Met een klassiek bootje vanaf Benirras varen?

Deze leuke bootjes liggen in het noorden, langs het mooie strand Benirras, vanaf waar je romantische of gezellig tochtjes kan maken!

Traditionele ibiza boot

Wilt u een keer een unieke ervaring willen hebben op het water? Dan hebben wij de ideale boot voor u. Deze bootjes zijn traditionele Spaanse Llaut.

Deze bootjes geven u de kans om op bijzondere manier persoonlijke avonturen te beleven op de zonnige Ibizaanse wateren. Ontdek de schitterende rotspartijen langs de kustlijn van Ibiza, zwem, snorkel of ontdek uw eigen stukje privé-strand.

Traditionele Ibiza Boot

Route & prijzen

U stapt op in Benirras, dit is het noorden van het eiland. Benirras is makkelijk te bereiken is per auto. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het hebben van een vaarbewijs, dankzij hun afmetingen mogen zij zonder vergunning bestuurd worden.   U kunt kiezen voor halve of een volledige dag op het water.

We kunnen u verzekeren dat het een geweldige dag word.

Per seizoen verschillen de prijzen voor een hele dag of halve dag varen. Tijdens het hoogseizoen, juli en augustus, kunt u vanaf € 336,- incl. BTW een halve dag varen en voor een volledige dag € 446,- incl. BTW.

Een halve dag is van 10:00 uur t/m 14:00 uur of 15:00 t/m 19:00 uur

Een volle dag is van 10:00 uur t/m 18:00 uur.

Vraag direct aan:

Vraag direct meer informatie aan over deze boot.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Contact Services NL (#7)
Scroll naar boven