Outdoor activiteiten Ibiza

Feesten en cocktails drinken? Dat kan op Ibiza! Maar wist je dat het ook een geweldige plek is voor sportieve activiteiten? Duiken, cliff diven, mountainbiken maar ook wandeltochten. Ibiza heeft een prachtige natuur en een outdoor activiteit is de perfecte manier om deze te ontdekken. Hieronder vindt je een heel breed aanbod voor onvergetelijke activiteiten tijdens je verblijf op Ibiza.

Paddle / suppen Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland om te relaxen, maar er zijn ook een hoop leuke activiteiten. Met de vele stranden en blauwe wateren die het eiland rijk is, is een sportieve uitdaging op het water een leuke dagbesteding.

Paddle / suppen Ibiza

Fiets huren Ibiza

Je zou het misschien niet meteen denken, maar Ibiza is een fantastisch eiland om te mountainbiken en te racefietsen. Het assortiment bestaat uit zeer professionele racefietsen en mountainbikes, maar ook normale fietsen kinderfietsen kunnen hier gehuurd worden. De fietsen kunnen overal op het eiland gebracht en opgehaald worden, dus ook bij uw villa (tegen wat extra kosten).

Fiets huren Ibiza

Duiken op Ibiza

Voor les in het Nederlands kun je ook hier terecht. Doordat er bewust gekozen wordt voor kleine groepen is alle aandacht te besteden aan de individuele duiker. Ook voor het verhuur van duikspullen alleen is mogelijk.

Duiken op Ibiza

Wandelen Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland om te wandelen. Maar om echt op de meest bijzondere plekken terecht te komen is het handig om een gids te hebben.

Wandelen Ibiza

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40746 mensen aan 6600 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.