Lees de ervaringen van anderen

Hieronder vindt u een selectie van ervaringen van onze gasten in één van onze huizen.

Anon - Villa Marrakech

27 September 2022

Had een ongelooflijk verblijf in Villa Marrakesh, Ibiza. Ik ga al jaren naar Ibiza en het uitzicht moet een van de beste van het eiland zijn. Het betekende dat er nooit haast was om ons klaar te maken voor de zonsondergang, we konden hem gewoon zien ondergaan op zee vanaf ons geweldige dubbele dagbed bij het zwembad. Uiteindelijk hebben we veel meer tijd in de villa doorgebracht dan we dachten, omdat iedereen er het beste van wilde maken. De hele boeking en check-in en check-out ervaring was foutloos en er was een zeer attent welkomstpakket voor ons. Villa zeer goed uitgerust - strandlakens, alle kookgerei, bbq, serveerschalen, citronella kaarsen, servetten, koffie enz. Je moet wel aan je eigen douchegel etc. denken.

Marc Mommen - Can Mary

28 September 2022

Super mooie villa met fantastische uitzichten. Het is haast onmogelijk alle mooie hoekjes van het huis te benutten. De keuken is superfijn uitgerust. Het zwembad heeft een stuk met laag water, ons 3 jarig kleinkind heeft daar de ganse vakantie gespeeld, achteraf bleek dit een winner. Beachbars en restaurants in de korte nabijheid.

Mark Nolte - Can Pura Vida

27 September 2022

Prachtig huis met mooi design en goeie ligging voor het strand. Host is een super aardige vent!

Marcelle Monshouwer - Viejo

26 September 2022

Super comfortabel huis, met een zeer groot zwembad, fijne tuin, heerlijk overdekt terras met buitenkeuken.

Esther Izaks - Higueras

26 September 2022

Het is een geweldig huis op een fijne plek. Echt een aanrader. Neem wel spullen tegen muggen mee. Wij werden er helemaal gek van. Ook is er geen bereik (zowel WiFi als netwerk) in één van de slaapkamers beneden.

Sandra Chbib - Casa Maria

26 September 2022

(Vertaald met Google Translator) Het huis is super mooi en ruim, we voelden ons allemaal zeer comfortabel. Het is er heerlijk rustig, je hebt een prachtig uitzicht, en het mooiste vond ik de absolute stilte. Ik zou het op elk moment opnieuw huren.

Pieter Van Cappelle - Matro

26 September 2022

Prachtige villa, mooier nog dan op de foto's. Rustig gelegen in een eigen groene oase. Huis was schoon toen we aankwamen en genoeg handdoeken voor de eerste dagen. Wij waren met 5 volwassenen en een kindje van 1.5 jaar. Genoeg speel plezier voor het kindje. Met ter plaatste diverse zwembad speel attributen een bal en een eigen klimrek met glijbaan. Huis en tuin is groot genoeg dat toch ieder zijn eigen ding kan doen. Diverse losse terrassen in de tuin en ook de slaapkamers in het huis zijn verspreid waardoor toch ieder zijn eigen privé omgeving heeft.

Tessa Pronk - Can Bambu

25 September 2022

Zowel het huis als de tuin zijn ruim, licht en comfortabel. De locatie ( tegen een heuvel met wijds en schitterend uitzicht met zonsondergang) is voor mij een van de mooiste van het eiland.

anne cooper - Villa Bella

23 September 2022

(Vertaald met Google Translator) Fantastische villa, veel ruimte, goed uitgerust en we hielden van de tafeltennistafel!

Babs van Drent - Casa Pax

22 September 2022

Het is een prachtig en sfeervol huis waar het heerlijk vertoeven is. Het uitzicht over de heuvels en de zee is geweldig en je zal nooit genoeg krijgen om vanaf het (dak)terras naar de ondergaande zon te kijken.

Sonja Schillings - Can Mar

21 September 2022

(Vertaald met Google Translator) Gezellig en smaakvol ingericht huis op een goede locatie! U moet echter wel trappen op en af kunnen lopen, aangezien het huis in de berg is gebouwd. Aardige eigenaren die vroegen naar het welzijn

Julian Wittenhagen - Casa Cooper

21 September 2022

(Vertaald met Google Translator) Het huis is onlangs gerenoveerd en daarom is alles in goede staat. Het is heel dichtbij om te winkelen voor het geval u dringende boodschappen moet doen. Het huis is geschikt voor 8 personen, maar ik zou niet met meer dan 4 volwassenen en kinderen komen, omdat de grootte voor meer mensen een beetje beperkt aanvoelt. Ook is het erg kindvriendelijk met speelgoed en boeken.

Jos Paijmans - Can Mindy

20 September 2022

Een heerlijk centraal maar rustig gelegen familiehuis om te chillen, zwemmen, spelen, tafelen en op verschillende plekjes op het terrein tot rust te komen

Angus Murray - Can Santo

19 September 2022

(Vertaald met Google Translator) We konden niet gelukkiger zijn met de villa. Het was beter dan verwacht en we hadden een zeer gedenkwaardige week.

Katherine Lecompte - Casa Tanit

19 September 2022

(Vertaald met Google Translator) Geweldige locatie, privé, voelt ruim aan vanwege de tuin rondom. Hield van het zwembad en veel mooie plekken om te zitten. Zou deze villa ten zeerste aanbevelen.

Rob van Baarsen - Can Cas

19 September 2022

Volledig vrij en rustig gelegen. Voldoende gelegenheid om ook privé te zijn binnen een groep.

Femke Bezuijen - Typico

19 September 2022

Wat een prachtige villa, tuin en omgeving. We waren met 12 vrouwen en hebben genoten van alles wat het huis en het eiland te bieden heeft. Zoveel leuke zitjes, het zwembad was heerlijk, voor ieder wat wils.

Wat kan je van ons verwachten?

  • De beste persoonlijke service
  • Nederlands team op Ibiza
  • Alle villa’s jaarlijks door ons gekeurd
  • 24/7 bereikbaar tijdens verblijf
  • Persoonlijke check-in
  • SGR-garantie

Bekijk alle huizen