...

Wandelen op Ibiza

Wandelen Ibiza

Ibiza is een prachtig eiland om te wandelen. Maar om echt op de meest bijzondere plekken terecht te komen is het handig om een gids te hebben. Zo ziet u de plekjes waar u doorgaans niet zal komen. U kunt kiezen voor een prive wandeltocht (alleen of met uw vrienden), of een gezamenlijke tocht die om gezette tijden zal vertrekken. Als u wilt kunt u opgehaald worden bij uw villa of de wandeltocht vanaf daar starten.

Wandeltochten

Individueel
Voor elk wandelniveau is een passende tocht in elkaar te zetten. U kunt ook vanaf uw villa opgehaald worden en een picknick behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn een aantal pittige tochten waarbij u goed schoeisel mee dient te nemen maar ook genoeg makkelijke tochten.

Prijzen gelden voor groepen tot 8 personen. Voor elk persoon extra wordt €10,- gevraagd.

2 – 3 uur €180,-
3 – 5 uur €200,-

Gezamenlijk
Op zaterdag en zondag worden ook gezamenlijke wandelingen georganiseerd. Standaard beginnen deze tochten op 10:00. In de zomermaanden zijn er zonsopgang en zonsondergang tochten. Dit om de hitte te vermijden. Een geheel vrijwillige bijdrage van €10,- wordt zeker gewaardeerd bij deze tochten.

Eiland wandeling
Voor de echte die-hards wandelaar is er 1 keer per jaar de volledige eiland wandeling. Je zal hiervoor een redelijke conditie moeten hebben. Houd er ook rekening mee een rugzak van 10-12 kilo te dragen. In 2 weken tijd zal je het volledige eiland rond gaan wandelen. Twee nachten worden doorgebracht in een hotel. Onderweg word er gegeten bij eiland bewoners thuis, bars en in restaurants. Het overnachten gebeurd in de vrije natuur. Om de 3 dagen komt er ook een auto langs om water en voedsel af te droppen. Zorg zelf voor een slaapzaak, rugzak en een medische verzekering. De prijs hiervan is €1.400 per persoon.

Wandelen Ibiza

Informatie / beschikbaarheid opvragen

Contact Services NL (#7)

Samenvatting

  • Wandeltochten aangepast op niveau
  • Ophaal en picknick service

N.b.

Het contact, betaling, en andere afspraken gaan direct met de aanbieder. Huis Huren Ibiza is niet verantwoordelijk voor enig misverstand. Wat wij wel doen is zorgen dat de mensen waarmee u zaken doet te vertrouwen zijn en kwaliteit leveren.

Als u het formulier invult wordt u direct in verbinding gebracht met de aanbieder. Met al uw vragen kunt u dus direct terecht bij de aanbieder.

Scroll naar boven