Klik hier om de exacte locatie te zien

San Juan

San Juan wordt door de lokale bevolking, die voornamelijk Catalaans zijn, Sant Joan de Labritja genoemd. De Spanjaarden noemden het altijd San Juan (Bautista), maar in 1981, toen Ibiza een autonome regio in de Balearen werd, wilden de Catalanen weer hun oude vertrouwde naam. Verwarrend al die verschillende namen, maar dan weet u dat we het over hetzelfde stadje hebben!

Er gaat (bijna) niks boven San Juan

Vanaf San Lorenzo en Santa Eularia gaat er eigenlijk 1 weg naar San Juan. Rustig aan rijdt u iets omhoog, totdat u in het dorpje aankomt. Gek genoeg wordt San Juan gedomineerd door een centraal gelegen kerk… :) Het is het laatste echte stadje in het noorden van het eiland. Met alleen rechts San Vicente wat niet zo veel voorstel, maar wel een erg mooi strand heeft. En links San Miguel, een iets minder aantrekkelijk stadje maar een oh zo mooie omgeving. Boven San Juan ligt ook nog het kustplaatsje Portinaxt, met een leuk strand. Kijk bij onze stranden sectie, en u zult zien dat er meer leuke stranden te vinden zijn. 

Rust

Vele trekken steeds meer naar het noorden op zoek naar rust. En dat is hier te vinden! Net als San Carlos, San Miguel, San Mateu en Santa Agnes is hier rust te vinden. En nog een goedkope cana of espresso in één van de barretjes in het dorp. Wilt u in een mooie omgeving eten, dan is The Giri Cafe een aanrader. Prachtig design en goed eten. De hoofdstraat van San Juan is leuk om doorheen te lopen. De kalmte, de bloemen, en de gesprekken van mensen in bars en op straat.  

Er is niet bijster veel te beleven in San Juan. Maar dat maakt het ook een gezellig pittoresk dorpje.Villas in de buurt van San Juan

Can Sa Guia | San Juan
< 12
Villa Juan | San Juan
< 12

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421