandelen. Maar om echt op de meest bijzondere plekken terecht te komen is het handig om een gids te hebben. Toby, de initiatiefnemer achter Walking Ibiza is geboren op Ibiza. Na een tijd een drukke baan gehad te hebben was het tijd voor wat anders. Met hond Cosmo is hij in 11 dagen het hele eiland rondgelopen. Mobiele telefoon en andere technische snufjes werden thuis gelaten. Na dit vernieuwde gevoel van vrijheid is Walking Ibiza in het leven geroepen.

Wandeltochten

Individueel

Walking Ibiza biedt individuele wandelingen die geheel naar uw eigen wensen worden aangepast. Voor elk wandelniveau is een passende tocht in elkaar te zetten. U kunt ook vanaf uw villa opgehaald worden en een picknick behoort ook tot de mogelijkheden.

Gezamenlijk

Op zaterdag en zondag worden ook gezamenlijke wandelingen georganiseerd. Standaard beginnen deze tochten op 10:00. In de zomer maanden zijn er zonsopgang en zonsondergang tochten. Dit om de hitte te vermijden. Een geheel vrijwillige bijdrage van €10,- wordt zeker gewaardeerd bij deze tochten.

Eiland wandeling

Voor de echte die-hards wandelaar organiseert Toby 1 keer per jaar de volledige eiland wandeling. Je zal hiervoor een redelijke conditie moeten hebben. Houd er ook rekening mee een rugzak van 10-12 kilo te dragen. In 2 weken tijd zal je het volledige eiland rond gaan wandelen. Twee nachten worden doorgebracht in een hotel. Onderweg word er gegeten bij eiland bewoners thuis, bars en in restaurants. Het overnachten gebeurd in de vrije natuur. Om de 3 dagen komt er ook een auto langs om water en voedsel af te droppen. Zorg zelf voor een slaapzaak, rugzak en een medische verzekering. De prijs hiervan is €1.400 per persoon.

Samenvatting

 • Wandeltochten aangepast op niveau
 • Ophaal en picknick service

N.b.

Het contact, betaling, en andere afspraken gaan direct met de aanbieder. Huis Huren Ibiza is niet verantwoordelijk voor enig misverstand. Wat wij wel doen is zorgen dat de mensen waarmee u zaken doet te vertrouwen zijn en kwaliteit leveren.

Als u het formulier invult wordt u direct in verbinding gebracht met de aanbieder. Met al uw vragen kunt u dus direct terecht bij de aanbieder.

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 34795 mensen aan 5610 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.