Weer / klimaat op Ibiza

Een heerlijk Middelands zeeklimaat! Met een gemiddelde van 10 uur stralende zon in de zomer is Ibiza een perfecte vakantie bestemming. De temperaturen in de winter zijn zacht te noemen met een temperatuur van 15ºC. In de periode juni tot half september valt er sporadisch eens een bui uit de lucht. Neerslag ligt in de maanden oktober tot december wat hoger dan de rest van het jaar.


3 daagse Ibiza weersverwachting

Weersverwachting
Eivissa

Algemene weersinformatie op Ibiza

De eerste warme dagen op Ibiza beginnen in mei. De zomers op Ibiza zijn warm en droog. Er valt weinig regen tussen de maanden juni en september. In juli, augustus en september lopen de temperaturen op naar de 30ºC en is het genieten in zee met temperaturen tussen 25ºC en 27ºC. Perfect voor zon en zee aanbidders. Wij raden u wel aan een parasol te huren danwel mee te brengen. Zorg ook altijd voor voldoende water.

Ibiza heeft een bijzonder warm klimaat. Zelfs in de winter dalen de temperaturen zelden onder het vriespunt.

Van november tot april is de gemiddelde dagtemperatuur ongeveer 15ºC tot 20ºC, hoewel op zeer zonnige dagen dit snel kan oplopen tot 22ºC. Een lokaal gezegde is dat het nooit meer dan drie dagen achter elkaar regent. De rest van de tijd staat de zon te schitteren in een helder blauwe hemel.

De zonnige winters op Ibiza zijn erg uitnodigend voor een ontspannen strandwandeling of om te sporten. Ook in de winter kunt hier erg genieten. Laat de unieke rust en de verlaten stranden op u inwerken.


Neerslag

Gemiddeld gezien valt er in oktober met 64mm het meeste regen. In de zomer wilt ook nog weleens een drupje vallen maar vaak is dit gecombineerd met zon. Heerlijk verkoelend als u op het strand ligt.Aantal uren zon

Hieronder ziet u een grafiek van het aantal zon uren per maand op Ibiza. Volop zonuren tijdens de zomer en ook tijdens de winter is het prima vertoeven op Ibiza.


Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48743 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.