Verken Ibiza per catamaran

Een dag op deze unieke catamaran is er een om nooit te vergeten! Voel je één met de elementen terwijl je over het helderblauwe water rondom Ibiza zeilt. Bezoek de meest magische plekken, parelwitte stranden en onaangetaste natuurgebieden op een heerlijk karakteristieke en comfortabele zeilcatamaran!

Catamaran huren Ibiza

Deze catamaran is een Rush10 type, die zo ontworpen is dat er bij een matig windje al snel en sportief gezeild kan worden en die bij een wat stevigere wind nog steeds rustig en stabiel vaart. De boot vaart op zonnepanelen bij het uitvaren of als er geen wind is, wat haar praktisch geluidloos maakt. Voor een lengte van 10 meter is ze erg licht en door de 5 meter breedte erg stabiel. Het is lekker ruim aan boord: het dek bestaat geheel uit trampolines en netten, overal kan gezeten en gelegen worden, ideaal voor een heerlijk dagje zeilen, relaxen en genieten met vrienden of familie (tot 11 pers.) Er zijn vier catamarans dus ook voor grotere groepen is dit perfect.

Route

We vertrekken vanaf het de prachtige haven van San Antonio en ontdekken de prachtige kustlijn tot aan Santa Eularia. De tocht is van 11:00 tot 18:00. Mogelijke stops zijn: Cala Bassa, Cala Comte, Cala Tarida, Es Vedra, Cala Salada, Punta Galera en Isla Margarita. Dit hangt van de wind af. De catamaran vaart niet naar Formentera.

Nieuw dit jaar: een sunset trip! Deze tocht is van 19:00 – 22:00. Laat u verrassen door de magie van de sunset op Ibiza vanaf het water. Wij zorgen voor goede muziek, heerlijke drankjes en een leuke kapitein; de sunset doet de rest! Kunt u niet kiezen? Verleng uw trip dan en boek een tocht van 13:00 – 22:00, gegarandeerd een dag om nooit te vergeten.

Lunch

Wat de lunch betreft zijn er een aantal opties. U kunt kiezen voor een heerlijke picknickmand van La Bella Verde: gezond, biologisch en heel erg lekker. Een slimme keuze om zo veel mogelijk tijd op het water of het strand te besteden! €30,- per persoon. Of we kunnen reserveren bij één van de prachtige strand restaurants of beach clubs. Zelf een picknickmand meenemen mag natuurlijk ook.

Er is een geluidsinstallatie aan boord, waarop smartphones en dergelijke kunnen worden aangesloten. Voor de momenten dat we voor anker liggen is er een ‘canopy’ die ons van schaduw zal voorzien. Bovendien zijn alle benodigde veiligheidsmaterialen aan boord.

Personen

De boot is geschikt voor 11 personen. Dit is de verhuur licentielimiet voor dit type boot. Voor grotere groepen kan er een tweede catamaran ingezet worden en kunt u met 40 personen varen. Er zijn ook kleinere catamarans beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven

Een dagtocht is  €120,- per persoon en de dag en sunset trip samen boekt u voor €170,- per persoon. Liever alleen de sunset mee pakken? Voor €70,- kunt u mee aan boord om te genieten van de magische zonsondergang.

Samenvatting

  • Tot 11 personen, 2 catamarans mogelijk
  • Prijs €120,- p.p. dagtrip, €170,- p.p dag + sunset- trip & €70,- p.p sunsettrip trip
  • Geen verborgen kosten
  • Vanaf mei to eind sept.
  • Geen trips naar Formentera