Waarom HuisHurenIbiza?

Wij hebben HuisHurenIbiza 6 jaar geleden opgericht om een leemte op te vullen. Wij wilden een website opzetten met een groot portfolio goed geprijsde huizen, met goede en snelle Nederlandse service die volledig gericht is op Ibiza. Ons portfolio is groot, maar wij hechten een grote waarde aan kwaliteit en de juiste prijszetting. We blijven daarom selectief. Wanneer we een nieuw huis aan ons bestand toevoegen moet deze aan onze strenge prijs-kwaliteitseisen voldoen.

Daarnaast willen we naast een product, ook een dienst leveren. Bij ons staat het persoonlijk contact hoog in het vaandel. U kunt ons altijd bellen of e-mailen. Indien u ons naar een huis laat zoeken, krijgt u binnen een paar uur verschillende opties in uw e-mail.

En we doen meer dan alleen het inboeken van een huis. We zorgen dat u bij aankomst naar uw huis wordt gebracht (vanaf het vliegveld, of vanaf een makkelijk te vinden punt dat u vindt aan de hand van een heldere routebeschrijving), we kunnen het huren van een auto verzorgen en u kunt bij ons terecht voor tal van andere services. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht met vragen of voor advies.

Wie wij zijn?

Kelly Visser

Sinds februari 2015 mag ik mijzelf een blij lid noemen van ons "dreamteam" op Ibiza. Ik hou van het eiland-leven en zit hier helemaal op mijn plek. Hiervoor heb ik bij verschillende hotels gewerkt en ik begrijp daarom ook goed wat goede service betekend. Voor een topvakantie moet u tijdens het boeken ervan al de vakantiekriebels krijgen. Ik informeer en help u daarom ook graag met het vinden van een geschikt huis op Ibiza! Ook voor financiële en administratieve vragen bent u bij mij aan het juiste adres.

Branko Neumann

In 2015 ben ik naar Ibiza gekomen om het leven te verrijken met al het moois dat dit eiland te bieden heeft. Vanaf de eerste keer dat ik hier kwam heeft het eiland een grote aantrekkingskracht op me gehad, vooral de veelzijdigheid spreekt me hier aan. Bent u op zoek naar een fijne plek om er even helemaal uit te gaan? Neem contact op en ik help u graag zoeken naar een huis op dit paradijselijke stukje aarde.


Serena Nijhoff

Sinds januari 2015 ben ik werkzaam bij HuisHurenIbiza en samen met mijn collega’s vormen wij het gelukkige team op Ibiza. Ik ken het eiland inmiddels erg goed en kan u daardoor goed adviseren. Ik vind het heerlijk om servicegericht bezig te zijn en help dan ook graag bij het zoeken naar de beste villa voor uw vakantie!

Femke Rienstra

Na eerst een paar jaar in Barcelona gewoond te hebben, ben ik 8 jaar geleden vertrokken naar Ibiza. Het gevoel van vrijheid, de natuur en de veelzijdigheid van het eiland, maakt het voor mij een heerlijke plek om te wonen.

Naast het delen van mijn passie voor Ibiza help ik u graag met het vinden van DE juiste locatie voor u vakantie verblijf.
Bieke Aerts

Het was meteen liefde op het eerste gezicht, wanneer ik tijdens mijn allereerste vakantie zonder ouders naar Ibiza kwam in 1998. Later beleefde ik er enkele mooie zomers als reisleidster. Ik heb het eiland nooit los kunnen laten toen we in Nederland en België woonden. Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten om de grote droom waar te maken en ons definitief hier te vestigen. Sinds januari 2017 ben ik de eerste Belg binnen het Ibiza team. Met mijn 15 jaar ervaring in het toerisme en een enorme liefde voor dit prachtige eiland help ik graag die perfecte droomlocatie voor jullie uit te kiezen. Naast “Vlaams” spreek ik een aardig woordje Spaans, Engels en Frans.

Ginny Schmid

Sinds ik mij kan herinneren kom ik al op het eiland Ibiza, mijn tweede thuis. Het eiland en de sfeer trekken mij enorm aan en wat is er nou leuker dan hier te mogen werken? Mijn studie in combinatie met mijn ervaring in de hospitality branche sluiten hier goed op aan. Graag help ik u verder met het zoeken naar een prachtig huis op Ibiza.

Suzan de Groot

Tijdens iedere vakantie op Ibiza voelde ik geen enkele reden om terug naar huis te gaan. Dus op een dag besloot ik: ik blijf!

Zo is het gekomen dat ik sinds 2015 inwoner ben van Ibiza. Ik hou ervan om op zoek te gaan naar alle verborgen plekjes, goede restaurants, onbekende uitgaansplekjes, inspirerende mensen, prachtige uitzichten en meer wat dit eiland te bieden heeft. Met veel plezier mag ik over deze ontdekkingen schrijven voor HuisHurenIbiza. Zodat u kan vinden waar en hoe u (nog meer) kunt genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft, tijdens uw verblijf in één van de onze prachtige villa's.

Maayke Flippo

Ibiza is een eiland met uitersten en daarom voor mij een uitgelezen plek om goed van het leven te genieten. Elke dag wonen en werken op het eiland voelt als vakantie! HuisHurenIbiza is met zijn jonge, dynamische en gedreven team van zeer toegevoegde waarde voor mij. Ik ben zeer creatief en praktisch ingesteld. Ik verwelkom iedereen om een kijkje te nemen in het veelzijdige huisaanbod en ik help u graag bij het vinden van uw ultieme vakantiehuis!

Reinoud ten Cate

Ik zit regelmatig op het eiland om huizen te bekijken, eigenaren te spreken, en van het mooie eiland te genieten, maar ik werk voornamelijk in Amsterdam op ons kantoor. Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige, heb veel gereisd, en heb sinds een paar jaar van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ondersteun het team op Ibiza, en bedenk constant hoe we ons bedrijf kunnen blijven verbeteren.

Thomas van der Bruggen

Ik ben vooral bezig met de optimalisatie, ontwikkeling en marketing van ons bedrijf en onze websites. Het designwerk en alle bijkomstigheden neem ik ook voor mijn rekening. Graag maak ik foto's op Ibiza voor onze websites en onze social-mediakanalen. Het mediterrane klimaat, gecombineerd met de heerlijke stranden en restaurants maken Ibiza voor mij een perfect eiland!

Steven ten Cate

Samen met Reinoud en Thomas ben ik medeoprichter van HuisHurenIbiza. In 2012 heb ik een jaar op het eiland gewoond en nu stuur ik ons team in Amsterdam en Ibiza aan en vlieg ik veel op en neer tussen beide oorden. Ibiza vind ik geweldig. Leuke restaurantjes, afgelegen stranden, af en toe naar een mooie club, rotsklimmen in het noorden of met een bootje richting Formentera om te kitesurfen. Dit eiland heeft het in mijn ogen allemaal!

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Wilt u een huis kopen?

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 26864 mensen aan 4271 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.

0