Klik hier om de exacte locatie te zien

Santa Eularia

Je zou hier elke morgen willen beginnen. De zon komt aan deze oostkant van het eiland op, en die is adembenemend. En toeval wil dat er een paar prima stranden te vinden zijn, omgeven door resorts en appartementen.

Locatie en historie

Deze 3e grootste stad van het eiland ligt wat meer naar het oosten. Het is een plek waar veel lokale mensen wonen, naast een internationaal publiek (veel Engelsen en Duitsers). Er zijn grote supermarkten, het hele jaar zijn winkels, restaurants en bars geopend, wat dit een prima all-year-round bestemming maakt.

Het dorp (want echt een stad is het niet te noemen) is wat minder pittoresk dan San José, San Carlos of Santa Gertrudis, maar dat maakt het niet minder mooi. Het nieuwe centrum is wel waar het allemaal gebeurt, net als de promenade met aangrenzend strand. Het oude deel ligt op een heuvel, Puig de Missa (16e eeuws). Dit oude stadsdeel is duidelijk te zien als je vanaf Ibiza stad komt rijden en de moeite waard om te bekijken, waarna je de mooie omgeving kan overzien.

Resorts, spa's en horeca

Santa Eularia herbergt een aantal mooie resorts met spa’s, dus bent u op zoek naar wat ontspanning dan is dit de plek. Het Aguas de Ibiza resort is een aanrader! Na uw spa bezoek zou u terecht kunnen in het VI Cool restaurant, en een rooftop cocktailbar met uitzicht over de baai.

De Marina

Een laatste vermelding waard is de haven. Want er liggen hier erg veel mooie boten, en de Yacht Marina met er boven de promenade wordt omgeven door gezellige restaurantjes, bars, en winkels. Verwacht echter geen wilde feesten, want daar staat Santa Eularia niet om bekend.Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421