Even niet zelf koken?

Genieten met uw vrienden en familie in de tuin van uw eigen villa. De chef neemt de boodschappen mee en laat alles weer keurig schoon achter.

prive chef huren op Ibiza

 Nederlandse Chef – Menno

Chef Menno, van oorsprong Nederlands, maar al vele jaren woonachtig op het eclectische eiland Ibiza. Na jaren een bekend restaurant te hebben gehad, brengen Menno en z´n team nu de passie voor verrukkelijk eten naar uw villa.

Prijs
Prijzen vanaf €39 p.p. tot €89 p.p.

Lees meer over Menno.

kok huren ibiza

Alex & Sergio

Alex & Sergio zijn al ruim 15 jaar partners. Kwaliteit en luxe staan hoog in het vaandel. Zo heeft u onder andere de mogelijkheid om een volledige service staff in te huren. U kunt samen met Alex uw ideeën voor het diner bespreken of een volledig door de chef samengesteld menu ontvangen.

Prijs
Veel verschillende mogelijkheden. Diner opties tussen de €55,- en €110,- ex BTW.

Lees meer over Alex & Sergio

cocktailbar huren ibiza

Cocktail bar huren

Een professionele mobiele bar service, compleet met bar, drank, glazen en uiteraard een cocktailspecialist. Met heel veel passie maken ze de lekkerste cocktails op iedere locatie voor kleine en grote groepen.

Prijs
Prijzen op aanvraag

Lees meer over cocktail bar

Salade bezorgservice Ibiza

Een dagje geen zin om de villa te verlaten maar wel zin in een goede salade? Het team van Moos Ibiza bezorgt over het hele eiland. En dat ook nog eens tegen goede prijzen!

Prijs
Salades zijn slechts €13,50 per persoon

Lees meer over salade bezorgen.