Makelaar op Ibiza

U wilt een huis kopen op Ibiza. Maar waar begint u? U bent een aantal keer op Ibiza geweest of u komt hier al jaren. Voor iedereen, bekend of onbekend met het eiland is het kopen van een huis een spannende, leuke maar ook vaak ingewikkelde en soms tijdrovende aangelegenheid. Een huis kopen gaat niet van de één op andere dag. Daarom zoekt u (als het goed is) een makelaar op Ibiza met lokale kennis. Wij hebben die lokale kennis en daarnaast een groot netwerk, zodat u weet dat alle mogelijke opties de revue passeren.

Wij zijn een Nederlands makelaarskantoor gevestigd op Ibiza. Met ruim 10 jaar ervaring op het eiland in de verhuur van vakantiehuizen en inmiddels ook als makelaar, denken wij dat wij dé aangewezen partij zijn voor Nederlanders om mee te werken als het gaat om de aankoop van een nieuw huis op Ibiza.

We hebben de afgelopen jaren veel contacten opgedaan, met particulieren maar ook met vele professionele partijen die werkzaam zijn in het vastgoed. Door de jaren heen hebben we erg vaak de vraag gekregen om onze gasten ook bij te staan in de koop van een huis. Dat vonden wij een goed idee! Wij krijgen veel positieve reacties over onze nuchtere maar vriendelijke no-nonsense benadering. Dat kunt u ook zien in de reviews van onze gasten, (zie hier)

Wij werken daarnaast samen met een zeer prettige gestoria (administratiekantoor) en advocaat, wat ons is staat stelt u van begin tot eind op een zeer professionele manier te begeleiden.

Voor meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen en het aanbod van onze huizen, neem hier een kijkje op onze website!

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48744 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.