...

La Paloma

Prijs:     
Menu: Italiaans / meditterraan

Iets anders dan alle bekende grote restaurants met dj’s en drukte. Dit is het echte rustige Ibiza, wat nog doet denken aan de oude hippie tijd. Niet dat het restaurant een hippie tent is. Het is er gemoedelijk, gecombineerd met heerlijk eten uit oorspronkelijk Toscane, maar nu met meerdere invloeden. Ze hebben geen grote menukaart, maar een kleine selectie gerechten die overheerlijk zijn. Het restaurant is van oorsprong een oude finca, die omgetoverd is in een beregezellig restaurant. De tafeltjes staan gezellig in de tuin met bomen. Een aanradertje voor diegenen die de grote drukte even willen ontsnappen, lekker willen eten en willen relaxen.
Reserveren is een aanrader!

Tel: +34 971 32 55 43

Huizen in Centraal Ibiza

14
6
3
400 m2
5.8 km strand
Buiten keuken
1x p.w. 2 uur schoonmaak en schone badhanddoeken.
10
5
4
360 m2
15 km strand
5x per week 4 uur schoonmaak
14
6
7
480 m2
5.1 km strand
Buiten keuken
9
3
3
330 m2
9 km strand
Buiten keuken
6
3
2
150 m2
2 km strand
Buiten keuken
12
6
5
250 m2
6.5 km strand
6x p.w. 3 uur schoonmaak, 1x p.w. schone badhanddoeken en bedlinnen. In juli en augusutus ontbijt service.
Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
8
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
8
4
2
200 m2
1 km strand

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven