Geniet van een stijlvolle en onvergetelijke picknickervaring

Geniet van een stijlvolle en onvergetelijke picknickervaring met heerlijk eten in de prachtige omgeving van het eiland.

Genieten in de natuur!

Deze volledig gestylde picknicks zijn een perfecte manier om elke gelegenheid te vieren. Of het nu is voor een verjaardag, jubilea, huwelijks aanzoek, babyshower of vrijgezellendag. Of breng fijn (vakantie) quality time door met dierbaren in deze perfecte settings en voel je dichter bij de natuur.

Kies uit verschillende thema’s, van vrolijke kleurrijke vibes tot dromerige romantische settings. Er zijn verschillende extra’s mogelijk, zoals tipi-tenten, gezellige lampjes, bloemen en nog veel meer. Neem contact op voor meer info en mogelijkheden om een ​​magische setting te creëren.

Picknick Ibiza

Wat is een picknick zonder lekker eten?

We bieden lokaal geproduceerd, vers en lekker vegetarisch & vegan eten. We werken samen met meerdere cateraars van het eiland. Dit zijn enkele van onze mogelijkheden; heerlijke salades en sandwiches, verrassend goed vegan kaasplateau, grazing tabels en Spaanse tapas. We staan ​​open voor alle verzoeken!

De prijzen van de picknick settings beginnen vanaf € 140, – voor de Do It Yourself-pakketten (goed voor openbare locaties zoals het strand) En vanaf € 280, – voor de picknicks die volledig voor je gestyled worden.

Picknick Ibiza

Vraag direct aan:

Vraag vrijblijvend informatie aan

Contact Services NL (#7)

Samenvatting

  • Verschillende thema’s
  • Op lokatie of bij uw villa
  • Verschillende lunch stijlen
  • Prijzen incl. BTW
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza