Wie zijn wij?

Wij, HuisHurenIbiza, een bevlogen en fris team, draaiden ons eerste seizoen tijdens de zomer van 2012. Onze website is inmiddels gegroeid tot een groot portfolio vakantiehuizen in het midden en hoge segment.

Elk huis heeft zijn eigen klasse en het is onze prioriteit om voor onze gasten een eerlijke passende prijs vast te stellen. Dit maakt ook dat wij selectief zijn bij het toevoegen van nieuwe huizen, deze zullen te allen tijde aan onze strenge prijs-kwaliteitseisen moeten voldoen.

Het grote portfolio is specifiek gericht op Ibiza en wordt met goede zorg en snelle Nederlandse service aangeboden. Als SGR-lid, de Trustpilot en de gedeelde ervaringen van onze gasten, wordt elke bezoeker doorlopend geïnformeerd.

Bovendien bieden we meer aan dan alleen huizen!

Naast ons product, leveren wij ook bijpassende services. Dit kan gaan van routebeschrijvingen tot aan huurauto’s en transfers. Als ook het regelen van boodschappen, een kok en babysitter aan huis. Al met al, een zorgeloos verblijf realiseren wij graag!

De mogelijkheid tot persoonlijk contact maakt het werk voor ons team erg leuk en persoonlijk. En voor u is het erg belangrijk om de huizenjacht accuraat en kwalitatief te voltooien. Bel of e-mail daarom gerust voor persoonlijk advies!

Lees Verder

Social - De beste tips over Ibiza!

Wij zijn dé Ibiza specialist. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes op het eiland? Volg dan onze social media kanalen. Deze zijn gevuld met restauranttips, de beste stranden en plekjes van het gebaande pad. Wij hebben een grote groep volgers, volg ons ook nog vandaag!

Wij hebben gekozen voor een onafhankelijke reviewsite, Trustpilot. We staan in Nederland bovenaan met klanttevredenheid als het gaat om online vakantiewoningen!

9,5
Gemiddelde score in Nederland
Gemiddelde score in Nederland
9,2
Gemiddelde score in Engeland
Gemiddelde score in Nederland
9,2
Gemiddelde score in Duitsland
Gemiddelde score in Nederland

Wij zijn aangesloten bij de SGR. Dat betekent dat u veilig bij ons kunt boeken. SGR zorgt ervoor dat in het onwaarschijnlijke geval wij failliet zouden gaan, u uw geld terug krijgt. Om deelnemer te worden, en blijven, worden wij persoonlijk en als bedrijf elk jaar getoetst op onze (financiële) stabiliteit.

Onze Statistieken

Wij hebben

40064

mensen aan

6492

prachtige villas gehoplen.

Villa reviews
Benieuwd hoe onze gasten het gehad hebben? Over onze villas is al erg veel geschreven. Bekijk onze villa reviews hier.
Bekijk onze villa reviews
Maak kennis met ons team!
Reinoud ten Cate
Marketing, Sales & Eigenaar

Ik zit regelmatig op het eiland om huizen te bekijken, eigenaren te spreken, en van het mooie eiland te genieten, maar ik werk voornamelijk in Amsterdam op ons kantoor. Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige, heb veel gereisd, en heb sinds een paar jaar van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ondersteun het team op Ibiza, en bedenk constant hoe we ons bedrijf kunnen blijven verbeteren.

Steven ten Cate
Finance & Eigenaar

Samen met Reinoud en Thomas ben ik medeoprichter van HuisHurenIbiza. In 2012 heb ik een jaar op het eiland gewoond en nu stuur ik ons team in Amsterdam en Ibiza aan en vlieg ik veel op en neer tussen beide oorden. Ibiza vind ik geweldig. Leuke restaurantjes, afgelegen stranden, af en toe naar een mooie club, rotsklimmen in het noorden of met een bootje richting Formentera om te kitesurfen. Dit eiland heeft het in mijn ogen allemaal!

Thomas van der Bruggen
Marketing & Eigenaar

Ik ben vooral bezig met de optimalisatie, ontwikkeling en marketing van ons bedrijf en onze websites. Het designwerk en alle bijkomstigheden neem ik ook voor mijn rekening. Graag maak ik foto's op Ibiza voor onze websites en onze social-mediakanalen. Het mediterrane klimaat, gecombineerd met de heerlijke stranden en restaurants maken Ibiza voor mij een perfect eiland!

Robin Nelissen
Manager

Na 10 jaar heerlijke vakanties gevierd te hebben op Ibiza hebben wij de definitieve keuze gemaakt om ons op Ibiza te vestigen. Samen met ons team van Ibiza kenners zoeken en vinden wij de ideale villa & services voor uw vakantie. 

Femke Rienstra
Boekingen & Services

Na eerst een paar jaar in Barcelona gewoond te hebben, ben ik 8 jaar geleden vertrokken naar Ibiza. Het gevoel van vrijheid, de natuur en de veelzijdigheid van het eiland, maakt het voor mij een heerlijke plek om te wonen.

Naast het delen van mijn passie voor Ibiza help ik u graag met het vinden van DE juiste locatie voor u vakantie verblijf.

Ellen Heemskerk
Boekingen

Na een aantal korte vakanties besloot ik in 2015 de grote sprong te wagen en ben ik mijn Ibiza-avontuur gestart. Een gevoel van vrijheid is hier heel sterk aanwezig. Ook het contrast, van bruisend tot rustgevend, is hetgeen dat me enorm aanspreekt aan Ibiza. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij HuisHurenIbiza. Ik vind het heerlijk om mijn liefde voor het eiland met u te delen en zet mij graag in uw droomvakantie tot werkelijkheid te laten komen in een van onze vele prachtige villa’s!

Bieke Aerts
Boekingen

Het was meteen liefde op het eerste gezicht, wanneer ik tijdens mijn allereerste vakantie zonder ouders naar Ibiza kwam in 1998. Later beleefde ik er enkele mooie zomers als reisleidster. Ik heb het eiland nooit los kunnen laten toen we in Nederland en België woonden. Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten om de grote droom waar te maken en ons definitief hier te vestigen. Sinds januari 2017 ben ik de eerste Belg binnen het Ibiza team. Met mijn 15 jaar ervaring in het toerisme en een enorme liefde voor dit prachtige eiland help ik graag die perfecte droomlocatie voor jullie uit te kiezen. Naast “Vlaams” spreek ik een aardig woordje Spaans, Engels en Frans.

Karlijn Snelleman
Boekingen

Ibiza was voor mij tot 2018 niet geheel onbekend, maar wel onbemind. Ik had er veel over gehoord, maar was er nog nooit geweest. Zelf ben ik geen feestbeest en dat is alles waar het op ibiza om draait toch?! 

In 2018 ben ik vanwege een project van mijn vriend meeverhuist naar Ibiza.  Wat zat ik ernaast zeg. Dit prachtige eiland met ontzettend veel groen, rust en schitterende uitzichten heeft mij binnen korte tijd flink ingepakt.
We zijn begonnen in een appartement in het rustige Noorden en wonen inmiddels in het drukkere Zuiden. Hierdoor heb ik de vele gezichten van Ibiza nog beter leren kennen. We hebben een kleine boot aangeschaft en zitten drie keer per week in een klein klaslokaal om de Spaanse taal onder de knie te krijgen.
We reizen nog steeds vaak op en neer tussen Nederland en Ibiza, maar toch voelt het hier nu al meer thuiskomen dan in de drukte en chaos van Nederland. Ja....we blijven nog wel even.
Met de opgedane kennis en ervaring zoek ik vol passie de juiste match tussen uw gezelschap en dat ene mooie huis op die bijzondere plek.
Wianda Bosma
Boekingen

Vijftien jaar geleden verloor ik mijn hart aan Ibiza. Als echte Ibiza lover heb ik me in 2015 dan ook definitief op dit magische eiland gevestigd. Ibiza is een eiland met uitersten. En daar maak ik u graag deelgenoot van. Door mijn jarenlange ervaring in de reiswereld ken ik alle hotspots en andere leuke extra’s die u op het eiland kunt ondernemen. Ik help u dan ook graag bij het vinden van een geschikt huis, waarbij de vakantiekriebels al beginnen bij het boeken!

Serena Nijhoff
Boekingen

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij HuisHurenIbiza en samen met mijn collega’s vormen wij het gelukkige team op Ibiza. Ik ken het eiland inmiddels erg goed en kan u daardoor goed adviseren. Ik vind het heerlijk om servicegericht bezig te zijn en help dan ook graag bij het zoeken naar de beste villa voor uw vakantie!

Piotr Kosytorz
Lead developer

Ik ben de technische verantwoordelijke voor de website en de servers. Ik zorg ervoor dat de website zo snel mogelijk laadt en zo optimaal mogelijk werkt.

In de media - Nieuwsfeitjes, bloggers