Rustige stranden op Ibiza

Sommige stranden op Ibiza zijn wat drukker dan andere. Zeker populaire stranden als Las Salinas en Cala Conta zijn in het hoog seizoen wat drukker. Wij hebben een lijst gemaakt met stranden waarin het in het hoogseizoen een stukje minder druk is. Veelal zijn deze stranden in het noordoosten. Vaak zijn deze stranden wat verscholen en is het prachtig om daar in de buurt ook te wandelen. Perfect om een momentje van stilte te krijgen tijdens het hoogseizoen.

Rustig strand cala d'en Serra

Cala d’en Serra

Dit één van de meest noordelijke stranden van Ibiza. Cala d’en Serra is een klein maar erg mooi strand. Het laatste stuk hier naar toe is alleen via een zandpad te bereiken.

Lees meer over Cala d’en Serra

Rustig strand Cal oliveira ibiza

Cala Oliviera

Dit strand is even zoeken! Wil je absolute rust dan ben je hier aan het juiste adres. Het strand is gelegen in de buurt van Roca Llisa. Het is geen fijn zandstrand maar meer wat grotere steentjes. Op de rotsen zijn veel platte stukken waar je heerlijk kan zonnen.

Lees meer over Cala Oliviera

Cala Xaracca

Een kleine baai in de buurt van Portinatx. Dit is een populaire plek om te wandelen, de natuur is prachtig hier. Cala Xaracca heeft een natuurlijk modderbad aan de linkerkant. Een gratis openlucht spa behandeling!

Lees meer over Cala Xarraca

Atlantis

Tegenover Ibiza’s meest iconische rots ligt Atlantis. Van te voren vermelden wij er even bij dat dit niet makkelijk te bereiken is. Je loopt via een steile maar mooie helling naar beneden. Aangekomen is het een oase van rust. Wat meteen opvalt is de manier waarop de rotsen uitgehakt zijn. Helemaal beneden zijn er zelfs baden uitgehakt. Er is geen fijn zand maar wel veel plekken om heerlijk te zonnen. Neem genoeg water mee!

Lees meer over Atlantis

Es Pou des Lleo

Dit strand is vooral bekend mij de lokale bevolking. Een kleine baai met vissershutten en boten, heel karaktervol! Er is een beachbar aanwezig en iets verderop een restaurant. Ook hier niet echt fijn zand maar meerdere plekken om heerlijk rustig te zonnen.

Lees meer over Es Pou des Lleo

s’Estanyol

Op slechts aan paar minuten van Ibiza stad ligt s’Estanyol. Een heerlijk klein strand verborgen iets buiten Jesus. Er is een gezellig restaurant waar geregeld feestjes zijn in het hoogseizoen. Toch kun je overdag heerlijk rustig hier de dag door brengen. Een erg mooi gebied ook om rond te wandelen.

Lees meer over s’Estanyol

S’illot des Rencli

Als je echt even de drukte wilt ontsnappen is S’illot des Rencli een goed plan. Dit is meer het prive strand van het bovenliggende restaurant. Het zand is niet echt fijn maar toch goed om op te liggen. Iets verderop is een rotsplateau in het water dat vooral door zonaanbidders gebruikt wordt.

Lees meer over S’illot des Rencli

Cala Xuclar

Cala Xuclar is een klein strand in de buurt van Portninatx in het noorden van Ibiza. Een auhthentiek strandje met wat vissershutten aan de zijkant. Hier is zelfs in het hoogseizoen rustig. Rondom de baai zijn ook een aantal stenen plateaus om op te zonnebaden. Een echte weg-van-de-massa spot!

Lees meer over Cala Xuclar

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-zo)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40040 mensen aan 6488 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.