...

De mooiste vakantievilla’s op Ibiza met zorg voor u geselecteerd

De leukste plekken, uitjes en uiteraard kindvriendelijke vakantiehuizen.

HuisHurenIbiza.nl is marktleider in speciaal geselecteerde vakantiehuizen op ibiza, met hoogwaardige lokale service. Al sinds 2012.

De mooiste vakantievilla’s op Ibiza met zorg voor u geselecteerd

De leukste plekken, uitjes en uiteraard kindvriendelijke vakantiehuizen. HuisHurenIbiza.nl is marktleider in speciaal geselecteerde vakantiehuizen op ibiza, met hoogwaardige lokale service. Al sinds 2012.

Hoe het allemaal begon

HuisHurenIbiza.nl begon eigenlijk zoals u nu ook bezig bent: wij, Steven, Thomas en Reinoud zochten online een mooi huis voor onze vakantie op Ibiza. Het aanbod was groot, en het viel niet mee om er ook een écht fijne villa tussen te vinden. Eén die aan onze specifieke kwaliteitseisen voldeed. Daarom gingen we zelf wel op zoek en maakten we een lijst van favoriete villa’s die we tegen kwamen.

Marktleider in vakantievilla-verhuur

Onze zoektocht is uitgegroeid tot HuisHurenIbiza.nl en inmiddels hebben zoveel Ibiza liefhebbers hun weg gevonden naar deze site, dat we marktleider in Europa zijn geworden. Met een team specialisten in Amsterdam én een team op Ibiza, zodat we u op uw geliefde vakantie eiland de beste service kunnen bieden.

Duurzaamheid

Wij stimuleren huiseigenaren om zo veel mogelijk te verduurzamen en zetten ons in een stukje sociaal ondernemerschap. Ieder jaar willen we een familie die het wat minder heeft gelukkig maken met een volledig verzorgde trip naar Ibiza. Daarnaast planten wij olijfbomen in samenwerking met huiseigenaren, lokale boeren en hopelijk ook samen met jou! Lees meer over wat wij doen op onze Duurzaamheidspagina.

Een zorgeloze vakantie op Ibiza

Tijdens uw vakantie wilt u gewoon genieten. Punt. Dat begrijpen we want we zo zijn we zelf ook. Daarom nemen we u al het gedoe, geregel en gezoek uit handen.
Onze oprichters: Steven en Reinoud ten Cate en Thomas van der Bruggen

Onze oprichters: Steven en Reinoud ten Cate en Thomas van der Bruggen.

Ons team op Ibiza

Ons team op Ibiza.

Geniet van persoonlijke service

Wij helpen u graag met het kiezen van een villa die bij u past. Bovendien zijn wij of 1 van onze vriendelijke medewerkers persoonlijk aanwezig bij de check-in de villa.  En mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan zijn wij bereikbaar om dit zo snel mogelijk goed op te lossen. Ook na uw vakantie zijn wij gemakkelijk te bereiken als u vragen of klachten heeft. Neem contact met ons op

Verblijf in geselecteerde villa’s

Bij HuisHurenIbiza.nl heeft u de zekerheid dat álles klopt aan uw villa: of u nu kiest voor een knusse finca of een strakke villa met mooie architectuur. Wij zijn kritisch bij de selectie en laten maar weinig nieuwe villa’s toe. We kennen de eigenaren persoonlijk en bezoeken de villa’s geregeld, zodat u zeker weet dat alle informatie actueel en correct is.

Bekijk onze populaire villa’s

Moana, bij ons te huur. Met een prachtig uitzicht over Salinas!

Moana, bij ons te huur. Met een prachtig uitzicht over Salinas!

Patchwork, een kleurrijk restaurant

Patchwork, een kleurrijk restaurant.

Profiteer van insider tips

We wonen zelf op ibiza en kennen het eiland als onze broekzak. Het hele jaar door bezoeken we alle leuke en nieuwe plekken op het eiland, van strand tot restaurant. Deze insider tips delen we graag met u per telefoon of mail. Of kom nu al in de vakantiestemming, met onze blog, maar ook onze vele “Ibiza Tips” over stranden, restaurants, clubs, leuke markten en beach clubs. Lees onze blog

Gebruik onze connecties

Als locals hebben we goede contacten met plaatselijke ondernemers die met hun services uw vakantie helemaal compleet kunnen maken. Zoals een goede autoverhuurder, of een boodschappenservice voor een volle koelkast bij aankomst. Maar ook een privé chef, of een kapitein met charterboot. Of doe ‘s avonds gek: iemand die een bioscoop in uw tuin plaatst! Bekijk alle services
Bioscoop aan huis!
boot verhuur-ibiza

Bootverhuur

Eigenlijk hoort een dagje op een boot er gewoon bij op Ibiza. Wij kunnen een grote verscheidenheid aan boten voor u organiseren. Bekijk alle boten
prive chef-ibiza

Privé chef aan huis

Vakantie betekent ontspannen. En wat is nou meer ontspannen dan wanneer er voor u gekookt wordt? Bekijk onze koks
auto verhuur-ibiza

Autoverhuur

U zult meestal een auto nodig hebben, en wij hebben de ideale verhuurder voor u. Een auto die klaar staat en waar u meteen mee weg rijdt.

Bekijk verhuur auto’s

In de media

Wij zijn al verschillende keren genoemd op uiteenlopende websites en blogs, in binnen en buitenland.

We laten hieronder een aantal websites zien die over ons geschreven hebben.

moderne hippies
citymom
quote
i love health
ibiza gevoel
josie loves

Vertrouw op duizenden tevreden klanten

Elk jaar vieren duizenden Ibiza-liefhebbers een onvergetelijke vakantie in onze villa’s, zoals u kunt lezen op Trustpilot. Zij waarderen onder andere onze helderheid: de foto’s van uw villa zijn niet bewerkt, de beschrijving is eerlijk, en extra’s worden geregeld zoals afgesproken. Lees meer over Trustpilot.

Trustpilot

Kies voor helderheid en transparantie

Zelf houden we van helderheid en transparantie, dus waarom zouden we dat u ook niet bieden? Dat betekent dat de foto’s van uw villa realistisch zijn en de beschrijving eerlijk. Dat de prijzen inclusief alle toeslagen zijn (reserveringskosten kennen we niet) en basisvoorzieningen als handdoeken en eindschoonmaak er ook gewoon bij horen.

Verzeker u van de beste prijs

We doen ons best om een eerlijke prijs te bepalen voor de vakantievilla die u via ons huurt. We kijken en vergelijken over het hele eiland. Daarvoor geven we dan ook graag een prijsgarantie af: ziet u de villa van uw keuze ergens anders goedkoper aangeboden, dan betalen we het verschil aan u terug.

one of a kind

Onderdeel van One Of a Kind Travel

Al sinds 2012 zijn wij uw specialist in vakantievilla’s op ibiza. Door de grote vraag van onze gasten zetten wij onze expertise binnenkort ook in op een tweede bestemming. Wilt u op de hoogte blijven? Abonneer u op de nieuwsbrief (hieronder in de footer)!

sgr

Financiële waarborg met SGR

HuishurenIbiza.nl is aangesloten bij het garantiefonds SGR. Als wij onze afspraken met u niet kunnen nakomen door financieel onvermogen, is uw vakantiegeld in ieder geval veilig.

Scroll naar boven

San Miguel Ibiza