...

Vaar mee op deze prachtige klassieke zeilboot!

Met bijna 23 meter lengte en meer dan 6 meter breedte, wat zich vertaalt in comfort om zonder stress te genieten van het solarium, de zitbanken en de buitenruimtes.

La Goletta biedt u de schoonheid, authenticiteit en ruimtelijkheid van een klassieke houten boot.

Een veel aantrekkelijkere prijs dan andere jachten van vergelijkbare lengte, en met een veel lager brandstofverbruik en minder vervuiling. U zult de ruimte hebben om u vrij te bewegen op het dek en uit te rusten in haar gezellige interieur. Een ervaring die u ongetwijfeld zult willen herhalen. Geniet van het menu, de sfeer, de muziek en het universum van de mythische Beso Beach restaurants nu per boot, in petit comité, en exclusief, met wie u ook kiest. Een andere verrassende en originele optie met minder vervuiling, meer ruimte en een rustigere, veiligere en aangenamere vaart.

Opstappunten

Ibiza Salinas strand, bij Beso Beach Ibiza
Formentera Playa Cavall d’en Borràs (Illetas Beach), bij Beso Beach Formentera

*Deze punten kunnen veranderen afhankelijk van het weer
*Aan boord gaan en van boord gaan gebeurt met de bijboot van de boot en, afhankelijk van het tijdstip, met de tenders van het restaurant.

Opstappunten zonsondergang

Ibiza Salinas strand, Caps des Falcó strand
Formentera Playa Cavall d’en Borràs (Illetas-strand)

*Na zonsondergang heeft de boot ongeveer 20 tot 30 minuten om bij zonlicht te varen en terug te keren naar de ontschepingsplaats.

* Indien de ontscheping plaatsvindt in Salinas (Ibiza) maar u wilt de zonsondergang zien vanaf Formentera, dan is de optie om van Formentera naar Ibiza te varen, met een onovertroffen uitzicht op de zonsondergang met het eilandje Es Vedrá aan de horizon.

La goletta boot huren ibiza

Route & Prijzen

U stapt in op de mooie route naar Formentera. Vanaf hier kunt u met de kapitein bespreken waar u heen wilt of de kapitein kan u enkele opties aanbevelen. Voor andere routes kunt u overleggen.

Van 18 juni tot 16 sep is de prijs €2800,- + 21% BTW
Alle andere maanden is de prijs €2500,- + 21% BTW

Overnachting extra – 500€/Overnachting voor huurperiodes van minder dan een week. Minimum overnachting: 2 nachten.

Halve dag* / Zonsondergang Experience* – 5 uur verhuur te kiezen tussen 14:00u en Zonsondergang. (Onder voorbehoud van “Last Minute” beschikbaarheid. Deze opties kunnen niet op voorhand worden geboekt, u moet wachten tot dezelfde dag van interesse, vanaf 14:00 uur).

Vraag vrijblijvend informatie aan

Samenvatting

  • 12 gasten dag / 10 gasten nacht
  • Prijs is in het hoogseizoen vanaf €2800
  • Instappen bij Salinas Beach
Contact Services NL (#7)
Scroll naar boven