Lees de ervaringen van anderen

Hieronder vindt u een selectie van ervaringen van onze gasten in één van onze huizen.

M. van Glabbeek - Can Rocas

27 August 2021

This house is definitely the most beautiful Finca on the Ibiza-island! Everything you need is there and you’ve got a lot of space. Outside is a beautiful garden, a lovely pagota, a nice swimmingpool and a wonderful external kitchen which has also all the facilities you need! The old Eivissa-town, the airport, the harbour (where you can take a 30’ boat to Formentera) and a lot of beautiful beaches are 15-20 minutes driving. The beautiful town Sant Josep de sa Talaia is only a few minutes away and there are very good restaurants and bars. If I could give this Finca more than five stars, I would have done this!

Birgit - Villa Morna Valley

24 September 2021

We waren met 10 personen (5 koppels) en ondanks Corona en het uitstellen van de vakantie met 1 jaar, waren er geen enkel probleem. Ik vond het ook fijn dat er tijdens de week gebeld werd om te kijken of alles in orde was en om eventuele klachten meteen door te geven aan de eigenaar. Het was een super leuke week in een prachtige villa.

Jose - Higueras

24 September 2021

Wij zijn zeer tevreden op al onze vragen werd spoedig gereageerd en dingen opgelost. 

Caroline - Casa Pax

24 September 2021

Geweldig, prachtig huis, goede service, erg behulpzaam, boodschappen in huis, auto stond klaar. 

Manon - Cana Malena I San Lorenzo

22 September 2021

Geweldig huis! Echt genoten!! Locatie is heerlijk rustig, uitzicht is super en het is er schoon! Host Juan is mega behulpzaam en vriendelijk! Kortom echt een aanrader!

Sarah - Can Mindy

21 September 2021

(Vertaald met Google Translator) Onze vakantie op Can Mindy was geweldig, vooral de buitenruimte is erg mooi. Door de afgelegen ligging kunt u hier een fijne, rustige vakantie doorbrengen.

Marije - Can Rana Real

21 September 2021

Van begin tot het eind en zelfs tijdens ons verblijf op Ibiza TOP service ervaren. Prachtig huis, goede autoverhuur service en gelijk voor volgend jaar weer een mooi huis uitgezocht via Huishurenibiza. Ik kan deze organisatie aan iedereen van harte aanbevelen, snelle en goede service, TOP mensen!

Margrit - Can Cas

20 September 2021

(Vertaald met Google Translator) Geweldig huis met super mooi terrein en zwembad bij uitstek geschikt voor 10 volwassenen. Zeer rustig en toch niet te afgelegen, veel ruimte. Miguel was erg behulpzaam en zorgde voor noodzakelijke dingen.

Luuk - Casa Ami

20 September 2021

Super knus en gezellig huis. Voor elk moment van de dag een lekkere buitenplek. En goed omheind en beveiligd. Helaas is dit op Ibiza noodzakelijk.

Jeffrey V. - Casa Zita Verde

28 July 2021

Sinds 2000 gaan wij naar Ibiza! Overal op het eiland reeds gelogeerd. Casa Zita is de plaats, waar we onze rust hebben gevonden. Het is er heerlijk vertoeven! Mooie verzorgde casa, prachtig uitzicht, Ibiza stad op 20 min met de wagen .... ja, een plaats waar we nog vele jaren zullen verblijven!

Tine - Casa Zita Verde

19 July 2021

Prachtig huis, rustige locatie met prachtige zonsondergang, picobello in orde. Alles aanwezig van badkamer tot keuken. Super proper, goede parkingplaats, leuke attenties bij aankomst en ideale uitvalsbasis om Ibiza te verkennen. En zo terug in de rust. Vertrek vanaf het huis voor prachtige wandeling of chill een namiddagje op het dak! You will love it! We come back! Ps. Heel kindvriendelijk (bedje, servies en bestel, babystoel)!

Jessica - El Paso

20 September 2021

Heerlijke uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie op Ibiza. Dikke aanrader!

Eva - Casa Lobo

18 September 2021

(Vertaald met Google Translator) Mooi huis met zwembad, prachtig uitzicht en rustig interieur.

Tessa - Cas Pau

18 September 2021

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Cas Pau. Het is een prachtig huis met alle gemakken voorzien. Een heerlijk zwembad met een gezellige buitenkeuken/zitgedeelte. Ik zou iedereen dit huis aanbevelen.

Verhoeven - Rodriguez

17 September 2021

Een mooi huis, heerlijk schoon en voorzien van alle gemakken. Prima rustige omgeving en toch heel dichtbij San Josep

Rog - Villa Bella

16 September 2021

Fantastisch huis...goed bereikbaar maar toch in een rustige omgeving. Heerlijk groot zwembad en veel ruimte om het huis... een echte aanrader.

Mark - Casa Maha

15 September 2021

Top verblijf! We werden warm ontvangen en troffen een prachtige (schone) villa aan! Veel ruimte, rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. Heerlijk vertoeven en een prachtige plek om te verblijven. Aanrader!

Verhoeven - Rodriguez

15 September 2021

We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie huis. Mooie Finca voorzien van alle gemakken, superschoon en heerlijk rustig. en toch lekker dichtbij Sant Josep. We waren ook heel blij met de zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. We hadden 2 opmerkingen, 1 beginnend wespen nest in de buitenkeuken en slecht werkend WIFI buiten. Dit werd binnen 1 dag probleemloos opgelost! Als je voor rust en privacy gaat, is dit een aanrader. 

Wat kan je van ons verwachten?

  • De beste persoonlijke service
  • Nederlands team op Ibiza
  • Alle villa’s jaarlijks door ons gekeurd
  • 24/7 bereikbaar tijdens verblijf
  • Persoonlijke check-in
  • SGR-garantie

Bekijk alle huizen