...

Massage bij je eigen villa

Geniet van een heerlijke massage, gewoon bij u thuis. Onze Nederlandse masseur komt naar u toe.

Massage op Ibiza

Geniet van een onvergetelijke ervaring van ontspanning en verjonging tijdens uw verblijf in onze prachtige villa. Laat al uw zorgen achter u terwijl u zich laat verwennen met een luxe massage in het comfort van uw eigen vakantieverblijf.

We werken samen met o.a. het team van Alex van de Bilt, al meer dan 32 jaar bekend masseur van diverse Nederlandse BN´ers en oprichter van zijn eigen opleidingsinstituut body-life-massages. Samen met een team ervaren en deskundige masseurs biedt hij verschillende behandelingen aan. Deze masseurs zijn professionals die hun vak verstaan en door Alex zelf opgeleid. Een van zijn specialiteiten is de Deep Musclar Technics Massage (DMT), een diep en efficiënte massagevorm. 

Stel u voor: u komt terug van een dag vol avontuurlijke verkenningen en wilt niets liever dan tot rust komen. Laat onze ervaren masseur u verwelkomen in een oase van rust en sereniteit. 

Of u nu kiest voor een verkwikkende sportmassage na een dag op het strand, een zwangerschapsmassage of een rustgevende ontspanningsmassage,  onze professionele masseur zal ervoor zorgen dat uw ervaring onvergetelijk wordt. Met zorgvuldig uitgekozen technieken en aandacht voor uw individuele behoeften, zult u zich vernieuwd en verjongd voelen na elke sessie.

Ontdek het ultieme genot van wellness in uw eigen villa. Laat ons team van toegewijde professionals voor u zorgen terwijl u geniet van de luxe en privacy van uw vakantieverblijf. Boek vandaag nog uw massage-ervaring en laat uzelf onderdompelen in pure ontspanning tijdens uw verblijf bij ons.

Vraag direct aan:

Vraag direct meer informatie aan over een massage op Ibiza.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Contact Services NL (#7)
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza