...

Can Curt: Unieke Mix van Kunst, Cultuur en Muziek

Can curt

In het hart van Ibiza, tussen de serene heuvels van Sant Josep, ligt een verborgen kunstparel: Can Curt – een broedplaats van creativiteit. Voor vakantiegangers die meer willen zien dan alleen de mooie stranden en levendige nachtclubs van Ibiza, is Can Curt een openbaring! Hier komen kunst en natuur harmonieus samen.

Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Samensmelting van Kunst en Cultuur op Can Curt

Can Curt is meer dan een kunstgalerie; het is een totaalbeleving, mede dankzij de rotsachtige kusten en panoramische vergezichten op de achtergrond. Hier komen Ibiza’s rijke geschiedenis en artistieke ziel tot leven. Op het terras met uitzicht worden intieme concerten onder de sterren georganiseerd, waarbij elke noot het prachtige uitzicht kracht bijzet.

Jaume Curt, de bezielende kracht achter Can Curt, heeft deze plek getransformeerd tot een culturele haven waar kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar ontmoeten. Zijn visie was helder: een ruimte creëren voor creatieve geesten, waar Ibiza’s schoonheid in al zijn vormen gevierd wordt. Van de zorgvuldig samengestelde kunstexposities tot de boeiende workshops en evenementen: Can Curt biedt een rijkdom aan ervaringen.

Ontdek de Kunst van het Leven

Can Curt nodigt je uit om de kunst van het leven te verkennen en momenten van schoonheid en inspiratie te vinden in de wereld om je heen. Hier kun je even afschakelen en echt in het moment leven. De essentie van Sala Can Curt is dat je niet alleen de kunst aan de muren bewondert, maar ook de kunst erkent die in elk moment besloten ligt – in elke zonsondergang, en in elke ontmoeting.

Blik op de Lokale Cultuur

Can Curt dient ook als een venster naar Ibiza’s lokale cultuur en tradities. Het is een plaats waar het ware karakter van het eiland tot leven komt via de vertelde verhalen en de getoonde kunst. De betrokkenheid van de lokale gemeenschap is voelbaar; deze plek toont veel respect voor de geschiedenis en alle mensen die het eiland hebben gemaakt tot wat het nu is.

De verbinding met de natuur is belangrijk op Can Curt. De integratie van natuurlijke elementen in de kunstwerken en architectuur benadrukt de symbiotische relatie tussen mens en natuur. Het herinnert aan de schoonheid en de kracht van de natuurwereld, en nodigt je uit om die te beschermen en te koesteren.

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

10
5
5
250 m2
0.6 km strand
Buiten keuken
8
4
4
280 m2
1 km strand
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken

Accommodaties en Voorzieningen

Mocht je in de buurt van deze oase van cultuur willen verblijven, dan heb je bij HuisHurenIbiza keuze uit verschillende villa’s vlakbij. Van luxe vakantiehuizen met een spectaculair uitzicht tot gezellige appartementen. Zij vormen een perfecte uitvalsbasis voor al je culturele avonturen. Onze accommodaties zijn voorzien van alle gemakken, waaronder een compleet uitgeruste keuken.

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza

Speciale Evenementen en Workshops

Can Curt is ook een podium voor diverse evenementen en workshops gericht op persoonlijke groei en creatieve expressie. Zoals een workshop ‘Finding Focus’ onder leiding van experts zoals Curt Steinhorst, of een gitaarconcert. Er staat altijd wel iets op de agenda dat je geest zal stimuleren en je hart zal raken.

Door de vooruitstrevende manier waarop Sala Can Curt mensen samenbrengt rondom kunst, muziek en cultuur is dit een unieke plek op Ibiza. Hier kun je niet alleen ontspannen en genieten van de omgeving, maar ook leren, groeien en je verbinden met gelijkgestemden.

Diepere Verbinding met Ibiza

Can Curt is bedoeld voor mensen die een diepere verbinding met Ibiza willen maken en verder willen kijken dan de oppervlakkige “glitter en glamour”. Can Curt biedt een poort naar de ziel van het eiland. Het nodigt je uit om de kunst van het leven te verkennen en jezelf onder te dompelen in Ibiza’s cultuur en ongerepte schoonheid.

Bij HuisHurenIbiza kunnen we je helpen met je reis naar deze betoverende bestemming. Onze luxueuze accommodaties bieden de perfecte uitvalsbasis voor je vakantie op Ibiza. Je kunt hier uitrusten en afschakelen, en jezelf heruitvinden. Laat Can Curt je sleutel zijn tot een onvergetelijke ervaring op Ibiza!

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven

San Miguel Ibiza