Lees de ervaringen van anderen

Hieronder vindt u een selectie van ervaringen van onze gasten in één van onze huizen.

Patricia Roosenstein - Can Cas

31 October 2020

Een fijne finca met veel buitenruimte. Ideaal met kinderen! Lekker veel ruimte om te spelen. Samen met het bijgebouw ernaast is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld twee gezinnen.

Jessie De Cooman - Can Blay

14 October 2020

Prachtig huis op een zéér goede locatie. Vriendelijke eigenaar(s)/buren en het huis is zéér goed onderhouden. Wifi werkt perfect en vlot, buiten bbq werd zelfs aangevuld tijdens ons verblijf.

Jerome Tignol - Can Bambu

30 September 2020

(Vertaald met Google Translator) Een rustige en mooie plek om een leuke tijd door te brengen met vrienden!

Jan-Jaap Have - Matro

21 September 2020

Fijn huis, mooi gelegen met een prachtige tuin met veel zitmogelijkheden en voldoende ligbedden.

Jeroen Schipper MMM - El Paso

07 September 2020

Geweldig huis. Hou er wel rekening mee dat 1 slaapkamer 3 bedden heeft en eentje 2. Verder is het echt van alle gemakken voorzien. Heel veel keuken spullen, twee barbecues met toebehoren, honderden boeken, een fijn geluidssysteem. Verder is het zwembad top en de tennisbaan natuurlijk. Het eettentje aan het begin van de straat is ook zeker de moeite waard als je geen zin hebt om op pad te gaan.

Jo Davies - White Villa

01 September 2020

(Vertaald met Google Translator) Het is een prachtig ingerichte moderne villa met spectaculair uitzicht in een beveiligde gated community.

Craig Barker - Casa Martina

31 August 2020

(Vertaald met Google Translator) Een perfect ingericht en afgewerkt interieur en een smetteloze buitenruimte. Beide ruimtes zijn schoon en buitengewoon gastvrij. Perfecte locatie om het eiland te bezoeken of dagen en nachten te ontspannen in de villa. Villa-eigenaar is erg vriendelijk en zorgde ervoor dat we ons welkom en gesetteld voelden en helpt graag en lost eventuele problemen onmiddellijk op. Kan absoluut GEEN fouten vinden en zal zeker teruggaan.

Joeke Jan Triemstra - Can Jo

31 August 2020

We hebben het geweldig gehad! Mooi huis met prachtige omgeving. Genoeg ruimte in en buiten het huis voor 12 personen. Het zwembad was echt geweldig!

Kim Schoenmaker - Can Eden

31 August 2020

Dit is echt een fantastisch huis! De buitenplaats is echt geef straf om een hele dag door te brengen. Heerlijk zwemmen maar ook in de avond buiten dineren is in dit huis geen probleem. Het huis is heel stijlvol ingericht met een echte Ibiza vibe. Wij hebben een geweldige vakantie gehad!

Magali Rousse - Alibiza

29 August 2020

(Vertaald met Google Translator) Prachtig huis! Zeer goed gelegen! De huismanager is schattig. Een echte vakantie in een idyllische omgeving!

Anoniem - Can Mary

24 August 2020

Helemaal top top top

Volop genoten. En Marta was geweldig, de kok van het huis. 

Andreas Loretz - Villa Joka

26 August 2020

(Vertaald met Google Translator) Een perfect huis, eenvoudig, functioneel en ideaal voor een rustige en ontspannen vakantie weg van de drukte.

Carlo van Hoorn - Rodriguez

26 August 2020

Heel fijn huis. Schoon bij aanvang en ook de tussentijdse schoonmaak is top. Ligging wat afgelegen maar niet storend. Airco zeer goed behalve in 1 slaapkamer. Douchestraal is zeer beperkt dus dat is geen luxe. Zwembad, tuin en overige voorzieningen super dus wij komen niet lager uit dan een 9.

Eevens Linda - El Paso

24 August 2020

Super mooi huis, voorzien van alle comfort. Mooi zwembad. Heerlijke bedden. Aangename terrassen en nissen. Gastvrije ontvangst en hulp waar nodig.

Wat kan je van ons verwachten?

  • De beste persoonlijke service
  • Nederlands team op Ibiza
  • Alle villa’s jaarlijks door ons gekeurd
  • 24/7 bereikbaar tijdens verblijf
  • Persoonlijke check-in
  • SGR-garantie

Bekijk alle huizen