Verken Ibiza en Formentera per catamaran

Een dag op deze unieke catamaran is er een om nooit te vergeten! Voel je één met de elementen terwijl je over het helderblauwe water rondom Ibiza en vooral Formentera zeilt. Bezoek de meest magische plekken, parelwitte stranden en onaangetaste natuurgebieden op een heerlijk karakteristieke en comfortabele zeil catamaran!

Catamaran huren Ibiza

Deze catamaran is een Rush10 type, die zo ontworpen is dat er bij een matig windje al snel en sportief gezeild kan worden en die bij een wat stevigere wind nog steeds rustig en stabiel vaart. De boot vaart op zonnepanelen bij het uitvaren of als er geen wind is, wat haar praktisch geluidloos maakt. Voor een lengte van 10 meter is ze erg licht en door de 5 meter breedte erg stabiel. Het is lekker ruim aan boord: het dek bestaat geheel uit trampolines en netten, overal kan gezeten en gelegen worden, ideaal voor een heerlijk dagje zeilen, relaxen en genieten met vrienden of familie (tot 10 pers.) Er zijn twee catamarans dus ook voor grotere groepen is dit perfect.

Route

We vertrekken vanaf het beroemde Salinas, het meest zuidelijke strand van Ibiza. De tocht is van 12:00 tot 20:00. Uiteraard kan dit geheel naar uw wensen aangepast worden. We maken de overtocht naar het prachtig mooie Formentera: witte stranden omringd door helder turquoise water, prachtige vergezichten, onaangetaste natuur en het heerlijke eten maken Formentera tot een onvergetelijke plek! Wanneer u liever naar een andere mooie plek wilt varen is dit uiteraard ook mogelijk.

De overtocht naar Formentera duurt ongeveer één tot anderhalf uur, afhankelijk van de wind. Er zijn verschillende plekken te bewonderen, waaronder het natuurlijke modderbad van Es Palmador, mooie baaitjes en rotsformaties en een helderblauw, ondiep meer, waar wij met onze (niet diepliggende) catamaran makkelijk op kunnen varen. Als de wind gunstig staat kunnen we u zelfs naar het uiterste puntje van Formentera brengen, waar we een waanzinnige grot bekijken, en (voor degenen met voldoende lef) bestaat de mogelijkheid er zelfs onderdoor te zwemmen! Afhankelijk van uw voorkeur maken we samen een programma voor een dag om nooit te vergeten.

Catamaran huren Ibiza

Lunch

Wat de lunch betreft zijn er een aantal opties. We kunnen reserveren bij één van de 5 heerlijke restaurants op Formentera, u neemt zelf een lekkere picknick mee of we verzorgen die voor u.

Er is een geluidsinstallatie aan boord, waarop smartphones en dergelijke kunnen worden aangesloten. Voor de momenten dat we voor anker liggen is er een ‘canopy’ die ons van schaduw zal voorzien. Bovendien zijn alle benodigde veiligheidsmaterialen aan boord.

catamaran Ibiza

Personen

De boot is geschikt voor 11 personen. Dit is de verhuur licentie limiet voor dit type boot. Voor grotere groepen kan er een tweede catamaran ingezet worden en kunt u met 20 personen varen. Er zijn ook kleinere catamarans beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven

De prijzen voor de catamaran zijn flexibel, het is €100,- per persoon exclusief BTW met een minimum van € 800,- exclusief BTW

Samenvatting

  • Tot 11 personen, 2 catamarans mogelijk
  • Prijs €100,- p.p. ex. BTW met minimum van €800,- ex. BTW
  • Geen verborgen kosten
  • Vanaf mei to eind sept.