...

The Giri Cafe

Prijs:
Menu: Mediterraan / fusion

Laat je niet vergissen door de naam “café”. Je verwacht het niet maar achter het kleine deurtje bij de ingang vind je echt een top restaurant. The Giri Café is gelegen in het noordelijk dorpje San Juan. Het restaurant is ontzettend sfeervol ingericht met een goed oog voor detail.

Je kan hier zowel terecht voor lunch als diner. Onze aanraders is om tijdens de lunch in de tuin te gaan zitten. Er zijn verschillende ligbedden of terrassen waar de geur van de bloemen in de tuin tot je komen. Trouw aan de hippie roots worden de groentes hier zelf op een organische manier gekweekt. De bediening is hier ook zeer vriendelijk. De kaart is Mediteraan met hier en daar wat inspiratie van meer exotische locaties. Denk hierbij aan Aziatisch of Marokkaans. Er is een uitgebreide wijnlijst waar het personeel maar al te graag wat uitleg over geeft. Als je een dag in het noorden bent is dit een absolute aanrader.

Tip: Combineer een bezoekje hier met een tochtje langs de prachtige noord kust en in het bijzonder het weg gestopte baaitje van Cala den Serra.

Tel: +34 971 33 34 74

Huizen in noordelijk Ibiza

8
3
2
150 m2
4 km strand
Buiten keuken
12
5
5
490 m2
4.7 km strand
Buiten keuken
6
3
3
250 m2
4.5 km strand
6
3
2
150 m2
6.5 km strand
Buiten keuken
12
5
6
600 m2
6.5 km strand
Buiten keuken
6 x p.w. 6 uur schoonmaak, 6 x p.w. 6 een kok voor 1 maaltijd per dag.
8
4
4
200 m2
0.02 km strand
2x p.w. 4 uur schoonmaak en schone badhanddoeken, 1 x per week schone bedlinnen.
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
5
410 m2
0.4 km strand
1 x p.w. 4 uur schoonmaak
 • 10% korting : 1 mrt. - 30 apr.
 • 5% korting : 1 mei - 31 mei
 • 7
  4
  3
  235 m2
  0.55 km strand
  8
  4
  4
  220 m2
  0.3 km strand
  Buiten keuken

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza