Met een designboot richting Formentera?

Deze boot behoort tot ons topsegment. De Vanguish is een Nederlands design. Dit zijn echte high end motoryachts!

Vanquish huren op Ibiza

Vanquish is een luxe boten merk uit Nederland. De ultieme luxe boot op Ibiza! Wij bieden een breed aantal van deze boten aan. Neem contact op voor meer informatie.

Een dagje op een Vanquish is echt een speciale ervaring op Ibiza!

Route

De meest gevraagde route is die naar Formentera. Een heerlijk eiland met helderblauwe zee en parelwitte stranden. Onderweg kunt u allerlei stops maken en het eiland verkennen. Rondom Formentera zijn prachtige grotten op doorheen te duiken. Er is een SeaBob aanwezig, een soort gemotoriseerde torpedo waar u aan kunt hangen en in rap tempo onder water kan varen!

Lunch

U kunt ervoor kiezen om onderweg te gaan lunchen in één van de prachtige restaurants die Formentera rijk is. Wij raden u aan in het hoogseizoen dit tijdig te reserveren. Uiteraard kunt u ook uw eigen lunch mee nemen of wij kunnen een catering voor u aan boord reserveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Personen

De verschillende type boten zijn geschikt voor 10 tot 12 personen.

Tarieven

De prijzen van de verschillende type boten gaan van €1650,- tot €3400,-. Afhankelijk van het type en het seizoen.  Neem contact met ons op voor een offerte. Bij de prijs zit inbegrepen, de crew, frisdrank, handdoeken, verkeringen voor u en de boot. De prijzen zijn exclusief BTW (21%) en benzinekosten.

Het benzine gebruikt komt neer op 150 – 250 liter per uur aanvankelijk van hoe hard u wilt varen. De boot zal niet het grootste gedeelte van de dag aan het varen zijn.

Vraag direct aan:

Vraag direct meer informatie aan over deze boot.

Samenvatting

  • 10 – 12 Personen
  • Prijzen tussen € 1650,- en € 3400,-
  • Geen verborgen kosten
  • Exclusief benzinekosten
  • Exclusief 21% BTW