Trendy stranden op Ibiza

Wat zijn de hotspots qua stranden op het eiland? Wij hebben gekeken naar waar de, in onze ogen, meest populaire beachclubs zich bevinden. Ibiza is wat dat betreft uniek, met zo’n groot aantal prachtig ingerichte beachclubs op zulke mooie locaties. Je vindt ze vooral in het westen, zuiden, en een aantal in het zuidoosten van het eiland.

 

Overzicht van trendy stranden op Ibiza

 

Cala Jondal

Cala Jondal

Cala Jondal is qua strand niet heel bijzonder. Er zijn veel grote keien en het is niet echt mogelijk om makkelijk te zwemmen. Wat dit strand populair maakt zijn de aanwezige beachclubs. Te beginnen met de Blue Marlin, sinds jaar en dag al een begrip bij de Jetset op Ibiza. Zeker op de zondag een aanrader om heen te gaan. Andere populaire plekken zijn Yemanja en Tropicana.

Lees meer over Cala Jondal

Cala Bassa

Cala Bassa

Cala Bassa is een schitterende grote baai. De trendy beachclub CBBC bestrijkt een groot gedeelte van deze baai. Denk aan luxe balinese ligbedden en uitmuntend dineren. Ook voor kinderen is dit een erg leuke spot. Cala Bassa Beach Club heeft verschillende terrassen, loungebedden en restaurants. Ideaal om een middag door te brengen.

Lees meer over Cala Bassa

 

Cala Tarida

Cala Tarida

Een hagelwit strand en een fantastisch heldere azuurblauwe zee, dat is Cala Tarida. het populaire restaurant Cotton Beach bevindt zich hier. Dit restaurant is in 2014 geopend maar al een begrip op het eiland. Cala Tarida is overigens voor de hele familie aan te raden!

Lees meer over Cala Tarida

Cala Conta

Cala Conta

Een populair strand in het westen van Ibiza. Dit komt mede door de fantastische zonsondergang hier. De beste plek om dit mee te maken in Sunset Ashram. Het zand is hier fijn en spierwit, wat Cala Conta echt bijzonder maakt is de helderheid van het water. Geen enkel ander strand op Ibiza heeft zo’n helder water als hier

Lees meer over Cala Conta

 

Las Salinas

Las Salinas

Las Salinas is één van de grootste en meest bekende strand van het eiland. Er zijn een aantal populaire beachclubs hier gevestigd als Guarana, Malibu, Jockey Club en Sa Trinxa. Er is heel veel ruimte om te liggen en er zijn ook veel strandbedden aanwezig. Leuk is ook de optocht van de promogirls van verschillende clubs in het hoogseizoen. Een zeer geliefde spot van de rich & famous over de hele wereld.

Lees meer over Las Salinas

playa den bossa

Playa den Bossa

Niet heel Playa den Bossa vinden wij een trendy strand. Vooral wat noordelijker bij de Bora Bora raden wij niet aan. Zelf vinden wij het leuk vanaf Sir Rocco naar het zuiden. Hier zijn populaire beachclubs als Beachouse en Coco beach. Playa den Bossa heeft de afgelopen jaar veel zien veranderen. Er zijn vooral veel nieuwe high-end restaurants en clubs geopend.

Lees meer over Playa den Bossa

 

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-zo)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40532 mensen aan 6565 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.