Boot huren Ibiza

Uw vakantie op het eiland is pas echt compleet met een boottocht. Verken de wateren rondom het eiland of zet koers naar Formentera. Met een beetje geluk zie je ook nog dolfijnen. Vaak op de stille boten zoals de Catamaran zwemmen ze met de boot mee. Een echt unieke ervaring. Doorgaans gaan de tochten vanaf Ibiza bij Salinas richting Formentera. U kunt echter ook in overleg met de kapitein een geheel andere route bepalen.  De meeste  boten komen met een kapitein en er zijn geen verborgen kosten. Een boot huren op Ibiza is echt een onvergetelijke ervaring.

 

Betrouwbaar een boot huren op Ibiza

Een boot huren is leuk, maar vervelende verrassingen zijn minder leuk. Er zijn veel aanbieders die veel verborgen kosten hanteren. Het komt regelmatig voor dat u achteraf nog moet betalen voor BTW of benzine oplopend tot vaak wel €150 euro per uur. Wanneer u niet in het bezit bent van een vaarbewijs dient u vaak ook nog een kapitein te huren. Onze prijzen zijn transparant en er zal niets extra’s gerekend worden. Uiteraard geldt dit niet voor extra services als catering etc. Een boot huren moet een fijne aangelegenheid zijn!

 

Laat ons team de perfecte boot voor u vinden

Staat de perfecte boot voor u er niet tussen? We hebben een uitgebreid netwerk op Ibiza en zoeken graag de perfecte boot voor u.

 • Datum wanneer u wilt gaan
 • Aantal personen
 • Uw budget
 • Voorkeur voor type boot

Stuur een mail naar service@huishurenibiza.nl en ons team zal met een passend voorstel bij u terug komen. Uiteraard kunt u altijd per telefoon bereiken op 020 682 5421.

Catamaran

Echt een unieke ervaring! Deze catamaran is geheel groen. De boot vaart op zonnepanelen bij het uitvaren of als er geen wind is, wat haar praktisch geluidsloos maakt. Deze boot is geschikt voor 10 personen. Er zijn 2 catamarans beschikbaar. U zit overigens zeer ruim op de bankjes aan de zijkant, op de boot zelf of in de grote netten. Voor grotere groepen kan een tweede catamaran ingezet worden. Altijd genoeg ruimte dus!

Personen

10 personen

Prijs

Prijs €100,- p.p. met minimum van €700,-

Lees meer over de catamaran

Zeilboot

Een klassieke zeilboot voor 11 personen. De boot vaart normaalgesproken uit rond 11:00 uur, vanaf het strand van Salinas. Je zal met een ruime zodiak naar de boot gebracht worden. Vanaf hier wordt er richting de prachtige stranden van Formentera gevaren. De dag zal voornamelijk bestaan uit het genieten van het prachtige uitzicht op zee, het nemen van een frisse duik op bestemming, snorkelen en relaxen aan boord.

Personen

11 personen

Prijs

Vanaf € 725,- voor 8 personen

Lees meer over de zeilboot

Horizon 260

De Horizon is een sportief bootje die onder andere geschikt is om te waterskiën. De benzinekosten bij deze boot zijn inbegrepen.

Personen

10 personen

Prijs

Vanaf €500,- voor een halve dag in het laagseizoen en €900,- voor een volle dag in het hoogseizoen. Benzinekosten zijn inbegrepen.

Lees meer over de Horizon

Klassieke Ibiza boot

Wilt u een keer een unieke ervaring willen hebben op het water? Dan hebben wij de ideale boot voor u. Deze bootjes zijn traditionele spaanse Llaut.

Deze bootjes geven u de kans om op bijzondere manier persoonlijke avonturen te beleven op de zonnige Ibizaanse wateren. Ontdek de schitterende rotspartijen langs de kustlijn van Ibiza, zwem, snorkel of ontdek uw eigen stukje privé-strand.

Personen

4 / 5 personen

Prijs

Vanaf €233- voor een halve dag in het laagseizoen en €410,- voor een volle dag in het hoogseizoen. Benzinekosten zijn inbegrepen. Exclusief 21% BTW

Lees meer over de klassieke Ibiza boot

Salvador Ibiza

De Salvador is de ideale boot voor grote groepen. Het is bijna de enige boot op Ibiza die prive gehuurd kan worden voor meer dan 12 personen. Op de Salvador kun je met 38 man genieten van de prachtige kusten van zuid en westelijk Ibiza. De ideale boot voor een verjaardag of huwelijk met je beste vrienden en familie.

Personen

38 personen

Prijs

Vanaf €950,- inclusief benzinekosten, exclusief 21% BTW

Lees meer over de Salvador

Fjord 40 Ibiza

Minimalistisch en extravagant,  de Fjord 40 is een jachtconcept met minimalistisch design en uitzonderlijke extravagante stijl. Het achterdek heeft  verschillende functies: het kan een groot solarium zijn, of een eethoek met een grote tafel, en natuurlijk een chill area.

Personen

10 personen

Prijs

Vanaf €1300,- exclusief benzinekosten, exclusief 21% BTW

Lees meer over de Fjord

Riva Rivale 52

De Riva Rivale 52 is een prachtig luxe jacht. Gebouwd met veel finesse en flair van door haar wereldberoemde Italiaanse bouwers. Een heerlijk luxe jacht om de kusten van Ibiza en Formentera te verkennen. Lunchen kunt u onder andere bij het populaire Juan y Andrea.

Personen

9 personen

Prijs

Vanaf €2500,- exclusief benzinekosten, exclusief 21% BTW

Lees meer over de Riva

Continental Tender 50

Meer luxe is bijna niet te regelen! De continental is een schitterend jacht van Italiaanse makelij. Van alle gemakken voorzien en er is zelfs een seaBOB aanwezig. De ideale boot voor een heerlijk luxe dagje langs de wateren van Ibiza.

Personen

10 personen

Prijs

Van €2.200,- tot €2.950,- met benzinekosten van 150 tot 250 liter per vaaruur. Exclusief 21% BTW

Lees meer over de tender

Vanquish 48

Deze schitterende boot komt geheel van Nederlandse bodem. In 2016 is deze voor het eerst op Ibiza komen te liggen. Eigenlijk is deze boot één groot zonnedek. Op deze boot zal het u aan niets ontbreken.

Personen

10 personen

Prijs

Van €2.200,- tot €2.900,-  met benzinekosten van 150 tot 250 liter per vaaruur. Exclusief 21% BTW

Lees meer over de tender

Waarom een boot huren op Ibiza?

Een dagje touren naar Formentera en langs de prachtige Ibicenco stranden is een echte toevoeging aan uw vakantie. Onderweg zullen stops gepland worden zoals natuurlijke modderbaden en prachtige grotten waar u doorheen kunt duiken. Vraag vooral tips aan de kapitein waar u allemaal heen kunt varen. Lunch kan voor u geregeld worden op de boot en standaard zijn er wat drankjes aanwezig. In het hoogseizoen is de kans ook groot dat dolfijnen in de avond met de boot mee zwemmen. Genoeg redenen dus voor een boot huren, de zee wacht op u!

Boot huren Ibiza samenvatting

 • Directe verhuur
 • Zeilboten geen benzinekosten, motorboten wel (in de meeste gevallen)
 • Geen verborgen kosten
Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-zo)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40612 mensen aan 6579 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.