Klik hier om de exacte locatie te zien

Cala San Vicente

Soort strand: Familie
Locatie: Noorden

Het strand van San Vincent is ca. 400 meter lang en ca. 25 meter breed. Het is het langste strand van San Juan, Cala San Vicente of Cala Cala sa Maians en ligt op 10 kilometer van San Juan.

Het goudkleurige zandstrand is begroeid met palmbomen, biedt uitzicht in oostelijke richting, en ligt in een wijde U-vormige baai, afgebakend met hoge rotsen waardoor het strand beschut wordt tegen wind. De zeebodem bestaat uit zand, keien en rotsen, loopt geleidelijk af en op 30 meter uit de kust is het kristalheldere, kalme water slechts 2 meter diep, dus kun je hier heerlijk en veilig zwemmen. Bekijk hier meer kindvriendelijke stranden op Ibiza.

Er is een afgescheiden zwemgedeelte en tussen 15 mei en 15 oktober is hier dagelijks een strandwacht, van 11 uur tot 18 uur. In het prachtige, omliggende natuurgebied kun je heerlijke wandelingen maken en van een spectaculair uitzicht over de diepblauwe zee, of de glooiende groene heuvels met uitgestrekte pijnbossen en valleien, genieten. Het strand is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, bied voldoende parkeergelegenheid, een autovrije promenade, en diensten zoals ligbedden en parasols, douches en toiletten. In de zomer kun je hier dan ook een veelvoud aan sportieve activiteiten beoefenen, zoals: watersporten als snorkelen, zeilen, zwemmen en varen, en kun je er waterfietsen en kano's huren. Rondom vind de vakantieganger bars, hotels, restaurants, winkels en allerlei activiteiten, ook voor kinderen. Buiten het hoogseizoen is het hier heerlijk rustig, maar zijn er weinig voorzieningen.

Het strand van cala Sant Vincent is op twee manieren bereikbaar. Voor een weg zonder al te veel bochten, volg de borden vanaf San Juan. Voor de bochtige route met fantastiche vergezichten, volg je de kustweg, die een spectaculair uitzicht op de baai geeft. De bushalte ligt op 50 meter afstand.Villas in de buurt van Cala San Vicente

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 48743 mensen aan 8150 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.