Yoga retreats Ibiza

Ben je op zoek naar rust & ontspanning? Dan bij je bij onze partner YogaIbiza aan het goede adres. Zij organiseren relaxte en inspirerende yoga retreats op ons favoriete eiland, Ibiza. Door het goede klimaat en de prachtige natuur, dé perfecte plek voor een yoga retreat.

Kenmerkend voor YogaIbiza is de afwisseling in het programma. Elke dag is er minimaal één yogales, verschillende yogastijlen komen aan bod. Daarnaast kun je deelnemen aan workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Maar naast yoga en workshops vindt YogaIbiza andere zaken net zo belangrijk. Denk aan zeilen naar Formentera of suppen naar de grotten. En wat dacht je van een enorme tuinbioscoop, waar je in een zitzak onder de sterrenhemel een inspirerende film kijkt? Daarnaast is er genoeg vrije tijd om het eiland te verkennen of te genieten met een boek aan het zwembad.

Geen zweverig gedoe, wel yoga, ontspanning, heerlijk eten en gezelligheid.

Nog nooit yoga gedaan? Dat is voor YogaIbiza geen probleem, iedereen is welkom en alle niveaus kunnen deelnemen. Bekijk hier het overzicht van yoga retreats.

Martine en de rest van het YogaIbiza team zorgen ervoor dat je helemaal ontspannen en opgeladen weer naar huis keert.

Ben jij een yogadocent en zou je zelf ook wel eens een yoga retreat op Ibiza willen organiseren? Neem dan contact op met Martine via martine@yogaibiza.nl, Bekijk de site van Yoga retreats Ibiza!

Team Ibiza

Open 09:00 - 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 - 682 5421

Waarom bij ons boeken?

 • Aangesloten bij SGR

  Wij zijn aangesloten bij SGR, zo kunt u dus altijd veilig op reis.

 • Onze statistieken

  Wij hebben 47785 mensen aan 7977 prachtige villas geholpen.

 • Transparantie

  Wij hanteren geen verborgen kosten. Geen nare verrassingen achteraf dus!

 • Lokale aanwezigheid

  Wij werken vanaf Ibiza waar we ook allen woonachtig zijn.

 • En tot slot, wij zijn de echte kenners!

  Wij zijn echte Ibiza kenners dus hebben antwoord op al uw vragen.