Wie zijn wij?

Wij, HuisHurenIbiza, een bevlogen en fris team, draaiden ons eerste seizoen tijdens de zomer van 2012. Onze website is inmiddels gegroeid tot een groot portfolio waarin eerlijk geprijsde huizen centraal staan.

De prijs staat voor ons gelijk aan kwaliteit. Elk huis heeft zijn eigen klasse en het blijft hierin onze prioriteit om voor onze gasten een eerlijke passende prijs vast te stellen. Dit maakt ook dat wij selectief zijn bij het toevoegen van nieuwe huizen, deze zullen te allen tijde aan onze strenge prijs-kwaliteitseisen moeten voldoen.

Het grote portfolio is specifiek gericht op Ibiza en wordt met goede zorg en snelle Nederlandse service aangeboden. Als SGR-lid, de Trustpilot en de gedeelde ervaringen van onze gasten, wordt elke bezoeker doorlopend geïnformeerd.

Bovendien bieden we meer aan dan alleen huizen!

Lees Verder

Naast ons product, leveren wij ook bijpassende services. Dit kan gaan van routebeschrijvingen tot aan huurauto’s en transfers. Als ook het regelen van boodschappen, een kok en babysitter aan huis. Al met al, een zorgeloos verblijf realiseren wij graag!

De mogelijkheid tot persoonlijk contact maakt het werk voor ons team erg leuk en persoonlijk. En voor u is het erg belangrijk om de huizenjacht accuraat en kwalitatief te voltooien. Bel of e-mail daarom gerust voor persoonlijk advies!

Social - De beste tips over Ibiza!

Wij zijn dé Ibiza specialist. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwtjes op het eiland? Volg dan onze social media kanalen. Deze zijn gevuld met restauranttips, de beste stranden en plekjes van het gebaande pad. Wij hebben een grote groep volgers, volg ons ook nog vandaag!

Wij hebben gekozen voor een onafhankelijke reviewsite, Trustpilot. We staan in Nederland bovenaan met klanttevredenheid als het gaat om online vakantiewoningen!

9,5
Gemiddelde score in Nederland
Gemiddelde score in Nederland
9,2
Gemiddelde score in Engeland
Gemiddelde score in Nederland
9,2
Gemiddelde score in Duitsland
Gemiddelde score in Nederland

Wij zijn aangesloten bij de SGR. Dat betekent dat u veilig bij ons kunt boeken. SGR zorgt ervoor dat in het onwaarschijnlijke geval wij failliet zouden gaan, u uw geld terug krijgt. Om deelnemer te worden, en blijven, worden wij persoonlijk en als bedrijf elk jaar getoetst op onze (financiële) stabiliteit.

Onze Statistieken

Wij hebben

32666

mensen aan

5250

prachtige villas gehoplen.

Villa reviews
Benieuwd hoe onze gasten het gehad hebben? Over onze villas is al erg veel geschreven. Bekijk onze villa reviews hier.
Bekijk onze villa reviews
Maak kennis met ons team!
Kelly Visser
Boekingen

Sinds februari 2015 mag ik mijzelf een blij lid noemen van ons "dreamteam" op Ibiza. Ik hou van het eiland-leven en zit hier helemaal op mijn plek. Hiervoor heb ik bij verschillende hotels gewerkt en ik begrijp daarom ook goed wat goede service betekend. Voor een topvakantie moet u tijdens het boeken ervan al de vakantiekriebels krijgen. Ik informeer en help u daarom ook graag met het vinden van een geschikt huis op Ibiza! Ook voor financiële en administratieve vragen bent u bij mij aan het juiste adres.

Branko Neumann
Boekingen

In 2015 ben ik naar Ibiza gekomen om het leven te verrijken met al het moois dat dit eiland te bieden heeft. Vanaf de eerste keer dat ik hier kwam heeft het eiland een grote aantrekkingskracht op me gehad, vooral de veelzijdigheid spreekt me hier aan. Bent u op zoek naar een fijne plek om er even helemaal uit te gaan? Neem contact op en ik help u graag zoeken naar een huis op dit paradijselijke stukje aarde.

Serena Nijhoff
Boekingen

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij HuisHurenIbiza en samen met mijn collega’s vormen wij het gelukkige team op Ibiza. Ik ken het eiland inmiddels erg goed en kan u daardoor goed adviseren. Ik vind het heerlijk om servicegericht bezig te zijn en help dan ook graag bij het zoeken naar de beste villa voor uw vakantie!

Femke Rienstra
Boekingen & Services

Na eerst een paar jaar in Barcelona gewoond te hebben, ben ik 8 jaar geleden vertrokken naar Ibiza. Het gevoel van vrijheid, de natuur en de veelzijdigheid van het eiland, maakt het voor mij een heerlijke plek om te wonen.

Naast het delen van mijn passie voor Ibiza help ik u graag met het vinden van DE juiste locatie voor u vakantie verblijf.

Bieke Aerts
Boekingen

Het was meteen liefde op het eerste gezicht, wanneer ik tijdens mijn allereerste vakantie zonder ouders naar Ibiza kwam in 1998. Later beleefde ik er enkele mooie zomers als reisleidster. Ik heb het eiland nooit los kunnen laten toen we in Nederland en België woonden. Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten om de grote droom waar te maken en ons definitief hier te vestigen. Sinds januari 2017 ben ik de eerste Belg binnen het Ibiza team. Met mijn 15 jaar ervaring in het toerisme en een enorme liefde voor dit prachtige eiland help ik graag die perfecte droomlocatie voor jullie uit te kiezen. Naast “Vlaams” spreek ik een aardig woordje Spaans, Engels en Frans.

Ginny Schmid
Boekingen

Sinds ik mij kan herinneren kom ik al op het eiland Ibiza, mijn tweede thuis. Het eiland en de sfeer trekken mij enorm aan en wat is er nou leuker dan hier te mogen werken? Mijn studie in combinatie met mijn ervaring in de hospitality branche sluiten hier goed op aan. Graag help ik u verder met het zoeken naar een prachtig huis op Ibiza.

Ellen Heemskerk
Boekingen

Na een aantal korte vakanties besloot ik in 2015 de grote sprong te wagen en ben ik mijn Ibiza-avontuur gestart. Een gevoel van vrijheid is hier heel sterk aanwezig. Ook het contrast, van bruisend tot rustgevend, is hetgeen dat me enorm aanspreekt aan Ibiza. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij HuisHurenIbiza. Ik vind het heerlijk om mijn liefde voor het eiland met u te delen en zet mij graag in uw droomvakantie tot werkelijkheid te laten komen in een van onze vele prachtige villa’s!

Maayke Flippo
Boekingen

Ibiza is een eiland met uitersten en daarom voor mij een uitgelezen plek om goed van het leven te genieten. Elke dag wonen en werken op het eiland voelt als vakantie! HuisHurenIbiza is met zijn jonge, dynamische en gedreven team van zeer toegevoegde waarde voor mij. Ik ben zeer creatief en praktisch ingesteld. Ik verwelkom iedereen om een kijkje te nemen in het veelzijdige huisaanbod en ik help u graag bij het vinden van uw ultieme vakantiehuis!

Reinoud ten Cate
Marketing, Sales & Eigenaar

Ik zit regelmatig op het eiland om huizen te bekijken, eigenaren te spreken, en van het mooie eiland te genieten, maar ik werk voornamelijk in Amsterdam op ons kantoor. Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige, heb veel gereisd, en heb sinds een paar jaar van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ondersteun het team op Ibiza, en bedenk constant hoe we ons bedrijf kunnen blijven verbeteren.

Piotr Kosytorz
Lead developer

Ik ben de technische verantwoordelijke voor de website en de servers. Ik zorg ervoor dat de website zo snel mogelijk laadt en zo optimaal mogelijk werkt.

Steven ten Cate
Finance & Eigenaar

Samen met Reinoud en Thomas ben ik medeoprichter van HuisHurenIbiza. In 2012 heb ik een jaar op het eiland gewoond en nu stuur ik ons team in Amsterdam en Ibiza aan en vlieg ik veel op en neer tussen beide oorden. Ibiza vind ik geweldig. Leuke restaurantjes, afgelegen stranden, af en toe naar een mooie club, rotsklimmen in het noorden of met een bootje richting Formentera om te kitesurfen. Dit eiland heeft het in mijn ogen allemaal!

Thomas van der Bruggen
Marketing & Eigenaar

Ik ben vooral bezig met de optimalisatie, ontwikkeling en marketing van ons bedrijf en onze websites. Het designwerk en alle bijkomstigheden neem ik ook voor mijn rekening. Graag maak ik foto's op Ibiza voor onze websites en onze social-mediakanalen. Het mediterrane klimaat, gecombineerd met de heerlijke stranden en restaurants maken Ibiza voor mij een perfect eiland!

In de media - Nieuwsfeitjes, bloggers