Het reserveren van tafels in restaurants en clubs.

Wij kunnen dit voor u organiseren, echter zitten hier wel wat extra kosten aan vast. We hebben een speciale partner (Esther) die dit voor u regelt.

Restaurants reserveren

Veel populaire restaurants worden in het hoogseizoen (juni - september) vaak snel volgeboekt. Een reservering is dus aan te raden. U kunt zelf bellen voor een tafel. Maar wilt u liever dat wij dit doen, dan kan dit. Dit kost €25,- per reservering. Dit kunnen wij doen tot 1 week voor uw aankomst.

VIP tafels clubs

Ook dit kunnen we voor u organiseren. Houdt u er wel rekening mee dat een club tafel begint bij zo’n €225,- per persoon. Kosten voor het reserveren bedraagt €50,-. Ook dit kunnen wij doen tot 1 week voor uw aankomst.

VIP service tijdens uw verblijf

Wilt u ter plekke een VIP service, dan kan dit ook. Er zijn 2 mogelijkheden. Of u kiest voor een service waarbij onze partner Esther overdag tot 18.00 bereikbaar is (1). Deze optie kost €500,- per week. Geen vraag is dan te gek, u kunt bellen en ze regelt het voor u. Of u kiest voor de optie waar u ten alle tijden kunt bellen, dus ook in de avond (2). Deze optie kost €1500,- per week, maar dan kunt u ook echt bellen wanneer u wilt.

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48744 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.