Veel gestelde vragen

Hoe boek ik een huis?

Heeft u uw keuze gemaakt? Boek dan uw huis gemakkelijk via onze website. Wacht u nog even met het boeken van vluchten, totdat wij uw boeking hebben bevestigd! Wij komen na bevestiging terug met alle benodigde formulieren voor uw boeking.

 

Hebben jullie de huizen gezien?

Ja, wij hebben alle huizen gezien. Pas dan zetten wij een huis op de website. Zodat we met een gerust hart aan u kunnen verhuren. We kunnen dus ook op de meeste van uw vragen antwoord geven.

 

Waar moet ik heen op het eiland?

Kijk even naar onze tips op de pagina ‘waarheen’.

 

Krijgen wij handdoeken en lakens, of moeten we die zelf meenemen?

Nee, deze hoeft u niet zelf mee te nemen. Alleen voor het strand, die handdoeken, zult u wel zelf mee moeten nemen.

 

Kunnen wij ook vluchten bij jullie boeken?

Nee helaas, dit doen wij niet. Wij raden aan om vluchten via de luchtvaartmaatschappijen direct te reserveren.

Helpen jullie bij het zoeken naar een huis?

Dat is onze basisgedachte. Door de vele websites op het internet ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u graag met het vinden van uw droomhuis op Ibiza. Bel ons of neem contact met ons op.

 

Zitten jullie bij SGR?

Ja wij zitten bij SGR onder de naam One of a Kind Travel. Dit is onze bedrijfsnaam. Zo kunt u veilig bij ons boeken!

 

Is het mogelijk vroeger in te checken of later uit te checken?

Wanneer het huis voor of na uw boeking niet verhuurd is kunt u mogelijk in overleg eerder in- of later uit checken. In de kalender van het huis op onze website kunt u zelf zien of er voor en na u ook boekingen zijn, zo niet dan kunt u 3 dagen van tevoren aanvragen of het mogelijk is bij uw contactpersoon. De gegevens van uw contactpersoon ontvangt u ongeveer een week voor uw vertrek naar Ibiza in de aankomstprocedure.

 

Is het mogelijk een optie op het huis te nemen?

Ja dit kan. Wij vragen deze dan aan bij de eigenaar, en bevestigen die nog even bij u. Deze optie kunnen we maximaal 2 dagen voor u vast houden.

 

Hoe werkt het met betaling?

U betaalt 30-50% aan (dit verschilt per huis en ziet u onderaan de huispagina), en het restantbedrag 6 weken voor tijd. Mocht u binnen 6 weken voor vertrek boeken, dan vragen we u het gehele bedrag te betalen.

 

Hebben jullie ook huizen voor de lange termijn verhuur?

Nee dit doen wij eigenlijk niet, tenzij het om de wintermaanden gaat. Dit zijn de maanden van eind oktober tot eind april.

 

Kan ik een huis huren voor korter dan een week?

Dit kan soms, maar verschilt per huis. Wel wordt er vaak relatief meer gerekend dan alleen de dagprijs. Dit ivm relatief hoge kosten, en omdat een eigenaar liever een hele week verhuurt en op deze manier die kans laat schieten. Wij verhuren minimaal 4 nachten waarbij u vaak 5 of 7 nachten betaalt. Wilt u echt korter dan een week huren, dan kunnen we ook een luxe agroturismo of appartement aanraden.

 

Ik ben geïnteresseerd in een huis om te kopen; hoe werkt dit precies?

Laat ons dit weten. Wij hebben een makelaar op het eiland die u kan helpen uw droomhuis te vinden. Met alle expertise om alles in goede banen te leiden. Kijkt u anders hier even voor een overzicht van huizen die te koop staan.

 

Ik wil een auto huren via jullie, hoe werkt dit precies?

Wij verhuren eigenlijk alleen als u een huis gehuurd heeft, omdat dit een extra service betreft. U reserveert bij ons, wij geven dit door aan de verhuurder, en zij zullen voor u klaar staan op het vliegveld. Daar betaalt u, maakt u een kopie van uw rijbewijs, en rijdt u weg!

 

Verhuren jullie ook boten?

Wij verhuren boten via betrouwbare partners. Dit zijn booteigenaren die wij persoonlijk kennen en al jaren mee werken. Een overzicht van de boten vindt u op de boot huren pagina.

 

Is de agenda van de huizen up to date?

Ja, deze is up to date, maar niet ‘realtime’. Het kan daarom zijn dat er vandaag of gisteren een boeking bij een huis is gedaan die nog niet is verwerkt op de site. Mocht u een huis willen boeken, dan zullen we het altijd bij de eigenaar moeten verifiëren.

 

Klopt het dat veel villas geen adressen hebben op het eiland?

Dat klopt, hier op het eiland gebruikt men vaak geen adressen zoals wij deze kennen vanuit Nederland. Om toch een indicatie te krijgen van waar de villa zich precies bevindt op het eiland, kunnen wij u de Google coördinaten van de villa toesturen.

 

Is Ibiza een kindvriendelijk eiland?

Ja, Ibiza is een zeer kindvriendelijk eiland. Wilt u meer informatie over huizen die veilig zijn voor kids en leuke tips voor wat te doen met kinderen op het eiland? Bekijk dan onze pagina Ibiza met kinderen.

 

Ik wil graag een kinderbedje en kinderstoeltje huren, hoe werkt dit precies en wat zijn de kosten hiervan?

U kunt bij de villa een kinderbedje en kinderstoeltje huren. De kosten voor een bedje zijn €5,- per nacht en voor een stoeltje €2,50 per nacht. Mocht u deze willen huren tijdens uw verblijf in de villa kunt u dit aangeven in uw boeking of uw verzoek per mail naar ons toesturen.

 

Is het mogelijk om bij de villa gebruik te maken van de BBQ?

Indien uw villa een BBQ heeft wilt u daar natuurlijk lekker gebruik van maken. Let wel op, vanwege de droogte is het officieel verboden om in de zomer op kolen te bbqen. Dit geldt voor de meeste gebieden op Ibiza.

 

Waar kan ik mijn bagage opslaan?

U kunt uw bagage bij verschillende hotels opslaan en genieten van een ontspannen laatste dag aan het zwembad. Voor meer informatie kunt u terecht op onze bagageopslag pagina.

Of om alleen bagage te stallen:

https://easylockersibiza.com/
https://radicalstorage.com/luggage-storage/ibiza