Chefs Menno

Spannende smaken met passie gebracht.

Chef Menno, een Nederlandse cateraar met grenzeloze smaken.

Uit eten op Ibiza is een geweldige ervaring, maar genieten van een geheel verzorgde culinaire middag of avond in de comfort van uw villa is nog veel leuker!

Geen verkeer en parkeer ellende, geen zorgen over dat extra glaasje hierbas, geen onpersoonlijke bediening.

Laat chef Menno u verwennen met spannende smaken uit de Mediterrane of uit Azië.

Onder het genot van een verfrissende cava-sangria wordt verteld over de gerechten en de bijzondere plekken van Ibiza, terwijl de BBQ chef die sappige steak voor u staat te bereiden.

Begin uw dag met een luxury ontbijt of brunch. Of heeft u liever een a la carte dinner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een Aziatische BBQ met favoriete streetfood snacks en huisgemaakte dips. Ook populair is de tapas avond, waarbij u gezellig van allerlei hapjes proeft.

De prive kok diensten zijn ook per uur te boeken, al dan niet met een assistent. Een complete service, van inkoop tot schoonmaak, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.

Ontbijt / Brunch

U kunt kiezen uit een ontbijt of een luxury brunch (prijzen 25€ tot 35€ p.p.) met behalve een uitgebreid brood en beleg buffet, gerechten als versgebakken quiche, ontbijt quesadillas, roerei met langostinos. Smoothies of sappen.

BBQ

Neem contact met ons op voor de huidige menu selecties. Chefs Menno biedt 6 verschillende BBQ menu’s aan; van een Mediterraanse BBQ tot gourmet BBQ´s. Kip met Ibiza kruiden gemarineerd, Cajun ribs, spiesjes met zeeduivel, Black Angus picanha met huisgemaakte chimichurri.

Salades ontbreken uiteraard ook niet.

Er is ook een BBQ menu met alléén vis en schaaldieren, met o.a. heerlijke gegrilde zeebaars met rozemarijn of zwaardvis kebabs. De Aziatische BBQ brengt u de lekkerste saté´s uit Indonesië en Thailand, of een heerlijke Thai burger, met frisse en pittige smaken. Bovendien kunnen alle menus worden uitgebreid met een vegetarische optie.

Tarieven

Prijzen voor de BBQ´s zijn er al vanaf €39 p.p. tot €89 p.p. exclusief BTW.

Samenvatting

 • Verschillende menu opties
 • Zowel BBQ als ontbijt/brunch, en a la carte
 • Paellas en Aziatische buffets
 • Prijzen excl. BTW

N.b.

Het contact, betaling, en andere afspraken gaan direct met de aanbieder. Huis Huren Ibiza is niet verantwoordelijk voor enig misverstand. Wat wij wel doen is zorgen dat de mensen waarmee u zaken doet te vertrouwen zijn en kwaliteit leveren.

Als u het formulier invult wordt u direct in verbinding gebracht met de aanbieder. Met al uw vragen kunt u dus direct terecht bij de aanbieder.

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-zo)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40584 mensen aan 6574 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.