Galerie Gervais&Gautret Art S.L: Exclusieve Kunstcollecties

Galerie Gervais&Gautret Art S.L

Voor liefhebbers van moderne kunst is Galerie Gervais&Gautret Art S.L op Ibiza een echte aanrader. Deze galerie is een schatkamer van exclusieve kunstwerken. Hier worden bezoekers uitgenodigd om zich te verdiepen in een wereld vol schoonheid en artistieke verfijning.

Exclusiviteit en Verfijning

De collectie van Galerie Gervais&Gautret Art S.L. is een verbluffende representatie van kunst door de eeuwen heen. Met stukken die dateren uit de 19e en 20e eeuw, biedt de galerie een fascinerende reis door de tijd. Je vindt hier onder meer werken van gerenommeerde kunstenaars zoals Lise Gervais, die bekend staat om haar abstracte en kleurrijke expressies.

Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Geliefd bij Verzamelaars

Bij Galerie Gervais&Gautret Art S.L. komt de geschiedenis van de kunst tot leven via de penselen van de meesters. De galerie biedt een overzicht van diverse stijlen en periodes en is daardoor geliefd bij zowel verzamelaars als kunstliefhebbers.

Advies en Private Viewings

Bij Galerie Gervais&Gautret kun je niet alleen de tentoongestelde kunst bekijken, maar kun je ook terecht voor andere zaken, zoals advies op het gebied van kunst en private viewings. Galerie Gervais&Gautret wil haar bezoekers ook al op deze fronten van dienst zijn.

Rol in de Lokale Gemeenschap

De galerie speelt ook een belangrijke rol in de lokale gemeenschap door allerlei evenementen en tentoonstellingen te organiseren. Zo brengt Galerie Gervais&Gautret Art S.L. kunstliefhebbers samen en versterkt zij ook de culturele banden binnen de eilandgemeenschap. 

Kunst op een Prachtige Locatie

Galerie Gervais&Gautret Art S.L. ligt vlak bij het oude stadshart en is omgeven door Ibiza’s natuurschoon en levendige cultuur. Daarmee is het een perfecte locatie voor de prachtige kunstwerken binnen haar muren. Bezoekers kunnen tijdens een bezoek aan de galerie namelijk tegelijkertijd genieten van de kleine straatjes, charmante architectuur en bruisende sfeer van Ibiza.

Verrijking van Je Verblijf bij HuisHurenIbiza

De gasten van HuisHurenIbiza zullen een bezoek aan Galerie Gervais&Gautret Art S.L. ervaring als verrijking op hun vakantie. De kunstzinnigheid en culturele verfijning van de galerie sluiten naadloos aan op de elegantie en luxe van onze vakantievilla’s.

Wereld van Kleur en Creativiteit

In het hart van Galerie Gervais&Gautret Art S.L. vind je een zorgvuldig gecureerde collectie. Werken van Lise Gervais met hun kenmerkende abstracte stijl vormen het hoogtepunt hier. Haar werken “Lise Gervais Untitled” en “Lise Gervais Sans”, zijn uitstekende voorbeelden van moderne kunst die een dialoog aangaat met de beschouwer, en zijn in die zin zowel tijdloos als grensverleggend.

Gezicht van model artistiek

Tentoonstellingen en Evenementen: Een Levendige Kunstscene

Galerie Gervais&Gautret Art S.L. staat niet alleen bekend om zijn permanente collectie, maar ook om zijn wisselende exposities en vele evenementen. De galerie biedt een podium voor zowel gevestigde als opkomende kunstenaars. Alle evenementen zijn een viering van artistieke diversiteit en vernieuwing.

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

8
4
3
m2
0.65 km strand
 • 10% korting : 9 mrt. - 2 nov.
 • 8
  4
  4
  280 m2
  1 km strand
  8
  4
  4
  200 m2
  0.3 km strand
  2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
 • 25% korting : 23 mrt. - 27 apr.
 • Rol van Galerie Gervais&Gautret in de Kunstwereld

  Galerie Gervais&Gautret Art S.L. speelt een belangrijke rol in de internationale kunstwereld. Dankzij deze unieke positie is de galerie een belangrijk onderdeel van Ibiza’s culturele identiteit.

  Toevluchtsoord voor Verzamelaars en Kunstenaars

  Galerie Gervais&Gautret Art S.L. trekt een divers publiek van kunstliefhebbers, verzamelaars en kunstenaars. Voor verzamelaars is dit een uitgelezen kans om zeldzame en gewilde stukken aan te schaffen, terwijl het kunstenaars hun werk hier aan een internationaal publiek kunnen presenteren. De galerie fungeert daarmee als culturele hub.

  Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

  Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

  auto verhuur ibiza
  boot huren ibiza
  La goletta boot huren ibiza
  auto verhuur ibiza

  Samenspel met HuisHurenIbiza

  Voor de gasten van HuisHurenIbiza die op zoek zijn naar culturele verrijking tijdens hun vakantie is Galerie Gervais&Gautret Art S.L. echt een aanrader. De galerie sluit naadloos aan bij de beleving van luxe en verfijning die onze villa’s bieden. Het is een plaats waar kunst en leven samenkomen en waar onze gasten meer inzicht krijgen in de rijke artistieke tradities van Ibiza.

  Unieke Kunstervaring op Ibiza

  Galerie Gervais&Gautret Art S.L. biedt een unieke kunstervaring voor iedereen die Ibiza bezoekt. Een bezoek aan deze galerie mag dan ook niet ontbreken in de vakantie van liefhebbers van kunst, geschiedenis en cultuur. Want hier kun je kunst niet alleen bekijken, maar ook beleven, waardoor het een onvergetelijke toevoeging is aan het avontuur dat Ibiza te bieden heeft.

  Populaire Artikelen

  P|ART IBIZA

  P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

  Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

  Lees Verder »
  Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

  Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

  Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

  Lees Verder »
  Museo de Etnografia

  Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

  Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

  Lees Verder »
  Scroll naar boven

  San Miguel Ibiza