...

Lange termijn villa verhuur Ibiza

Op zoek naar lange termijn villa verhuur in Ibiza? Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van vakantiehuizen op Ibiza, of je nu op zoek bent naar een finca of een modernere villa, wij helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match!

Ibiza is een geweldige plek om te verblijven, het hele jaar door! Wij bieden een ruime selectie van villa’s, vakantiehuizen en finca’s voor winterverhuur, maandelijks verblijf en lange termijn verhuur op Ibiza. Of je nu op zoek bent naar een plek in Santa Eularia, Santa Gertrudis, Talamanca of ergens anders op het eiland.

Lange Termijn Villa Verhuur Ibiza

Wanneer te beginnen zoeken naar een lange termijn huurwoning op Ibiza

Lange termijn villa verhuur in Ibiza kan moeilijk te vinden zijn. Maar met meer dan 10 jaar ervaring in het verhuren van villa’s op Ibiza, hebben we de nodige expertise en het broodnodige netwerk verzameld. De beste periode om te zoeken naar een lange termijn verhuur is tussen september en oktober. Dit betekent dat voor het komende seizoen veel villa’s al geboekt zijn. Wij hebben echter altijd wel wat opties! Neem dus gerust contact met ons op als je nog op zoek bent naar jouw perfecte verblijf.

Neem contact met ons op

Belangrijk voor lange termijn vakantiehuizen op Ibiza

Het is belangrijk dat een vakantiehuis geschikt is voor de winter, niet elk vakantiehuis op Ibiza is namelijk geschikt voor de koudere wintermaanden. Veel huizen zijn gebouwd om koel te blijven in de hete zomerperiode, hierdoor worden sommige huizen vrij vochtig als het weer kouder wordt. Wij bieden huizen aan die geschikt zijn voor de winter, en je lekker warm houden met centrale verwarming of een gezellige open haard. Een andere belangrijke factor is een vergunning. Alleen huizen met een vergunning kunnen worden verhuurd, onze huizen hebben dat.

Laat ons een lange termijn huurwoning voor je vinden

Lange Termijn Villa Verhuur Ibiza
Lange Termijn Villa Verhuur Ibiza

Wij kunnen je helpen bij het vinden van een lange termijn villa op Ibiza!

Wij kunnen voor een lange termijn villa op Ibiza voor je vinden vanaf €80.000 per jaar. Dit is veel geld, maar onze jarenlange ervaring leert dat het zoeken naar een villa voor de lange termijn onder dit bedrag zeer moeilijk en vrijwel onmogelijk is. Gas, water en elektriciteit worden gewoonlijk apart in rekening gebracht.

Neem contact met ons op en laat ons een villa voor je vinden

Scroll naar boven