Klik hier om de exacte locatie te zien

Chiringuito Gracioneta

Aan het strand van Gracioneta vind je "Chiringuito Gracioneta. Het is even zoeken maar echt het bezoeken waard. Je komt hier door de rotonde bij Sa Capella naar het westen te pakkan naar Hotel Stella Maris. Vervolgens pak je daar de eerste afslag links en dan de derde afslag rechts. Je bent dan bij de achterkant van het restaurant waar je het strand en restaurant ingaat.

Een heerlijk verborgen plekje en niet druk! Het restaurant is Mediterraan met een cocktailbar. Aan de zijkanten tegen de heuvels aan zijn de beste plekken om te zitten. Hier zijn plateaus gemaakt waar je heerlijk kan dineren. Er zijn een aantal grote luxe ligbedden om van je cocktails te genieten en normale strandbedjes voor het zwemmen.

De prijzen liggen iets hoger dan de restaurants in de buurt. Maar de prijs / kwaliteit verhouding is zeker in orde. Voor 17 euro heb je al een goede daghap. Paella ligt hier rond de 20 euro en is zeer aan te raden. De porties hier zijn groot te noemen. Het personeel is erg vriendelijk maar soms wat langzaam. Cocktails zijn 10 euro en in het seizoen staat er vaak een DJ rustige lounge / deephouse te draaien.

Een perfecte plek om met kinderen heen te gaan. Het zand is erg fijn en in het baaitje is het water lang ondiep. Wat verder de hoek om kan het water wat ruiger worden maar dit is met boeien afgezet. Als je hier onderdoor gaat naar links kom je terecht op het wat mindere strand van Cala Gracio. Je kan overigens ook over de rotsen naar Cala Gracio lopen.

Tel: +34 971 34 83 38Villas in de buurt van Chiringuito Gracioneta

El Paso | Cala Salada
< 8
Es Repos | San Antonio
< 5

Team Ibiza

Open 09:00 – 17:30 (ma-vr)

Bel ons op: 020 – 682 5421