Klik hier om de exacte locatie te zien

S'Arenal Gran

Soort strand: Familie / snorkelen
Locatie: Noorden

In het prachtige dorpje Portinatx vind je S’Arenal Gran. Een groot zand strand met veel ligbedden en parasols. Het landschap, in 1958 het decor van de film “South Pacific, is heel spectaculair met hoge uitzichtpunten, kristalhelder water en een paar grote bomen om in de schaduw te zitten.

Het is een populair familie strand mede door de ondiepe en rustige branding, zonder kiezels. Omdat het water ontzettend helder is wordt er veel gesnorkeld. Dit is ook een erg populaire ligplek voor boten.

Aan de straatkant zijn verschillende restaurants en bars te vinden. In Portinatx zijn nog twee andere stranden S’Arenal Petit, deze is een stukje verderop te vinden en is iets meer privé. Wat meer naar het noorden vind je Playa porto, een klein grof strand waar vooral boten aanmeren. 

Wandel ook nog naar de hoogste vuurtoren van de Balearen, dit is een adembenemende wandeling met uitzicht op een prachtige klif. Dit is een perfect strand om met kids heen te gaan. Bekijk hier meer kindvriendelijke stranden op Ibiza.Villas in de buurt van S'Arenal Gran

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421