...

De leukste kindvriendelijke restaurants op Ibiza

Wanneer zijn restaurants leuk voor families met kinderen? In onze ogen een plek waar ze lekker een beetje kunnen rondlopen, spelen in het zand, of waar de tuin afgesloten is. Daarnaast is het erg prettig als er ook kinderzitjes en er een kindermenu aanwezig is. We doen ons best om de beste plekken te vinden!

pura vida

Pura Vida

Dit zou zo maar 1 van de favoriete plekken kunnen zijn voor families met kids. Pura Vida is een beach club, in het oosten van het eiland aan het strand van Niu Blau. Ze noemen zichzelf een hotspot, en dat is het zeker voor zowel ouders als kinderen! De plek is onder andere fijn omdat er door de vele bomen net even wat meer schaduw is.

Elke dinsdag en vrijdag tussen 2 en 5 (in het seizoen) is het “kids in Ibiza” tijd. Er wordt geschminkt, en voor leuke dingen gezorgd waarmee kinderen kunnen spelen. En dat terwijl er een DJ wat fijne tunes afspeelt voor de ouders.

Lees meer over Pura Vida

the giri cafe

The Giri Cafe

De Giri is een stukje rijden als je niet in het noorden zit, want je moet naar San Juan. Maar dit plaatsje heeft een restaurant wat de moeite waard is! De voordeur is klein, maar eenmaal binnen waan je je in een zeer smaakvol ingericht restaurant, met achterin een hele fijne tuin waar je kids welkom zijn. Het eten is heerlijk, je kan er ontbijten, lunchen of dineren en naast de smaak zijn de gerechten ook een genot voor het oog. Babystoel is geen probleem!

Lees meer over The Giri Cafe

tropicana

Tropicana

Tropicana is een klassieke Ibiza beach club, aan het strand van Cala Jondal, met een kinderhoek waar je kids zich kunnen vermaken. Of laat ze lekker op het strand spelen, onder het genot van een cocktail terwijl je op je loungebedje ligt.

Lees meer over Tropicana

el chiringuito

El Chiringuito

El Chirinquito heeft naast een van de leukste closingparties in Oktober (tijdens de herstvakantie!) ook een erg fijne kaart, en 1 speciaal voor kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen wat op het strand spelen (zwemmen zit er hier wat minder in) en er is een kids hoek!

Lees meer over El Chiringuito

la paloma

La Paloma

Vooral om te lunchen is dit een erg leuke plek. Je kunt hier heerlijk eten met verse ingrediënten uit eigen tuin. Wel van tevoren reserveren, want populair en vaak vol, maar daarom niet minder leuk! De kinderen kunnen vrij spelen in de tuin, schommelen en er zijn kinderstoeltjes aanwezig. En tegen de verveling kan je vragen om een kleurplaat! Tip: vergeet geen contant geld mee te nemen, het restaurant accepteert geen pinbetalingen! (2018)

Lees meer over La Paloma

tanit

Tanit

Deze strandtent in Playa den Bossa is een ideale plek voor families met kinderen. Lekker op het strand, maar daarnaast een speelveld met piratenschip voor de kinderen en kidsclub. En dat terwijl jullie lekker kunnen loungen met een relaxt achtergrondmuziekje.

babylon

Babylon

Babylon beach is eigenlijk wel, maar ook weer niet zo kindvriendelijk. Niet omdat je wel een beetje moet oppassen met de afgrond waar de ligbedden staan, maar wel weer om hun leuze “Babylontios are more than welcome at Babylon!”. Er is een speelhoek, door Kids in Ibiza gehost. Er wordt geschminkt, er zijn spellen, en kinderfeestjes zijn welkom hier. Kortom, neem er een keer een kijkje. Sowieso is dit een leuk tentje en er is een kidsmenu!

Lees meer over Babylon

aiyanna

Aiyanna

Aiyanna ligt op het kindvriendelijke strand Cala Nova. Het is een relatief nieuwe strandtent van dezelfde eigenaren als Amante (ook al zo’n adembenemende plek, maar dan iets minder kindvriendelijk helaas). Je ziet dat de eigenaren smaak hebben, door de prettige inrichting en kleurrijke parasols. Er zijn wel wat trappen naar beneden, en geen specifieke kinderhoek maar kinderen zijn welkom, krijgen een kleurplaat en potloden, en er is een kindermenu. En het is gewoon een heel erg fijne plek met erg lekker eten!

Lees meer over Aiyanna

Scroll naar boven

San Miguel Ibiza