...

Verken Ibiza en Formentera per Zeilboot

Kapitein Baldo neemt je voor een ultieme zeilbeleving mee op zijn eigen jacht. De zeilboot telt meer dan 14 meter en heeft daarmee veel ruimte op het dek te bieden, ideaal voor een comfortabel dagje varen.

Zeilboot huren Ibiza

Kapitein Baldo is een echte avonturier en laat je graag de beste snorkelspots in de buurt zien. Met zijn relaxte karakter en jarenlange werkervaring als kapitein op Ibiza en Formentera zal hij ervoor zorgen dat je je volledig op je gemak voelt aan boord.

Zeilboot Huren Ibiza

Route

Normaal gesproken vaart de boot om 11 uur uit, vanaf het strand van Salinas. Je zal met een motorbootje naar de boot gebracht worden. Vanaf hier wordt er in de richting van de prachtige stranden en het heldere water van Formentera gevaren. De dag zal voornamelijk bestaan uit het genieten van het prachtige uitzicht, het nemen van een frisse duik op bestemming, een rondje suppen op het stand-up paddle board, snorkelen en relaxen aan boord, al dan niet onder het genot van een drankje. Zo mooi kan het leven zijn! Gedurende de dag kan er bij verschillende stranden worden aangelegd en kan er een kijkje genomen worden aan land. Rond 7 uur zal de boot terugkeren bij Salinas.

Tijden en het te varen traject kunnen in overleg gewijzigd worden. Zo het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een tocht langs de zuidkust van Ibiza te maken. De exacte route zal op de dag zelf worden bepaald, waarbij er rekening wordt gehouden met de weersomstandigheden en jullie wensen.

Aan boord kan er voor extra schaduw worden gezorgd. Verder is er een stand-up paddle board, snorkels en een muziek box aanwezig. De prijs is inclusief schipper en brandstof.

Lunchen

Voor de lunch zijn er verschillende opties. Je bent welkom zelf hapjes en drankjes mee te brengen, maar je kan er ook voor kiezen om bij een restaurant aan te meren. Het is ook mogelijk voor catering op de boot te kiezen, geef dit wel tijdig aan.

Kinderen mee aan boord?

Indien er (met name kleinere) kinderen meegaan met de boottocht zijn er een paar dingen om rekening mee te houden:

Als er hele kleintjes meevaren is er de regel dat ze tijdens het varen zelf stilzitten in verband met de veiligheid. Er wordt van de ouders en/of verzorgers verwacht dat ze erop letten dat er niet heen en weer gelopen wordt over de boot.
De tocht naar Formentera duurt ongeveer een uur, hierna wordt er voor anker gegaan en kunnen de kleinsten vrij lopen, zwemmen etc. Uit ervaring weten we dat het vaak fijn is om even met ze naar het strand te gaan, hier kan de bemanning jullie met het motorbootje naartoe brengen. Er zijn zwemvestjes in kindermaten aanwezig. Dit gezegd hebbende, is het ook voor de jonge zeilers een hartstikke leuk avontuur om te gaan varen en een geschikt uitje voor het hele gezin.

Personen

De boot is geschikt voor 12 personen.

Tarieven

Het tarief is €725,- in alle maanden voor 8 personen behalve juli en augustus. In het hoogseizoen is het €825,-.
Meer dan 8 personen? De boot kan maximaal 12 personen meenemen, voor ieder persoon extra boven de 8 wordt €100,- per persoon gerekend op de prijs.

Vraag direct aan:

Vraag direct meer informatie aan over deze boot.

Contact Services NL (#7)

Samenvatting

  • 12 gasten dag / 10 gasten nacht
  • Prijs is in het hoogseizoen vanaf €2800
  • Instappen bij Salinas Beach
Scroll naar boven