Maak van Ibiza je werkplek! Remote werken en vakantie combineren op Ibiza.

Zijn die paar dagen vakantie op Ibiza niet genoeg? Kom dan vanaf het eiland werken!

Wanneer  je denkt aan Ibiza, dan denk je waarschijnlijk aan zon, zee en een ultiem vakantiegevoel. Logisch natuurlijk, maar wist je dat het eiland ook dé perfecte bestemming is voor digital nomads en remote werkers? Daarom willen wij je graag laten zien waarom een workation op ons favoriete eiland een goed idee is!

Ibiza biedt namelijk ook een serene omgeving voor mensen die op zoek zijn naar een balans tussen werk en ontspanning. Hiervoor hebben wij prachtige huizen die ingericht zijn om ook te kunnen werken. Denk hierbij aan huizen met een eigen kantoor, extra goede WiFi  en andere faciliteiten om jouw werk goed te kunnen doen. Daarnaast hebben we een samenwerking met de co-working space TheHUB., hier vertellen we later meer over!

Werk vanuit je eigen villa

Of je nu werkt aan een belangrijk project of gewoon wat e-mails moet beantwoorden, bij ons kun je verblijven in een van onze prachtige villa’s speciaal ingericht om vanuit te werken. We hebben een selectief aantal villa’s in ons portfolio met kantoorfaciliteiten én natuurlijk een inspirerende omgeving om optimaal creatief te zijn. En zeg nou zelf, hoe lekker is het om te kunnen melden dat je vanuit Ibiza werkt? Wij kunnen het weten! 😉

En zelfs een workation vanuit je villa is mogelijk

Indien je op zoek bent naar een teambuilding reis met collega’s of een bedrijfsuitje, organiseren wij in samenwerking met onze partner ook workations voor groepen in onze villa’s. Combineer werk en plezier op het prachtige eiland Ibiza en geniet van de vele voordelen die een workation met zich meebrengt. Ook is er ruimte voor groepsactiviteiten in jullie vrije tijd of kan iedereen zelf op pad gaan door de centrale ligging van ons huizenaanbod. Dé perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een rustige en inspirerende plek om te werken op het prachtige eiland Ibiza. Contacteer ons voor de mogelijkheden of bel ons direct!

Werken En Vakantie Op Ibiza

Houd vakantie en werk gescheiden – Werk vanuit een co-working space

Combineer je villa met een werkplek bij onze partner theHUB, de nummer één co-working ruimte op Ibiza! Geniet van een inspirerende werkomgeving met verschillende kantoren, vergaderruimtes, en een bar voor na werktijden. TheHUB. biedt ook tijdens werktijden on-site gezond eten. Dit maakt het ook een  perfecte plek om te netwerken en nieuwe zakelijke contacten te leggen. Handig om je netwerk op Ibiza uit te bereiden!

Via ons en theHUB. kun je nu de perfecte werk- en vakantiebalans creëren. Zo kun je in een van onze villa’s vertoeven en werken in theHUB via een van hun dagpassen of seizoenspassen. Meer weten? Contacteer ons via email of telefoon.

Werken En Vakantie Op Ibiza
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza