...

De mooiste plek voor jou en je gezin

Ook op Ibiza kan je fijn met je gezin verblijven in een prachtig vakantiehuis, van alle gemakken voorzien

HuisHurenIbiza heeft maar één doel:

jouw gezin een onbezorgde en relaxte vakantie bezorgen in een

kindvriendelijk vakantiehuis

Dat betekent dat we extra goed kijken of een huis in de basis geschikt is (geen afgronden, aanwezigheid van speelgoed en faciliteiten) en hoe we bepaalde huizen kunnen verbeteren waar mogelijk. Door naast de babybedjes en stoeltjes die we kunnen organiseren, ook te kijken naar dingen als traphekjes, een bad, goede gordijnen zodat uw kind ook overdag even kan slapen. Of een magnetron om een fles op te warmen. Maar uiteraard zijn er veel meer dingen waar we aan denken. Een zwembadhekje. Onmisbaar voor een familie met peuters (daar waar huizen geen hekje bieden, kunnen we dit overigens altijd organiseren. Let wel, dit is door het werk niet goedkoop maar kan wel de moeite zijn). Maar ook dingen als gras om op te spelen, geen afgronden, speeltoestellen en jeu de boule banen. Je kan er bij ons op filteren en zo uw ideale huis vinden.

Beniro
Beniro, een gezellig finca met hekje om het zwembad

Kindvriendelijke vakantiehuizen – wat bedoelen we daar mee?

Kom je eindelijk bij je vakantiehuis aan, blijkt dat er dus geen mogelijkheid is om een flesje op te warmen. Open je de deuren naar het terras, kijk je bijna regelrecht een gevaarlijke afgrond in. Vakantiestress is helemaal niet zo’n gek begrip, wanneer je voor dit soort verrassingen bent komen te staan.

Voor de ene betekent kindvriendelijk een hekje om t zwembad of faciliteiten om de baby goed te kunnen verzorgen. Voor de ander dat je dicht bij een dorp of strand zit. Weer een ander wil graag veel gras en wat speeltoestellen buiten omdat zijn of haar kinderen wat ouder zijn en zich lekker moeten kunnen vermaken. En voor de ouders met nog oudere kinderen is het wellicht van belang dat de kinderen nog mee willen. Goed, dan is Ibiza natuurlijk de uitgelezen plek om ze nog mee te nemen!

Waar wij voor zorgen is dat u kunt filteren op wat u zoekt. Hieronder ziet u vast wat goede voorbeelden van huizen die wij er uit gepikt hebben.

Vakantiehuizen met een hekje om het zwembad

Zodat jullie zonder zorgen de kids rond kunnen laten rennen. Bekijk hier alle vakantiehuizen met hekje naar of om het zwembad. (overigens kunnen we op meer plekken tegen extra betaling een hekje plaatsen. Dit kan wel prijzig zijn!)

nic

Nic

Dit huis met prachtig uitzicht op Es Vedra heeft op aanvraag een veilig hekje

Bekijk Nic

curro

Curro

Curro, een ruim familiehuis bij San Jose (en Cala Vadella), heeft een hekje naar t zwembad op aanvraag.

Bekijk Curro

mari

Mari

Mari heeft een hekje naar het zwembad toe. Wel zo relaxt!

Bekijk Mari

Vakantiehuizen met een speeltoestel

Deze zijn er genoeg! Kijk hieronder naar 3 voorbeelden, of bekijk hier alle huizen met een speeltoestel.

Villa Passion

Villa Passion

Superieur design, en erg veel vermaak voor de kinderen: klimrek, trampoline, tafeltennis, jeu de boule. Die houden zich wel even bezig!

Bekijk Can Passion

casa ami

Casa Ami

Ook dit huis is met smaak ingericht, en de eigenaren hebben zelf kinderen, dat is te zien aan t vele vermaak!

Bekijk Casa Ami

can truy

Can Truy

Het sfeervolle Can Truy heeft een min of meer afgesloten zwembad, maar ook klimrek en tafeltennis. Een familieparadijs!

Bekijk Can Truy

Vakantiehuizen met tafeltennis.

Het ideal vakantietijdverdrijf. Bekijk hieronder een paar voorbeelden of bekijk hier alle huizen met tafeltennis.

el paso

El Paso

Een magistraal uitzicht, een tennisbaan, tafeltennis, maar ook een hekje naar t zwembad. Dit huis heeft t eigenlijk allemaal!

Bekijk El Paso

can mary

Can Mary

Een heerlijk luxe huis met verwarmd zwembad en ondiep deel, tafeltennis, en tennisbaan. Klinkt niet slecht toch?

Bekijk Can Mary

sitges

Sitges

Dit is een heerlijk ruime finca, echt een familiehuis. Met tafeltennis op een groot terrein. En hekje om het zwembad indien nodig.

Bekijk Sitges

Huizen met gras.

Want wat willen die kids? Rondrennen, en ruimte! Zodat ze zich vermaken en jullie ook kunnen genieten van jullie welverdiende vakantie. Bekijk alle huizen met gras hier.

kate

Kate

Veel gras, maar ook veel speeltoestellen en een groot zwembad. Een heerlijke plek voor de hele familie!

Bekijk Kate

olivia

Olivia

Gras, maar ook trampoline, zelfs een speelboot in de tuin, schommels, zandbak, en leuke inrichting van de kinderkamers

Bekijk Olivia

rosa

Can Rosa

Dit huis heeft veel ruimte, gras, (veel) speelgoed, en de mogelijkheid tot een hekje om t zwembad.

Bekijk Can Rosa

Veelgestelde Vragen

Ibiza is uitermate kindvriendelijk en daarom de perfecte bestemming om naartoe te gaan met (kleine) kinderen. Op onze website vind je tips voor een onbezorgde en geweldige vakantie op Ibiza met kinderen, kindvriendelijke stranden, restaurants, activiteiten en villa’s!

Bij de kindvriendelijke villa’s van Huishurenibiza. Naast babybedjes en stoeltjes die we kunnen organiseren, zorgen we ook dat er traphekjes, een bad, goede gordijnen zodat uw kind ook overdag even kan slapen zijn. Of een magnetron om een fles op te warmen. Maar uiteraard zijn er veel meer dingen waar we aan denken. Een zwembadhekje maar ook dingen als gras om op te spelen, geen afgronden, speeltoestellen en jeu de boule banen. Je kan er bij ons op filteren en zo jouw ideale huis vinden.

Een vakantie naar Ibiza met een baby is niet voor niks zo populair bij gezinnen. Ibiza is maar 2,5 uur vliegen en dus ook perfect voor een eerste keer vliegen met je baby. Buiten die paar plekken waar je je wellicht niet met je kinderen ziet, zijn er zo enorm veel mooie leuke plekken om wel naar toe te gaan! Bekijk onze tips op onze website.

Es Niu Blau, Cala Llenya, Cala Llonga, Cala Bassa, Cala Tarida, Cala San Vicent en Es Figueral. Wij letten hierbij vooral op een goed strand met zacht zand, bereikbaarheid (dus niet te ver lopen vanaf de parkeerplaats), of het strand rustig afloopt, en dus niet in één keer heel erg diep wordt. En het liefst ook nog met wat extra faciliteiten voor ouders.

Scroll naar boven

San Miguel Ibiza