Magistra boot huren Ibiza

Klassieke Apreamare boot huren op Ibiza

De Magistra, een Italiaans “Apreamare” jacht gemaakt in Sorrento. Een elegante modern klassieke boot. De boot is 12 meter lang met brede zijpaden zodat je makkelijk kan bewegen. De boot heeft de beschikking over een RIB, hiermee wordt u opgehaald en kunt u tijdens de dag ook uitstapjes maken. De kapitein zorgt goed voor u, bij aankomst krijgt u een fles champagne en gedurende dag zijn er lekker hapjes. De boot biedt 3 pakketten aan qua verhuur, deze liggen tussen de € 1000,- en € 1.100,- afhankelijk van de maand. De benzinekosten bedragen €125,- per uur. Dit is alleen als u vaart, wat niet het grootste deel van de dag zal zijn.

Voor op de boot bevindt zich een zonnedek met een grote loungebank. Ook zijn er kussens aanwezig op het dek zelf zodat u daar ook op kan zitten. Een heerlijke plek om van de zon te genieten. Op het achterdek bevindt zich ook een loungebank. Deze kan eventueel overdekt worden mocht de zon u even te heet worden. Een perfecte boot voor families!

Voor de snorkelaars (en de kids) is er ook uitrusting aanwezig. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de “Cave of Light” gaan. Dit is echter niet geheel risicoloos maar wel een unieke ervaring. De tijd dat het licht in deze grot schijnt is beperkt en begint rond 12:00. Bekijk het youtube filmpje.

Vraag deze boot aan

boot huren ibiza

Route

De route is in overleg met de kapitein te bespreken. U kunt onder andere denken aan een tour rondom het eiland Tagomago of naar Formentera. Uiteraard kunt u ook kiezen om langs de westkust te gaan langs stranden als Cala Conta, Cala Tarida of in de baai van Cala Vadella.

Vraag deze boot aan

Lunch

U kunt ervoor kiezen om onderweg ergens bij een restaurant te eten. U kunt ook uiteraard zelf wat mee nemen. Ook kunt u aanvragen of u de dag volledig geacaterd wilt hebben.

Het volgende zit bij de trip inbegrepen: Een fles champagne, verschillende frisdranken, fruit, en lekkere hapjes (zie foto) en uiteraard water.

Personen

De boot is geschikt voor 11 personen en een kapitein dus 12 in totaal. Dit is de verhuur licentie limiet voor dit type boot. Voor grotere groepen kan er eventueel een tweede boot worden ingezet. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

Tarieven

Een volle dagtrip (8 uur)

 • €1.000,- in augustus €1.100,-
 • 8 uur boot huren
 • Inclusief kapitein
 • Exclusief benzine, €125,- per uur, alleen als u vaart

Vraag deze boot aan

Samenvatting

 • Tot 11 personen
 • Prijzen tussen €1000,- en €1.100,-
 • Inclusief snorkel
 • Benzinekosten bedragen €125,- per uur
 • Inclusief champagne / hapjes, fris en water

N.b.

Het contact, betaling, en andere afspraken gaan direct met de aanbieder. Huis Huren Ibiza is niet verantwoordelijk voor enig misverstand. Wat wij wel doen is zorgen dat de mensen waarmee u zaken doet te vertrouwen zijn en kwaliteit leveren.

Als u het formulier invult wordt u direct in verbinding gebracht met de aanbieder. Met al uw vragen kunt u dus direct terecht bij de aanbieder.

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48744 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.