Klik hier om de exacte locatie te zien

On the beach

In het rustige Cala San Vicente zit een verrassend leuke strandtent. On the Beach ligt aan de zijkant van dit strand, net wat verwijderd van de hotels. Met hun surfer uitstraling en de ontspannen zitgelegenheden doet het een beetje Caribisch aan. Zo nu een dan is er zelfs een live DJ die de sfeer compleet maakt. 

In de jaren 70 verlieten de eigenaar Eric en zijn vrouw Nederland voorgoed, om op Ibiza een nieuw leven te beginnen. Dit was nog in de hippie tijd. Ze kregen twee kinderen, zoon Jay en dochter Jaeli, met wie Eric in 2005 het restaurant On The Beach begon.

De gerechten op de menukaart zijn gezond en met liefde bereid. Zeker de hamburger is een berucht item in deze strandtent. Probeer van de lange lijst “Super OTB Burgers” bijvoorbeeld eens de “Hulk”: 2 x 200 gram 100% rundvlees met bacon, kaas en een gebakken ei (Euro 17,50). Of heb je meer trek in Biologische kip saté met pindasaus (Euro 13,00) of de enige echte Kwekkeboom kroketten met patat (Euro 10,00)? On The Beach heeft ook een leuk kindermenu met Krentenbrood met kaas (Euro 5,00) of een Frikandel met patat (Euro 7,50)

Een ideale plek om te ontspannen in de schaduw tijdens de lunch, of een stranddag af te sluiten onder het genot van muziek, een cocktail en goed eten.

On The Beach heeft een eigen parkeerterrein. Lees ook het leuke verhaal van het nieuwe restaurant van zoon Jay: The Boat House !

Tel: +34 971 32 01 15Villas in de buurt van On the beach

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421