Ervaringen

Hieronder vindt u een selectie van hoe onze gasten hun vakantie ervaren hebben. Wilt u ook wat zeggen over ons? Neem dan even contact met ons op.

Dagmar Streitberg - White Villa

06/11/2017

Prachtige Villa met prachtig uitzicht op zee, met name vanaf het bovenste terras. Goed uitgeruste keuken. Voor mij als rolstoel gebruiker zijn er 2 kleine hellingen verbonden met het terras, maar zonder was ook mogelijk geweest. Tot de lounge van de Grill is hulp verplicht met een rolstoel. Alles is t e bereiken in het huis, door de Lift. Voor de douches en toiletten, echter, is het noodzakelijk om extra stappen te zetten qua update voor rolstoelhandigheid. 

Elske Tolsma-Zwart - Mariana

30/10/2017

Prachtig huis met een mooi zwembad. Alleen jammer dat in de gamehal er veel dingen kapot zijn.

Huishurenibiza reactie:

De eigenaar heeft een overstroming gehad waardoor veel machines kapot zijn gegaan. Alles zal weer werken voor het 2018 seizoen begint. 

Bart Bertens - Can Cas

23/10/2017

Heerlijke vakantie voor de 2e keer in dit huis. Alles zoals verwacht en top geregeld.

Margreet de Wit - Viejo

22/10/2017

Het is een heerlijke plek om tot rust te komen. Alles schoon en zeer goed onderhouden. En genoeg ruimte om met 2 gezinnen te vertoeven

Linda Thomissen - Casa Flamingo

17/10/2017

Het huis voelt als thuis, mooie inrichting! En een heerlijk dakterras! Veel spullen zijn er al. Handdoeken, kruiden, pasta, veel boeken nl, tijdschriften nl, Fijne bedden! Van de badkamers is er 1 badkamer met zoet water, rest is zout. Temperatuur is moeilijk te regelen, warm dan weer koud. Het huis ligt heerlijk centraal voor Ibiza stad en de leuke stranden zoals es cavalet, trinxa en experimental beach. Flamingo’s zijn vanaf 5 minuten lopen te zien vanaf het huisje! Zwembad is onverwarmd, maar ziet er sfeervol en verzorgd uit. De beheerder Ed, heeft ons hartelijk en op tijd verwelkomd en weer uitgezwaaid.

Natasja Snijders - Can Gusj

17/10/2017

Het huis is in één woord, geweldig! Zeven mooie ruime slaapkamers waarvan vier een eigen douche en wc. Slechts twee kamers hebben een gedeelde badkamer en toilet maar dit wordt ruim gecompenseerd door het balkon met jacuzzi waar beide kamers op aansluiten. Het huis heeft genoeg ruimte voor privacy van individuele gasten, maar heeft een waanzinnige buitenruimte waar gezamenlijk gezeten kan worden. Een waanzinnig huis.

Beatrice Peyer - Typico

16/10/2017

Maria is een verrijking voor de vakantie door de super behulpzaamheid en altijd blij! Ze was goed beschikbaar voor vragen! Het huis en het zwembad werd tijdens ons verblijf onderhouden en gereinigd. We komen zeker weer!

Robert Honsbeek - Can Santo

12/10/2017

Prachtig huis, Prachtig uitzicht. Alles goed geregeld, Echt alles in het huis is goed over nagedacht. Enige puntje was dat er wel veel muggen waren, wellicht door de visvijver?

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 29062 mensen aan 4615 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.

0