Varen , chillen en plezier maken

Na meer dan 20 jaar als chef te hebben gewerkt en verschillende bars en restaurants in Amsterdam te runnen begon kapitein Erik (Nederlands) aan een nieuwe uitdaging.

De perfecte volledige dag ..

… word wakker, de zon schijnt al, pak een kopje koffie en een licht ontbijt. Rond 11:00 ontmoeten we elkaar in de mooie idyllische haven van San Antonio. Op de boot maken we een hapje en een verse Bloody Mary voor jullie klaar. Vanaf dat moment vaar je rustig naar een prachtige plek terwijl je geniet van de omgeving. Onze koelbox zit boordevol verfrissende drankjes dus voel je vrij! Op onze bestemming gooien we ons anker uit .. hier kun je een duik nemen, watersporten of gewoon chillen. ‘S Middags dineren we op de boot, of als je dat liever hebt, word je afgezet bij een van de geweldige restaurants die Ibiza en Formentera aanbieden. Na het eten gaan we naar een nieuwe plek waar je kunt ontspannen, een paddleboard kunt pakken en nog wat kunt drinken in de zon of schaduw! Het kan allemaal 🙂 We komen rond 19.00 uur terug!

De Monterey 268 Super Sport

De perfecte boot om enkele van de grootste avonturen van het leven te creëren en te beleven. De 268SS biedt verfijning, prestaties en eindeloze mogelijkheden en zit boordevol leuke functies en voorzieningen die aan al je dromen op het water voldoen.

De boot is geschikt tot 7 gasten en biedt veel ruimte. Voor grotere groepen kunnen we een extra schip toevoegen om op avontuur te gaan.

Mogelijkheden

Kapitein, drankjes, welkomst snack en leuke dingen zoals paddleboards en snorkelspullen inbegrepen! Ook heb je tal van opties op het gebied van watersport. Denk aan een wilde ride in de donut, wakeboarden en het helemaal te gekke wakesurfen!! Cocktails, verse salades en andere heerlijke items zijn ook optioneel. Vraag hem naar de mogelijkheden!

Prijzen

Vraag direct aan:

Vraag direct meer informatie aan over deze boot.

Samenvatting

  • 7 gasten
  • Zowel halve als hele dagen
  • Inclusief 21% BTW
  • Inclusief kapitein
  • Exclusief Benzine