Zeilboot huren ibiza

Verken Ibiza per zeilboot

Verken de zee rondom Ibiza en Formentera op een dagtocht met een klassieke zeilboot! Een boot met geschiedenis, gebouwd begin jaren zeventig op een scheepswerf in Taiwan. Na een periode de wereld over gevaren te hebben en een aantal keer van eigenaar gewisseld te zijn is deze Formosa 41 inmiddels op Ibiza beland. Hier staat ze bekend om haar authentieke en elegante uitstraling. De boot heeft een lengte van 12,5 meter en behalve haar unieke uiterlijk heeft ze verrassend veel ruimte aan boord te bieden, ideaal om een relaxte en comfortabele dag op zee te beleven.

vraag zeilboot aan

Route

De boot vaart normaal gesproken uit rond 11:00 uur, vanaf het strand van Salinas. Je zal hier met een, ruime, zodiak naar de boot gebracht worden. Vanaf hier wordt er richting de prachtige stranden van Formentera gevaren. De dag zal voornamelijk bestaan uit het genieten van het prachtige uitzicht op zee, het nemen van een frisse duik op bestemming, snorkelen en relaxen aan boord. Indien gewenst kunnen er meerdere stops worden gemaakt en kan er een kijkje genomen worden aan land, waar je met de zodiak gebracht wordt. Om een uurtje of 7 zal de boot terugkeren bij het strand van Salinas.

Tijden en zeilplek kunnen naar wens gewijzigd worden. De exacte route zal op de dag zelf in onderling overleg worden bepaald, waarbij er rekening zal worden gehouden met de weersomstandigheden.

Inbegrepen in de prijs zijn schipper, brandstof, belasting en verzekering. Ook is er een draagbare muziekbox zodat je via bluetooth muziek kan aansluiten, kan er bij wens schaduw gecreëerd worden en zijn er snorkels beschikbaar.

vraag zeilboot aan

Lunchen

Voor de lunch zijn er verschillende opties. Je bent welkom zelf hapjes en drankjes meenemen, maar je kan er ook voor kiezen om bij een restaurant aan te meren. Het is echter ook mogelijk voor catering op de boot te kiezen, geef dit wel tijdig aan.

Kinderen mee aan boord?

Indien er (met name kleinere) kinderen meegaan met de boottocht zijn er een paar dingen om rekening mee te houden:

 • Als er hele kleintjes meevaren is er de regel dat ze tijdens het varen zelf stilzitten in verband met de veiligheid. Er wordt van de ouders en/of verzorgers verwacht dat ze erop letten dat er niet heen en weer gelopen wordt over de boot.
 • De tocht naar Formentera duurt zo’n 1,5 uur, hierna wordt er voor anker gegaan en kunnen de kleinsten vrij lopen, zwemmen etc. Uit ervaring weten we dat het vaak fijn is om even met ze naar het strand te gaan, hier kan de bemanning jullie met het motorbootje naartoe brengen.
 • Er zijn zwemvestjes in kindermaten aanwezig.

Dit gezegd hebbende, is het ook voor de jonge zeilers een hartstikke leuk avontuur om te gaan varen op een waar piratenschip en hiermee dan ook een geschikt uitje voor het hele gezin.

Personen

De boot is geschikt voor 11 personen.

Tarieven

Het tarief is €725,- in alle maanden voor 8 personen behalve juli en augustus. In het hoogseizoen is het €825,-.
Meer dan 8 personen? De boot kan maximaal 11 personen meenemen, voor ieder persoon extra boven de 8 wordt €100,- per persoon gerekend op de prijs.

Samenvatting

 • Tot 11 personen
 • Prijs richtlijn voor 8 personen €725,-  / €825,- + €100,- per extra persoon
 • Geen verborgen kosten
 • Mei – eind sept.

N.b.

Het contact, betaling, en andere afspraken gaan direct met de aanbieder. Huis Huren Ibiza is niet verantwoordelijk voor enig misverstand. Wat wij wel doen is zorgen dat de mensen waarmee u zaken doet te vertrouwen zijn en kwaliteit leveren.

Als u het formulier invult wordt u direct in verbinding gebracht met de aanbieder. Met al uw vragen kunt u dus direct terecht bij de aanbieder.

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 34795 mensen aan 5610 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.