Huur een dagje een boot op Ibiza!

Een dag met boot op Ibiza is een dikke aanrader. Dit hoort er eigenlijk gewoon bij! Verken de wateren rondom Ibiza of vaar naar Formentera en lunch in een luxe beach club.

Monterey 268 Super Sport

Ga een dag mee aan boord bij de Nederlandse kapitein Erik. Op zijn boot zijn vele extras zoals paddle boards, snorkels en een opblaasbare donut. Erik is ook oud-chef en kan de meest heerlijke lunches voor u voorbereiden. Bij groepen groter dan 7 kunnen wij een extra boot inzetten.

Personen
7 gasten

Prijs
Vanaf €395,- voor een halve dag,  inclusief benzinekosten, exclusief 21% BTW

Lees meer over de Monterey Sport

salvador huren ibiza

Salvador Ibiza

De Salvador is de ideale boot voor grote groepen. Het is bijna de enige boot op Ibiza die prive gehuurd kan worden voor meer dan 12 personen. Op de Salvador kun je met 38 man genieten van de prachtige kusten van zuid en westelijk Ibiza. De ideale boot voor een verjaardag of huwelijk met je beste vrienden en familie.

Personen
38 personen

Prijs
Vanaf €950,- inclusief benzinekosten, exclusief 21% BTW

Lees meer over de Salvador

catamaran huren ibiza

Catamaran

Echt een unieke ervaring! Deze catamaran is geheel groen. De boot vaart op zonnepanelen bij het uitvaren of als er geen wind is, wat haar praktisch geluidsloos maakt. Deze boot is geschikt voor 11 personen. Er zijn 2 catamarans beschikbaar. U zit overigens zeer ruim op de bankjes aan de zijkant, op de boot zelf of in de grote netten. Voor grotere groepen kan een tweede catamaran ingezet worden. Altijd genoeg ruimte dus!

Personen
11 personen

Prijs
€120,- p.p. dagtrip, €170,- p.p dag + sunset- trip & €70,- p.p sunsettrip trip

Lees meer over de catamaran

traditionele boot huren ibiza

Klassieke Ibiza boot

Wilt u een keer een unieke ervaring willen hebben op het water? Dan hebben wij de ideale boot voor u. Deze bootjes zijn traditionele spaanse Llaut.

Deze bootjes geven u de kans om op bijzondere manier persoonlijke avonturen te beleven op de zonnige Ibizaanse wateren. Ontdek de schitterende rotspartijen langs de kustlijn van Ibiza, zwem, snorkel of ontdek uw eigen stukje privé-strand.

Personen
4 / 5 personen

Prijs
Vanaf €233- voor een halve dag in het laagseizoen en €410,- voor een volle dag in het hoogseizoen. Benzinekosten zijn inbegrepen. Exclusief 21% BTW

Lees meer over de klassieke Ibiza boot

Vanquish boten

De ultieme luxe Ibiza boten van Nederlandse makelaardij. Wij bieden een aantal verschillende types aan.

Personen
10 tot 12 personen

Prijs
Van €1.650,- tot €3.400,-   met benzinekosten van 150 tot 250 liter per vaaruur. Exclusief 21% BTW

Lees meer over de Vanquish boten

Cranchi 39 Endurance

Minimalistisch en extravagant,  Cranchi 39 Endurance is een jachtconcept met minimalistisch design en uitzonderlijke extravagante stijl.

Personen
8 personen

Prijs
Vanaf €1100,-

Lees meer over de Cranchi 39 Endurance

Riva huren ibiza

Riva Rivale 52

De Riva Rivale 52 is een prachtig luxe jacht. Gebouwd met veel finesse en flair van door haar wereldberoemde Italiaanse bouwers. Een heerlijk luxe jacht om de kusten van Ibiza en Formentera te verkennen. Lunchen kunt u onder andere bij het populaire Juan y Andrea.

Personen
9 personen

Prijs
Vanaf €2500,- exclusief benzinekosten, exclusief 21% BTW

Lees meer over de Riva

Vixen

Vixen heeft meer dan 100 jaar zeilgeschiedenis, gebouwd in 1915 met aantal beroemde eigenaren waaronder: Filmster en rokkenjager “Warren Beatty” en bankier J.P. Morgan van de gelijknamige bank in 1920.

Personen
12 personen

Prijs
€1850,-  in het laagzeizoen en €1950,- in het hoogseizoen inclusief lunch en drankjes

Lees meer over de Vixen