Services op Ibiza

We willen u vast wat op weg helpen met wat leuke extra’s op het eiland. Kijkt u hieronder wat u aanspreekt en neem direct contact op met de aanbieder.

 

Ons service team staat voor u klaar

Wilt u direct contact met ons team? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij bekijken de mogelijkheden. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk op Ibiza en kunnen bijna elk verzoek voldoen.

Stuur een mail naar service@huishurenibiza.nl en ons team komt z.s.m. bij u terug. Uiteraard kunt u altijd per telefoon bereiken op 020 682 5421.

De verschillende baaitjes van Ibiza ontdekken vanaf het water, of naar het buureiland Formentera varen en daar lekker lunchen. In de zomer zijn er vaak dolfijnen te spotten! Van speedboten en zeilboten tot luxe plezierjachten, alles is mogelijk. Zo is er voor elk budget wat te vinden. Zoekt u een ander type boot? Neem dan contact op met ons service team.

Een gezellige avond bij de eigen villa. Een complete openlucht bioscoop in de tuin of bij het zwembad. Een unieke ervaring om films te kijken onder de sterrenhemel. Er zijn verschillende typen bioscoopschermen en comfortabele zitzakken. Extra opties zijn een popcornmachine en dergelijke.

Een auto op Ibiza is ten zeerste aan te raden. Onze autos staan direct klaar op het vliegveld en zijn all-in verzekerd. Niet altijd de goedkoopste verhuurder maar u krijgt er wel de beste service voor terug (en geen verrassingen!).

Wilt u echt vakantie, dan is het wellicht een idee om een kok gedurende uw verblijf in te huren. Geen omkijken meer naar het ontbijt en diner. Uiteraard kunt er ook voor kiezen om alleen het ontbijt of diner te laten verzorgen, of gewoon eenmalig van een privé chef gebruik te maken voor bijvoorbeeld een feestelijke avond.

Een avondje uit bij uw eigen villa. Een complete karaoke set met gigantisch scherm voor de karaoke nummers, een rek vol verkleed kleding, 2 microfoons en meer dan 24.000 karaoke tunes. Veel plezier gegarandeerd.

Wilt u genieten van een heerlijke massage in of rondom uw eigen villa? Wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten massages. Denk aan Ayurvedic en Hot stone en meer.

Groepsvervoer nodig voor een avondje uit of een rit naar het vliegveld? Voor elke groepsgrootte kunnen wij u passend vervoer leveren.

Voor de allerkleinste is het fijn om zwemles te krijgen op Ibiza. Dit kan zowel bij uw eigen villa of in een zwembad met andere kinderen.

Een fotoshoot is perfect voor een blijvende herinnering aan uw vakantie. Of u nou met de kids of een groep vrienden bent het is altijd leuk om fotos terug te bekijken.

Denk aan, duiken, cliff diven, mountainbiken maar ook wandeltochten. Ibiza heeft prachtige natuur en een outdoor activiteit is de perfecte manier om deze te ontdekken.

Wilt u er een dag of avondje tussenuit zonder de kinderen? Wij beschikken over een netwerk aan betrouwbare (Nederlandse) babysitters op het eiland. Zij kunnen in de veiligheid van uw eigen huis op de kinderen passen.

Op vakantie is het relaxen en genieten van strand, zee en zon. En je vakantiedag begin je nog beter met een fitness training op het strand of gewoon thuis in je vakantiehuis. Alleen of in een groep, dat bepaal je helemaal zelf. En als je meer hebt met yoga of Pilates dan zit je op Ibiza ook helemaal goed.

Wilt u beveiliging bij uw villa? Bijvoorbeeld als u een avondje uit gaat?

De goed opgeleide medewerkers beschikken over de verplichte diploma’s en kwalificaties die de sector vereist.

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-zo)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40040 mensen aan 6488 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.