Huur een dagje een boot op Ibiza!

Een dag met boot op Ibiza is een dikke aanrader. Dit hoort er eigenlijk gewoon bij! Verken de wateren rondom Ibiza of vaar naar Formentera en lunch in een luxe beach club.

Boot huren Ibiza

Uw vakantie op het eiland is pas echt compleet met een boottocht. Verken de wateren rondom het eiland of zet koers naar Formentera. Met een beetje geluk zie je ook nog dolfijnen. Vaak op de stille boten zoals de Catamaran zwemmen ze met de boot mee. Een echt unieke ervaring. Doorgaans gaan de tochten vanaf Ibiza bij Salinas richting Formentera. U kunt echter ook in overleg met de kapitein een geheel andere route bepalen.  De meeste  boten komen met een kapitein en er zijn geen verborgen kosten. Een boot huren op Ibiza is echt een onvergetelijke ervaring.

Betrouwbaar een boot huren op Ibiza

Een boot huren is leuk, maar vervelende verrassingen zijn minder leuk. Er zijn veel aanbieders die veel verborgen kosten hanteren. Het komt regelmatig voor dat u achteraf nog moet betalen voor BTW of benzine oplopend tot vaak wel €150 euro per uur. Wanneer u niet in het bezit bent van een vaarbewijs dient u vaak ook nog een kapitein te huren. Onze prijzen zijn transparant en er zal niets extra’s gerekend worden. Uiteraard geldt dit niet voor extra services als catering etc. Een boot huren moet een fijne aangelegenheid zijn!

 

Laat ons team de perfecte boot voor u vinden

Staat de perfecte boot voor u er niet tussen? We hebben een uitgebreid netwerk op Ibiza en zoeken graag de perfecte boot voor u.

  • Datum wanneer u wilt gaan
  • Aantal personen
  • Uw budget
  • Voorkeur voor type boot

Stuur een mail naar service@huishurenibiza.nl en ons team zal met een passend voorstel bij u terug komen. Uiteraard kunt u altijd per telefoon bereiken op 020 682 5421.

catamaran huren ibiza

Catamaran

Echt een unieke ervaring! Deze catamaran is geheel groen. De boot vaart op zonnepanelen bij het uitvaren of als er geen wind is, wat haar praktisch geluidsloos maakt. Deze boot is geschikt voor 10 personen. Er zijn 2 catamarans beschikbaar. U zit overigens zeer ruim op de bankjes aan de zijkant, op de boot zelf of in de grote netten. Voor grotere groepen kan een tweede catamaran ingezet worden. Altijd genoeg ruimte dus!

Personen
10 personen

Prijs
Prijs €100,- p.p. met minimum van €700,-

Lees meer over de catamaran

zeilboot huren ibiza

Zeilboot

Een klassieke zeilboot voor 11 personen. De boot vaart normaalgesproken uit rond 11:00 uur, vanaf het strand van Salinas. Je zal met een ruime zodiak naar de boot gebracht worden. Vanaf hier wordt er richting de prachtige stranden van Formentera gevaren. De dag zal voornamelijk bestaan uit het genieten van het prachtige uitzicht op zee, het nemen van een frisse duik op bestemming, snorkelen en relaxen aan boord.

Personen
11 personen

Prijs
Vanaf € 725,- voor 8 personen

Lees meer over de zeilboot

boot huren ibiza

Horizon 260

De Horizon is een sportief bootje die onder andere geschikt is om te waterskiën. De benzinekosten bij deze boot zijn inbegrepen.

Personen
10 personen

Prijs
Vanaf €500,- voor een halve dag in het laagseizoen en €900,- voor een volle dag in het hoogseizoen. Benzinekosten zijn inbegrepen.

Lees meer over de Horizon

traditionele boot huren ibiza

Klassieke Ibiza boot

Wilt u een keer een unieke ervaring willen hebben op het water? Dan hebben wij de ideale boot voor u. Deze bootjes zijn traditionele spaanse Llaut.

Deze bootjes geven u de kans om op bijzondere manier persoonlijke avonturen te beleven op de zonnige Ibizaanse wateren. Ontdek de schitterende rotspartijen langs de kustlijn van Ibiza, zwem, snorkel of ontdek uw eigen stukje privé-strand.

Personen
4 / 5 personen

Prijs
Vanaf €233- voor een halve dag in het laagseizoen en €410,- voor een volle dag in het hoogseizoen. Benzinekosten zijn inbegrepen. Exclusief 21% BTW

Lees meer over de klassieke Ibiza boot

salvador huren ibiza

Salvador Ibiza

De Salvador is de ideale boot voor grote groepen. Het is bijna de enige boot op Ibiza die prive gehuurd kan worden voor meer dan 12 personen. Op de Salvador kun je met 38 man genieten van de prachtige kusten van zuid en westelijk Ibiza. De ideale boot voor een verjaardag of huwelijk met je beste vrienden en familie.

Personen
38 personen

Prijs
Vanaf €950,- inclusief benzinekosten, exclusief 21% BTW

Lees meer over de Salvador

fjord huren ibiza

Fjord 40 Ibiza

Minimalistisch en extravagant,  de Fjord 40 is een jachtconcept met minimalistisch design en uitzonderlijke extravagante stijl. Het achterdek heeft  verschillende functies: het kan een groot solarium zijn, of een eethoek met een grote tafel, en natuurlijk een chill area.

Personen
10 personen

Prijs
Vanaf €1300,- exclusief benzinekosten, exclusief 21% BTW

Lees meer over de Fjord

Riva huren ibiza

Riva Rivale 52

De Riva Rivale 52 is een prachtig luxe jacht. Gebouwd met veel finesse en flair van door haar wereldberoemde Italiaanse bouwers. Een heerlijk luxe jacht om de kusten van Ibiza en Formentera te verkennen. Lunchen kunt u onder andere bij het populaire Juan y Andrea.

Personen
9 personen

Prijs
Vanaf €2500,- exclusief benzinekosten, exclusief 21% BTW

Lees meer over de Riva

Tender huren ibiza

Continental Tender 50

Meer luxe is bijna niet te regelen! De continental is een schitterend jacht van Italiaanse makelij. Van alle gemakken voorzien en er is zelfs een seaBOB aanwezig. De ideale boot voor een heerlijk luxe dagje langs de wateren van Ibiza.

Personen
10 personen

Prijs
Van €2.200,- tot €2.950,- met benzinekosten van 150 tot 250 liter per vaaruur. Exclusief 21% BTW

Lees meer over de tender

Riva huren ibiza

Vanquish 48

Deze schitterende boot komt geheel van Nederlandse bodem. In 2016 is deze voor het eerst op Ibiza komen te liggen. Eigenlijk is deze boot één groot zonnedek. Op deze boot zal het u aan niets ontbreken.

Personen
10 personen

Prijs
Van €2.200,- tot €2.900,-  met benzinekosten van 150 tot 250 liter per vaaruur. Exclusief 21% BTW

Lees meer over de tender