Zeilboot huren ibiza

Verken Ibiza per zeilboot

Verken Ibiza en Formentera in een dag op een klassieke zeilboot! Dit zeiljacht geeft je het gevoel op een authentiek schip te zijn met geschiedenis. En dat heeft ze! De boot is gebouwd in de jaren zeventig en heeft meerdere malen de wereld rondgereisd tot ze bij Hugo en Marlot in Ibiza terecht kwam. Deze relaxte en gastvrije bemanning (Marlot is Nederlands) neemt je mee voor een onvergetelijke dag op het water. De boot heeft een lengte van 12,5 meter en staat bekend om haar elegante uitstraling. Behalve het unieke uiterlijk heeft de boot verrassend veel ruimte op het dek te bieden, ideaal om met vrienden of familie een comfortabele dag op zee te beleven.

vraag zeilboot aan

Route

Normaal gesproken vaart de boot om 11 uur uit, vanaf het strand van Salinas. Je zal met een motorbootje naar de boot gebracht worden. Vanaf hier wordt er in de richting van de prachtige stranden en het heldere water van Formentera gevaren. De dag zal voornamelijk bestaan uit het genieten van het prachtige uitzicht, het nemen van een frisse duik op bestemming, snorkelen en relaxen aan boord, al dan niet onder het genot van een drankje. Gedurende de dag kan er bij verschillende stranden worden aangelegd en kan er een kijkje genomen worden aan land. Rond 7 uur zal de boot terugkeren bij Salinas.
 
Tijden en het te varen traject kunnen in overleg gewijzigd worden. De exacte route zal op de dag zelf worden bepaald, waarbij er rekening wordt gehouden met de weersomstandigheden en jullie wensen.
 
Aan boord kan er voor extra schaduw worden gezorgd. Verder is er een muziek box aanwezig en zijn er snorkels beschikbaar. De prijs is inclusief schipper en brandstof.
 

vraag zeilboot aan

Lunchen

Voor de lunch zijn er verschillende opties. Je bent welkom zelf hapjes en drankjes meenemen, maar je kan er ook voor kiezen om bij een restaurant aan te meren. Het is echter ook mogelijk voor catering op de boot te kiezen, geef dit wel tijdig aan.

Kinderen mee aan boord?

Indien er (met name kleinere) kinderen meegaan met de boottocht zijn er een paar dingen om rekening mee te houden:

 • Als er hele kleintjes meevaren is er de regel dat ze tijdens het varen zelf stilzitten in verband met de veiligheid. Er wordt van de ouders en/of verzorgers verwacht dat ze erop letten dat er niet heen en weer gelopen wordt over de boot.
 • De tocht naar Formentera duurt zo’n 1,5 uur, hierna wordt er voor anker gegaan en kunnen de kleinsten vrij lopen, zwemmen etc. Uit ervaring weten we dat het vaak fijn is om even met ze naar het strand te gaan, hier kan de bemanning jullie met het motorbootje naartoe brengen.
 • Er zijn zwemvestjes in kindermaten aanwezig.

Dit gezegd hebbende, is het ook voor de jonge zeilers een hartstikke leuk avontuur om te gaan varen op een waar piratenschip en hiermee dan ook een geschikt uitje voor het hele gezin.

Personen

De boot is geschikt voor 11 personen.

Tarieven

Het tarief is €725,- in alle maanden voor 8 personen behalve juli en augustus. In het hoogseizoen is het €825,-.
Meer dan 8 personen? De boot kan maximaal 11 personen meenemen, voor ieder persoon extra boven de 8 wordt €100,- per persoon gerekend op de prijs.

Samenvatting

 • Tot 11 personen
 • Prijs richtlijn voor 8 personen €725,-  / €825,- + €100,- per extra persoon
 • Geen verborgen kosten
 • Mei – eind sept.
Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-zo)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 40584 mensen aan 6574 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.