...

Fashionable op Ibiza

Fashionable op Ibiza

Ibiza is het eiland van zon, zee, strand, leuke feestjes, flower power en hippies. Dit is ook terug te zien in de kledingstijl van de mensen op het eiland: kleur, veel sieraden en bloemen, kleurrijke details, leuke strandoutfits, en ga zo maar door. Op Ibiza zijn veel boetiekjes te vinden waar je leuke outfits in Ibiza-style kunt scoren. Voor jullie hebben we de leukste boetiekjes op een rij gezet. Zo hoef je zeker niet te twijfelen of je er wel fashionable bij loopt tijdens je vakantie op Ibiza!

Villa van de maand

Villa van de week: Casa Tranquila

Nu met 15% korting

Villa Casa Tranquila is jouw eigen paradijs op Ibiza! Hier zul je weinig last hebben van geluiden en genieten van een oase van rust. 

Isla Ibiza Bonita

Fashionable op Ibiza

Isla Ibiza Bonita is een boetiek in Ibiza-stad welke vorig jaar opgericht is door twee Nederlandse ondernemers. De boetiek is herkenbaar door haar mooie interieur welke zich onderscheid van alle andere boetiekjes in de stad. Isla Ibiza Bonita verkoopt onder andere kleding met een romantische, hippe en urban chique stijl. Met de leuke gekleurde tassen en schoenen kun je je ibiza-outfit helemaal afmaken. Wanneer je in Ibiza-stad bent is het zeker een aanrader om eens binnen te stappen. Voor meer informatie over dit leuke boetiekje kan je kijken op: http://www.isla-ibiza.nl/

Aanbevolen Ibiza Villa’s 

9
4
4
200 m2
0.3 km strand
2x per week tussentijdse schoonmaak, handdoeken- en linnen wissel
10
5
8
500 m2
1.6 km strand
6x p.w. 6 uur schoonmaak
6
7
413 m2
2.5 km strand
Buiten keuken

Treasure Chest

Fashionable op Ibiza

Treasure Chest is een boetiek gelegen in het bekende restaurant Experimental Beach waar je kan genieten van live muziek, heerlijke cocktails en een perfecte zonsondergang. In deze kleine boetiek – waar zowel mannen- als vrouwenkleding wordt verkocht – zijn veel artikelen handgemaakt door top ontwerpers. Van kleurrijke tunieken en schoenen tot sieraden, unieke zonnebrillen en snuisterijen van verschillende merken. Aan het eind van 2014 is het ook mogelijk om online te bestellen. Het is zeker een must om hier eens een kijkje te nemen. Treasure Chest is dagelijks geopend van 15:00 tot 22:00 en is te vinden op Experimental Beach, Las Salinas Ibiza 07817.

Boot Verhuur & Autoverhuur Ibiza

Dankzij onze lokale kennis bieden we naast sfeervolle huizen ook boot- en autoverhuur aan. Verken Ibiza’s baaitjes vanaf het water of zijn wegen in stijl.

auto verhuur ibiza
boot huren ibiza
La goletta boot huren ibiza
auto verhuur ibiza

World Family Ibiza

Fashionable op Ibiza

World Family Ibiza is een fashion concept bedacht door Alok en Merel met de hulp van hun hele familie. Wanneer je de boetiek binnen loopt, kom je terecht in een kleurrijke wereld. World Family Ibiza verkoopt kleding, schoenen, tassen, accessories, en ga zo maar door. De collectie is 100 procent handgemaakt en gemaakt van een combinatie van materialen welke uit alle uithoeken van de wereld komen. De artikelen van Word Family Ibiza zijn geïnspireerd door de hippie tyle; kleurrijke prints, borduursels en originele stenen. World Family Ibiza staat voor exclusiviteit, hoogwaardige materialen en vakmanschap en levert daardoor prachtige producten af, maar hierdoor betaal je wel de hoofdprijs. Meer informatie is te vinden op hun website: http://www.worldfamilyibiza.com/

Populaire Artikelen

P|ART IBIZA

P|ART IBIZA: Dynamische Kunstgalerie

Ibiza, het eiland van ongekende schoonheid en energie, is niet alleen een paradijs voor strandliefhebbers en feestgangers, maar ook een broedplaats voor kunst en cultuur. Midden in dit levendige landschap vind je P|ART IBIZA, dat helaas permanent gesloten is. Deze unieke ruimte voor kunst biedt innovatieve tentoonstellingen en evenementen die geschikt zijn voor alle leeftijden.

Lees Verder »
Museu Arqueològic d'Eivissa i Formentera

Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera: Archeologische Geschiedenis van Ibiza en Formentera

Ibiza, een bruisend eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, herbergt ook een paar van de meest intrigerende historische schatten van Spanje. Eén daarvan is het Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera. In deze belangrijke bezienswaardigheid staat de rijke archeologische geschiedenis van Ibiza en Formentera centraal. Als je verblijft in één van

Lees Verder »
Museo de Etnografia

Museo de Etnografia: Traditionele Ibizaanse Cultuur

Ibiza, een eiland bekend om zijn bruisende nachtleven en adembenemende stranden, is ook een schatkist vol culturele pareltjes. Een daarvan is het Museo de Etnografía, waarin de rijke Ibizaanse cultuur en tradities in de schijnwerpers worden gezet. Dit museum is een must-see voor cultuurliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in de authentieke kant van Ibiza.

Lees Verder »
Scroll naar boven