...

Een fotograaf inhuren?

Laat uzelf of familie en vrienden vastleggen door onze huisfotograaf. Naast een leuke middag krijg je echte kwaliteitsfoto’s als resultaat!

Wie is Tamas?

Tamas Kooning Lansbergen is onze huis fotograaf. Zijn werk is in meerdere internationale magazines opgenomen zoals de Vogue en Elle. Tamas woont sinds 2002 op Ibiza en kent dus elk mooi plekje voor photoshoots. In Februari 2016 is zijn Ibiza fotoboek “Timeless Ibiza Eterna” uitgekomen. Een prachtig boek waarin het Ibiza ”ver weg van de clubs” is geportretteerd.

Tamas

Ibiza Photo Experience

Tamas haalt jullie op bij de villa en neemt jullie in overleg mee naar een aantal bijzondere plekken op Ibiza. De fotos van de shoot worden naar afloop online gezet op een privé gallery. Hier kun je de fotos in hoge resolutie downloaden en vervolgens bijvoorbeeld op een canvas laten printen. Ook kun je familie of vrienden uitnodigen om de gallery te bekijken of je kan ze delen op social media.

Familie pakket (ideaal met kleine kinderen)

Het familie pakket word geschoten op 1 locatie. Achteraf ontvangt u 30 high resolution fotos.

Prijs: € 325,- (incl. BTW en reiskosten)

 

Vrienden pakket (ideaal voor kleine groepen)

Een family & vrienden shoot voor grotere families (6+), een outfit change of op twee (nabijgelegen) locaties Achteraf ontvangt u 50 high resolution fotos.

Prijs: € 425,- (incl. BTW en reiskosten)

Vraag direct aan:

Vraag direct meer informatie aan over deze boot.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Contact Services NL (#7)
Scroll naar boven